FOTO EXCLUSIV* : Porsche testează noul Boxster

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 25.01.2011
Inginerii Porsche testează noua generaţie a lui Boxster. Modelul a devenit mai mare, mai agresiv şi mai uşor decât actuala generaţie pentru a-i face loc în gamă viitorului model entry-level.

Porsche testează noul Boxster, model care poartă numele de cod 981. Noua generaţie a lui Boxster prezintă un design mai masculin, cu bare de protecţie conturate angular şi agresiv, în timp ce fantele de aerisire laterale sunt mai mici şi mai discrete. La nivelul posteriorului, stopurile cu LED-uri sunt inspirate de Panamera. Primul coupe cu patru uşi de la Porsche îşi pune amprenta şi la interiorul viitorului Boxster, iar litera de lege aici este calitatea crescută.

Porsche Boxster a crescut în dimensiuni, oferind un plus de spaţiu pentru pasageri şi bagajele lor. În plus, Porsche a echipat modelul Boxster cu sistemul de amortizoare adaptive PASM, iar suspensia faţă şi direcţia sunt preluate direct de la 911 pentru a reduce costurile de dezvoltare şi producţie. Masa lui Porsche Boxster a fost redusă, pe cât posibil, la minim, lucru care ar trebui să facă modelul mai manevrabil.

Cel mai ieftin Porsche nu o să mai fie Boxster, aşa că nemţii au crescut calitatea finisajelor şi a materialelor de la interior, pentru a-i face loc viitorului model entry-level în gama constructorului din Stuttgart. Mai precis, deşi Boxster nu avea o problemă majoră în ceea ce priveşte calitatea, materialele utilizate au fost înlocuite cu altele de o calitate superioară, pentru a permite şi justifica existenţa unui model mai ieftin, care să aibă materialele pe care le utiliza Boxster până la debutul noii generaţii.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

 

Comentarii (2)

  • stresatu
    Vizualizare poze in browser Chrome
    Faceti ceva cu pagina cu imagini, in brwoserul Chrome nu se face resize automat al imaginilor (arhiva foto).
    Ms,
    1 0
  • ?
    D ce mai fac asti modele de la Porche ca tote sunt identice la fel nu ii inteleg de ce nu fac si alte masini adica modeesa nu semene intre ele de ex bmw au n modele bentley au vreo 7 modele diferite ferrari la fel
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru