Porsche

Luni, 25 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Porsche: Modelele electrice vor fi mai profitabile decât cele cu motoare termice

Porsche este de părere că modelele sale electrice vor fi mai profitabile decât cele cu motoare termice. Potrivit prognozelor realizate de constructor, profiturile obținute din vehicule electrice vor fi egale cu cele rezultate din mașini cu motoare termice în următorii doi ani.
Luni, 25 Iulie 2022 | General

Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen, demisionează. Va fi înlocuit de Oliver Blume, CEO-ul Porsche

Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen, și-a anunțat demisia din funcție. Acesta va fi înlocuit de către Oliver Blume, actualul șef Porsche, de la 1 septembrie.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Îmbunătățiri pentru Porsche Taycan: eficiență crescută pentru sistemul de propulsie

Constructorul german de automobile anunță o actualizare software pentru modelul cu zero emisii Taycan. Pachetul de îmbunătățiri crește inclusiv eficiența sistemului de propulsie.
Marti, 19 Iulie 2022 | Modele noi

Porsche pregătește un facelift pentru 911 GT3. Va fi lansat în 2024

Porsche 911 GT3, una dintre cele mai puternice versiuni a emblematicului model, va primi un facelift. Noul model va fi lansat în 2024 și va avea câteva modificări estetice, însă va păstra același motor din prezent.
Marti, 19 Iulie 2022 | Industrie

Porsche confirmă un SUV electric de dimensiuni mari

Oliver Blume, șeful Porsche, confirmă apariția unui nou SUV cu zero emisii în portofoliul mărcii germane. Cel mai probabil, acesta va fi mai mare decât mult așteptatul Macan electric.
Vineri, 08 Iulie 2022 | Modele noi

Porsche prezintă un exemplar unicat 911 GT3: marchează 30 de ani de competiție Supercupa Porsche

Porsche a publicat imagini oficiale cu un exemplar unicat 911 GT3. Mașina a fost creată de noua divizie de modele speciale Sonderwunsch și marchează 30 de ani de la înființarea competiției monomarcă Supercupa Porsche.
Duminica, 03 Iulie 2022 | Industrie

STUDIU: Tesla are cea mai loială bază de clienți

Un stuiud publicat recent, care a măsurat afinitatea față de brand în ultimii doi ani, a demonstrat că Tesla are cei mai loiali clienți. Cei care au deja o Tesla revin să mai cumpere una.
Luni, 27 Iunie 2022 | Modele noi

Noul Porsche 963, un prototip hibrid de 680 de cai putere. Va concura la Daytona, Sebring și Le Mans în 2023

Porsche a dezvăluit noul prototip de curse hibrid 963. Mașina marchează revenirea mărcii germane în cea mai mare categorie a Campionatului Mondial de Anduranță și va concura la faimoasele curse de anduranță de la Daytona, Sebring și Le Mans în 2023.
Marti, 14 Iunie 2022 | Modele noi

Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet America: ediție limitată pentru America de Nord

Constructorul german de automobile prezintă noua ediție limitată 911 Carrera GTS Cabriolet America. Modelul va fi disponibil exclusiv în SUA și Canada.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Modele noi

Porsche prezintă un nou Art Car: un Taycan Cross Turismo creat de artistul Sean Wotherspoon

Porsche a publicat imagini oficiale cu un nou Art Car bazat pe modelul electric Taycan Cross Turismo. Vopseaua multicoloră a fost realizată de către artistul american Sean Wotherspoon, cunoscut în domeniul modei.
Vineri, 20 Mai 2022 | Modele noi

Ediție specială Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition: marchează 90 de ani de existență a circuitului din Germania

Porsche a lansat o nouă ediție specială pentru Taycan GTS, numită Hockenheimring Edition. Așa cum sugerează numele, mașina aduce un omagiu fostului circuit de Formula 1, care împlinește 90 de ani de existență.
Vineri, 20 Mai 2022 | Concepte

Mercedes Vision AMG, un concept care anunță un viitor rival electric pentru Porsche Taycan

Mercedes-Benz a prezentat, oficial, noul concept Vision AMG, care anunță o supermașină electrică de serie. Noul concept este bazat pe o platformă nouă, dedicată modelelor electrice de performanță, iar un asemenea model de serie va debuta în 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Mai 2022 | Modele noi

Noul Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance. Prototip de 1000 de cai putere

Porsche a prezentat un prototip al unei mașini de curse electrice, numit 718 Cayman GT4 ePerformance. Mașina este o evoluție a conceptului Mission R, prezentat în 2021, iar propulsorul său electric dezvoltă până la 1000 de cai putere.
Luni, 02 Mai 2022 | F1 TOP

Șeful Volkswagen Group: Audi și Porsche vor concura în Formula 1

Audi și Porsche vor concura în Formula 1 din 2026, a declarat în cadrul unei "emisiuni" online Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen. Potrivit zvonurilor, Porsche ar urma să colaboreze cu cei de la Red Bull Racing.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Modele noi

Noul Porsche 911 Sport Classic: motor de 550 de cai putere, cutie manuală și doar 1250 de exemplare

Porsche a dezvăluit un nou model special din gama emblematicului 911, numit Sport Classic. Mașina, dedicată puriștilor, este echipată cu o cutie de viteze manuală cu 7 trepte, cuplată la un motor care dezvoltă 550 de cai putere. Doar 1250 de exemplare vor fi produse.
Joi, 07 Aprilie 2022 | Industrie

Porsche investește alte 69 de milioane de euro în combustibilii sintetici

Compania germană investește alte 75 de milioane de dolari, sau, cu alte cuvinte, circa 69 de milioane de euro, în combustibilii sintetici. În total, Porsche a investit până acum peste 100 de milioane de dolari în această tehnologie.
Luni, 04 Aprilie 2022 | General

Skoda va avea un nou CEO: Klaus Zellmer este fostul președinte Porsche SUA

Skoda a anunțat că va avea un nou CEO de la 1 iulie, în persoana lui Klaus Zellmer. Acesta este membru al Consiliului de Administrație Volkswagen pentru vânzări și marketing și este fostul șef și președinte Porsche SUA. El îl va înlocui pe Thomas Schäfer, care va prelua șefia Consiliului de Administrație Volkswagen.
Luni, 04 Aprilie 2022 | F1 TOP

Grupul Volkswagen pregătește intrarea în Formula 1 alături de McLaren și RedBull

Potrivit unor surse apropiate gigantului german, Grupul Volkswagen ar urma, chiar săptămână viitoare, să anunțe intarea în Formula 1 alături de echipele McLaren și RedBull.
Vineri, 01 Aprilie 2022 | Masini electrice si hibride

Un Porsche 911 clasic, transformat în mașină electrică de către o firmă din Bulgaria

Compania Modern Classics, cu sediul în Bulgaria, a transformat un model clasic Porsche 911 într-o mașină electrică. Astfel, propulsorul său dezvoltă 184 de cai putere și este preluat de la BMW i3.
Vineri, 25 Martie 2022 | Industrie

Porsche va înlocui cele 1000 de exemplare pierdute după scufundarea navei Felicity Ace

Porsche a anunțat că va construi 1000 de mașini în plus pentru a le înlocui pe cele pierdute în urma scufundării navei Felicity Ace. Nava, care a plecat pe ruta Germania – SUA, a luat foc în largul Atlanticului și era încărcată cu 4000 de mașini ale Grupului Volkswagen.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru