Porsche Boxster

Marti, 26 Martie | General

OFICIAL: Porsche 718 Cayman și Boxster, retrase din Europa

Porsche a anunțat oficial că a retras modelele 718 Cayman și Boxster din Europa. Cele două modele au fost retrase din cauza noului regulament de securitate cibernetică din Uniunea Europeană, care va intra în vigoare din iulie.
Luni, 11 Decembrie 2023 | Siguranta

Porsche recheamă 53 de exemplare Cayman și Boxster pentru eleroane care se extind prea mult

Porsche a inițiat o campanie de rechemare pentru câteva exemplare Cayman și Boxster vândute în Statele Unite. Problema constă în eleronul retractabil electronic, care se extinde prea mult.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | Industrie

Un viitor 718 Boxster Spyder RS este "fezabil" pentru Porsche

Doi oficiali Porsche susțin că un viitor 718 Boxster Spyder RS ar fi "fezabil" pentru constructorul din Stuttgart. Totuși, o decizie în acest sens nu a fost luată încă.
Joi, 14 Ianuarie 2021 | Modele noi

Porsche celebrează 25 de ani de Boxster cu ediția specială Boxster 25 Years. Disponibilă și în România

Porsche Boxster a împlinit 25 de ani, iar constructorul german de automobile marchează momentul cu o ediție specială denumită sugestiv Boxster 25 Years. Aceasta este disponibilă și în România.
Duminica, 12 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Planurile Porsche pentru electrificare: versiune electrică pentru Macan și hibrizi pentru 911, Boxster și Cayman?

Porsche analizează posibilitatea de a oferi o versiune electrică pentru Macan, dar și variante hibride pentru 911, Boxster și Cayman.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Modele noi

Porsche vrea să își păstreze exclusivitatea: "Nu vom construi mașini mai mici sau mai ieftine decât Macan și Boxster"

Porsche promite că nu va face mașini mai ieftine sau mai mici decât Macan și Boxster de teamă ca exclusivitatea brandului să nu aibă de suferit.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | GENEVA 2016

Se scrie istorie la Porsche: Noul 718 Boxster a fost lansat oficial și vine cu motoare cu patru cilindri

Porsche a dezvăluit astăzi un facelift pentru Boxster, ocazie cu care cel mai mic model sport din gamă primește un nou nume: 718 Boxster. Sportiva germană beneficiază de primele motoare cu patru cilindri din istoria modernă a mărcii Porsche, de 2.0 și 2.5 litri.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

Porsche Cayman şi Boxster vor primi un motor boxer turbo cu patru cilindri

Porsche a confirmat oficial intenţia sa de a folosi noul motor cu patru cilindri şi pe viitoarele Boxster şi Cayman. Unitatea va fi introdusă odată cu faceliftul modelelor sportive.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Modele noi

Porsche oferă o versiune de 211 CP a lui Boxster şi Cayman, echipată cu un motor boxer de 2.7 litri

Importatorul Porsche în Belgia oferă o versiune nouă de motorizare în gamele Cayman şi Boxster. Aceasta are 211 CP şi foloseşte un motor boxer cu şase cilindri şi 2.7 litri.
Vineri, 21 Martie 2014 | Modele noi

Porsche confirmă motoarele boxer cu patru cilindri pentru viitoarele Boxster şi Cayman

Matthias Müller, şeful Porsche, a confirmat introducerea motoarelor boxer cu patru cilindri în gamele Cayman şi Boxster în cadrul unui interviu acordat nemţilor de la AMS.
Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

Şeful Porsche: "Ne gândim şi la maşini electrice"

Porsche ar putea să construiască un automobil electric de serie, anunţă nemţii de la Auto Motor und Sport citând o declaraţie a CEO-ului mărcii. Data debutului este incertă.
Marti, 10 Decembrie 2013 | Industrie

Porsche a avut o creştere de 10% în luna noiembrie la nivel global

Marca Porsche a obţinut un rezultat impresionant în luna noiembrie, livrările sale crescând cu 10% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pe deasupra, constructorul se aşteaptă la un 2014 de succes, urmând să-l lanseze pe Macan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Iunie 2013 | Feature

REPORTAJ: Supradoză de senzaţii

Pentru a celebra aşa cum trebuie lansarea noului Centru Porsche Bucureşti, fabrica din Stuttgart a trimis 22 de automobile pentru a fi puse la încercare de către presă şi clienţi.
Vineri, 26 Aprilie 2013 | Reportaj

Gustul hiperfericirii

Şapte ore pe Hungaroring cu toate modele din gama Porsche. E momentul în care ai deschis cutia de maşinuţe pe care ai primit-o cadou când erai mic. E emoţia pe care ai simţit-o când ai sărutat prima fată. E pur şi simplu hiperfericire.
Joi, 28 Martie 2013 | Premii auto

Volkswagen Golf 7 este ”World Car of the Year 2013”

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate în cadrul Salonului Auto de la New York, un juriu format din 66 de jurnalişti auto a decis că a şaptea generaţie Volkswagen Golf merită să primească titlul "World Car of the Year 2013".
Marti, 26 Februarie 2013 | Industrie

Chery are un nou designer şef venit de la Porsche

Chinezii de la Chery au un nou designer şef, în persoana lui Hakan Saracoglu. Designerul de 47 de ani a lucrat în echipele de design de la Ford of Europe şi de la Porsche, unde şi-a adus contribuţia la proiectele Focus, Mondeo, Boxster, Cayman şi 918 Spyder.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Premii auto

Dacia Lodgy şi Ford B-Max, nominalizate pentru Car of the Year 2013

Două modele apropiate de România se află între maşinile nominalizate la Car of the Year 2013. Lodgy şi B-Max vor avea însă de înfruntat nume grele ale industriei auto, precum VW Golf, BMW Seria 3, Audi A3 sau Mercedes A-Klasse.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Tuning

Porsche Boxster a primit un pachet de tuning semnat de TechArt

TechArt a gândit un kit de personalizare pentru actualul Porsche Boxster. Decapotabil are acum un look mai sportiv, jante de 21 de inch şi o suspensie modificată.
Vineri, 27 Iulie 2012 | General

FOTOREPORTAJ: Cu Porsche 911 și Boxster pe Transfăgărășan

Patru ore cu Porsche 911 și Boxster pe cea mai frumoasă șosea a României îți schimbă complet punctele de reper. Preferăm să lăsăm imaginile să vorbească pentru noi după una dintre cele mai frumoase experiențe din cariera unui jurnalist auto.
Marti, 24 Iulie 2012 | General

1500 de kilometri cu Porsche. Ziua întâi: 3 ore pe Istanbul Park

Călătoria noastră de la Istanbul la Budapesta - via Bulgaria și România - cu Porsche Panamera a început cu o surpriză din partea organizatorilor: o zi de teste pe circuit cu întreaga gamă sportivă Porsche: 911, Boxster și Panamera.

Tag-uri similare

Volkswagen, Porsche, Aston Martin, Porsche 911, Porsche Panamera, contract, Porsche Cayenne, profit, Boxster, Cayman
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru