Porsche Boxster

Marti, 15 Mai 2012 | Industrie

Vanzarile Porsche au crescut cu 7.2 % în aprilie

Porsche a înregistrat o creştere semnificativă a vanzărilor în luna aprilie, când a reuşit să vândă 12.588 unităţi la nivel global, cu 7.2 procente mai mult faţă de aceeaşi lună a anului trecut.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Cinci ore cu Porsche 911, Boxster şi Panamera

Automarket a participat la ediţia 2012 a Porsche Roadshow. Evenimentul de imagine organizat de importatorul Porsche în România a scos în faţă versiunea Carrera S a noului 911 şi noua generaţie a lui Boxster, toate înşirate pe parcursul a cinci ore de bucurie.
Marti, 20 Martie 2012 | Industrie

Volkswagen va produce noul Porsche Boxster în fosta uzină Karmann

Fosta uzină Karmann, deţinută în prezent de cei de la Volkswagen, va prelua producţia de Porsche Boxster. Până în 2011, modelul era construit de finlandezii de la Valmet.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Porsche Boxster a debutat astăzi în premieră mondială

Porsche a pregătit un stand plin cu noutăţi la Geneva. Constructorul din Stuttgart a adus noua generaţie a modelului Boxster în cele două versiuni de putere.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Porsche Boxster - aceasta este noua generaţie

Porsche a publicat astăzi primele imagini oficiale ale noului Boxster, ajuns deja la a treia generaţie. Modelul vine cu o structură din aluminiu, un design proaspăt şi motoare mai puternice.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | Modele noi

Criza economică pune sub semnul întrebării soarta mezinului Porsche

Porsche priveşte cu prudenţă următorii ani. De teama unei noi crize economice, germanii amână lansarea unui model sportiv nou, poziţionat sub Boxster.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Porsche anunţă o premieră mondială pentru Salonul de la Los Angeles

Porsche a anunţat astăzi că va prezenta în cadrul Salonului de la Los Angeles, programat la mijlocul lunii, un model complet nou, "creat pentru plăcerea de a conduce".
Marti, 09 August 2011 | Video

Porsche Boxster, "înecat" într-un lac din Brazilia

Proprietarul unui Porsche Boxster a pierdut controlul sportivei sale şi a reuşit să "naufragieze" în apele unui parc tematic din Brazilia.
Vineri, 24 Iunie 2011 | General

Porsche a atins 300.000 de exemplare Cayman şi Boxster

Gama de modele Porsche de segment mic cu motor amplasat central a ajuns la 300.000 de exemplare în 18 ani de carieră de piaţă. În 2012 vine noua generaţie.
Miercuri, 02 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Porsche Boxster S Black Edition debutează la Geneva

Porsche va lansa la Geneva o ediţie limitată a lui Boxster S. Aceasta se numeşte Black Edition, are 10 CP şi 10 Nm în plus şi vine cu o listă lungă de dotări şi echipamente oferite opţional pentru celelalte versiuni ale lui Boxster.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Porsche testează noul Boxster

Inginerii Porsche testează noua generaţie a lui Boxster. Modelul a devenit mai mare, mai agresiv şi mai uşor decât actuala generaţie pentru a-i face loc în gamă viitorului model entry-level.
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 | Tehnologie

OFICIAL: Porsche construieşte un motor cu patru cilindri

Porsche a recunoscut oficial la Detroit că lucrează în prezent la un motor cu patru cilindri, ce ar putea să se regăsească sub capota modelelor Cayman şi Boxster.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Video

Copie de Bugatti Veyron bazată pe Porsche Boxster

Un pasionat a realizat un o copie extrem de fidelă a lui Bugatti Veyron. Replica este bazată pe un Porsche Boxster de 900 CP.
Vineri, 26 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Boxstoberfest - întâlnire cu 96 de exemplare Porsche Boxster

169 de fani ai mărcii Porsche şi ale lor 96 de exemplare Porsche Boxster s-au întâlnit la Fredricksburg, Texas, pentru a onora pasiunea care îi uneşte.
Sambata, 20 Noiembrie 2010 | General

STUDIU: Femeile sunt atrase de bărbaţii cu maşini sport

Un studiu realizat de patru cercetători a scos la iveală faptul că bărbaţii care deţin maşini sportive sunt văzuţi de femei ca parteneri ideali pentru o relaţie de scurtă durată.
Marti, 19 Octombrie 2010 | Modele noi

Porsche vrea versiune hibridă pentru fiecare model din gamă

Porsche a declarat că va lansa versiuni hibride pentru fiecare model din gama sa, pentru a reduce media emisiilor sale. Primul pe listă va fi Panamera, urmat de Boxster, Cayman şi 911.
Miercuri, 01 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Ford Focus RS vs. Porsche Boxster

Jurnaliştii britanici de la AutoExpress au pus faţă în faţă două modele pe cât de diferite, pe atât de interesante prin prisma unei comparaţii directe.
Marti, 31 August 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Porsche testează noua generaţie Boxster

Porsche testează intens noua generaţie a modelului Boxster, aşteptată să introducă o nouă generaţie de motoare cu patru cilindri, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de anul viitor.
Marti, 27 Iulie 2010 | Fotospion

Noi poze-spion cu viitorul Porsche Boxster

Viitoarea generaţie a lui Porsche Boxster a fost surprinsă din nou în timpul unor teste realizate de germani. Noul model german va avea un design nou şi performanţe îmbunătăţite.
Vineri, 04 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Comparativ nebun Fifth Gear - Megane RS, Focus RS şi Scirocco R

Fifth Gear a testat pe circuit cele mai puternice hot hatch-uri ale momentului: Renault Megane RS, Ford Focus RS şi Volkswagen Scirocco R. La final, câştigătorul a trebuit să dea piept cu Porsche Boxster.

Tag-uri similare

Volkswagen, Porsche, Aston Martin, Porsche 911, Porsche Panamera, contract, Porsche Cayenne, profit, Boxster, Cayman
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru