Noi poze-spion cu viitorul Porsche Boxster

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 27.07.2010
Viitoarea generaţie a lui Porsche Boxster a fost surprinsă din nou în timpul unor teste realizate de germani. Noul model german va avea un design nou şi performanţe îmbunătăţite.

Viitoarea generaţie a lui Porsche Boxster a fost surprinsă din nou în timpul unor teste realizate de inginerii constructorului din Stuttgart pe străzile din Germania. De această dată, noul prototip a fost camuflat mult mai puţin, semn că dezvoltarea lui se apropie de o forma finală.

Din noile imagini-spion se poate observa cum noua generaţie a lui Boxster va dispune de câteva schimbări radicale în ceea ce priveşte design-ul şi dimensiunile. Panourile de caroserie au fost schimbate, lucru care îi conferă modelului german o siluetă cu adevărat sportivă. Noul model al nemţilor va fi produs pe platforma conceptului Volkswagen BlueSport şi va fi mai lung decât actualul Boxster. Dimensiunile mărite ale lui Boxster înseamnă mai mult spaţiu pentru pasageri, dar şi o stabilitate mai bună la viteze mari.

Cea mai importantă modificare suferită de modelul constructorului din Stuttgart va fi la nivelul propulsorului. Inginerii germani vor pregăti pentru viitoarea generaţie a lui Boxster un motor cu o capacitate cilindrică mai mică, fapt ce va duce la un consum de carburant scăzut şi emisii de CO2 reduse.

Hans-Jürgen Wöhler, responsabilul care se ocupă de dezvoltarea noului Boxster, a declarat că Porsche va utiliza unităţi cu trei şi patru cilindri care vor produce o putere cuprinsă între 180 şi 200 de cai putere.

Constructorul din Stuttgart va echipa viitorul Porsche cu o transmisie PDK cu dublu ambreiaj, alături de o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Viitoarea generaţie a lui Boxster este aşteptată să îşi facă debutul în cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul viitor.

Via | Automedia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru