Porsche Boxster, "înecat" într-un lac din Brazilia

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.08.2011
Proprietarul unui Porsche Boxster a pierdut controlul sportivei sale şi a reuşit să "naufragieze" în apele unui parc tematic din Brazilia.

Accident neobişnuit în Parcul Ecologic din Sao Paolo, Brazilia. Un trecător a observat că în lacul rezervaţiei plutea un Porsche Boxster, parţial înghiţit de apă. Martorul a anunţat imediat poliţia, care s-a străduit vreme de patru ore să scoată sportiva din apele mâloase. Din fericire, în maşină nu a fost descoperit şoferul, ceea ce înseamnă că acesta a părăsit locul accidentului, imediat după producerea lui.

Jurnaliştii publicaţiei braziliene TV Sol au reuşit să dea de urma proprietarului, un om de afaceri local, care a preferat să îşi păstreze anonimatul. Potrivit acestuia, maşina i-a scăpat de sub control în timpul unei plimbări prin parc. Există însă şi declaraţii care contrazic mărturia proprietarului şi îl acuză de distrugere intenţionată.

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru