Copie de Bugatti Veyron bazată pe Porsche Boxster

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.12.2010
Un pasionat a realizat un o copie extrem de fidelă a lui Bugatti Veyron. Replica este bazată pe un Porsche Boxster de 900 CP.

Un american pe nume Orlando M. a realizat o conversie cel puţin îndrăzneaţă. A transformat un Porsche Boxster într-un Bugatti Veyron. Pentru a realiza acest lucru, un pas imporant a fost creaţia caroseriei, care a avut nevoie de modificări extensive. Tunerul a ales fibra de sticlă pentru a obţine o masă extrem de redusă şi o prelucrare facilă.

Spre deosebire de alte copii, cea din imagini pare să fie foarte bine realizată. În plus, modelul donator era un Boxster care dezvolta aproape 900 CP, deci performanţele modelului din imagini vor fi la cote destul de înalte, cu toate că nu vor avea o tangenţă cu originalul.

Interviu cu Orlando M.

Bugatti Veyron Replica

Making of

Via | MotorAuthority

Comentarii (4)

  • si cum arata ?
    10 3
  • tavione
    ......
    desi urasc replicile, un mare RESPECT pentru sculptura si pentru munca depusa....omul este, intr'adevar, un artist! cu toate ca are alergie la fibra de sticla, nu si'a abandonat pasiunea! bravo!
    12 1
  • ...
    tot respectu' din partea mea, un adevarat artist
    abia astept sa vad rezultatul final dar cred ca va mai dura ceva timp
    videoclipurile astea au fost postate pe net acum doua luni asa ca eu banuiesc ca ''masina'' se afla in alta stare in acest moment.
    8 1
  • DA! :)
    Inca un om demn de luat ca exemplu! Asteptam si alte clipuri cu rezultatele finale! :)
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru