FOTO EXCLUSIV*: Porsche testează noua generaţie Boxster

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 31.08.2010
Porsche testează intens noua generaţie a modelului Boxster, aşteptată să introducă o nouă generaţie de motoare cu patru cilindri, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de anul viitor.

Porsche lucrează în prezent la noua generaţie a sportivului Boxster, următorul model pe lista de premiere a cosntructorului din Stuttgart. Faptul că inginerii germani testează deja trenul de rulare şi de propulsie este confirmat de ultimele fotografii spion, surprinse de CarPix.

Prototipul spionat recent a renunţat la mare parte din camuflajele caroseriei şi a adoptat elemente noi, care îl diferenţiază de actuala generaţie. Asemeni tuturor modelelor produse de constructorul german, designul lui Boxster va fi mai mult evoluţie şi nu o revoluţie, deşi probabil mulţi îşi doreau ceva nou. Liniile caroseriei vor păstra tradiţia care a consacrat brandul din Stuttgart.

Sub capotă, publicul va face cunoştinţă cu o nouă generaţie de motoare, cu şase şi chiar patru cilindri, optimizate pentru a oferi maximum de cuplu şi putere, cu minimum de consum. Nu este exclusă nici o versiune electrică, confirmată de mai multe surse anonime din interiorul Porsche.

O lansare oficială în faţa publicului nu este aşteptată mai devreme de luna martie a anului viitor, odată cu deschiderea Salonului Auto de la Geneva.

Voci neoficiale susţin însă că am putea avea o surpriză prematură chiar în această toamnă, la Paris.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

via | CarPix

Comentarii (4)

  • Toate sunt o apa si un pamant. Nu le deosebesti. Oricum ca performante e bine.
    3 4
  • Cum dracu ni i-a foc nici un Porsche? in timp ce ferrariurile ard ! fabrica de la maranello este plina cu piromani,sau pur si simplu calitatea lasa de dorit !!!
    2 3
  • @rex
    intrebarea ar fi ....cum de nu ia nici un 'VAG' foc.......
    4 2
  • Am vazut articole cu 2 Porsche cum aredeau singure si 3 cu AUDI R8. Deci ard si cei de la VW.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru