Poze BMW

Joi, 30 Mai 2013 | Modele noi

BMW X5 a ajuns la a treia generaţie - imagini şi informaţii oficiale

BMW a prezentat primele imagini ale noii generaţii BMW X5. Debutul public are loc la Frankfurt, iar modelul va fi disponibil comercial începând cu ultima parte a anului.
Luni, 27 Mai 2013 | Fotospion

BMW X5, fotografii spion ale noii generaţii

Un cititor Automarket a surprins noua generaţie a lui X5 în cadrul testelor din Germania. Modelul este acoperit de camuflaj, dar sunt evidente modificările estetice.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Concepte

BMW X4 Concept: fotografiile oficiale cu fratele mai mic al lui X6

BMW a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului X4. Acesta va fi expus la Salonul Auto de la Shanghai şi este noul capitol în povestea Sports Activity Coupe-urilor de la BMW.
Marti, 11 Decembrie 2012 | General

BMW aniversează 40 de ani de la primul său vehicul electric

BMW celebrează patru decenii de la construcţia primului său vehicul electric, bazat pe modelul 1602. Acesta dezvolta 43 CP şi avea o autonomie de 30 de kilometri.
Luni, 03 Decembrie 2012 | Modele noi

BMW Seria 3 GT, primele imagini spion

Americanii de la F30Post au publicat mai multe imagini ale noului BMW Seria 3 GT, surprins în timpul filmării unui clip publicitar.
Marti, 27 Noiembrie 2012 | Concepte

BMW i3 Concept Coupe, primele imagini şi informaţii oficiale

BMW va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles o versiune coupe a lui i3. Acesta este tot un concept, dar prezintă o latură nouă a modelului electric al nemţilor.
Joi, 02 August 2012 | Fotospion

BMW Seria 3 GT, prima imagine neoficială a caroseriei

Caroseria lui BMW Seria 3 GT a fost fotografiată pe o linie de producţie a unei fabrici a constructorului german. Modelul este aşteptat să debuteze în 2013.
Vineri, 25 Mai 2012 | Modele noi

BMW Seria 7 facelift, primele imagini şi informaţii

BMW Seria 7 a primit un facelift discret, care îl face mai eficient, mai sigur şi mai atractiv. Trenurile de propulsie au fost îmbunătăţite, iar interiorul a primit o serie de modificări, printre care se numără şi sistemul iDrive reconfigurat.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

BMW X1 facelift, primele imagini şi informaţii oficiale

BMW X1 a primit un facelift pentru a-şi îmbunătăţi poziţia pe piaţă. SUV-ul compact din Munchen este disponibil alături de motorizări noi, o transmisie automată cu opt trepte şi liniile de design xLine şi Sport Line, care oferă posibilităţi suplimentare de personalizare.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

BMW eDrive, denumirea sistemului de propulsie al modelelor din gama i

BMW a introdus o nouă denumire în nomeclatura sa - eDrive. Aceasta va fi utilizată de modelele electrice, hibride şi hibride plug-in care vor debuta în portofoliul BMW.
Marti, 28 Februarie 2012 | GENEVA 2012

GALERIE FOTO: BMW M550d în toată splendoarea sa

Nemţii de la BMW au prezentat o galerie foto completă a lui M550d. Modelul debutează la Geneva şi se mândreşte cu un motor diesel tri-turbo de 381 CP şi 740 Nm.
Vineri, 29 Iulie 2011 | Modele noi

GALERIE FOTO: BMW i8 Concept, succesorul lui Vision EfficientDynamics

Celebrul studiu de design Vision EfficientDynamics a fost transformat în concept. Se numeşte BMW i8 Concept şi este un hibrid ce poate să parcurgă până la 35 de kilometri fără emisii de CO2.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 29 Iulie 2011 | Modele noi

GALERIE FOTO: BMW i3 Concept, primul model full electric al nemţilor

BMW a prezentat astăzi o galerie foto oficială a noului i3 Concept, modelul care prefigurează primul vehicul electric de serie al BMW Group.
Marti, 12 Iulie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Imagini "proaspete" cu noul BMW Gran Coupe

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, o galerie foto cu imagini spion ale lui BMW Gran Coupe, surprins cu un strat subţire de camuflaj.
Marti, 17 Mai 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale lui BMW Seria 1 cu pachetul M

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini ale viitorului BMW Seria 1 echipat cu pachetul M.
Marti, 18 Ianuarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu noul BMW Seria 6 Coupe fără camuflaj

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele fotografii spion ale lui BMW Seria 6 Coupe fără niciun fel de camuflaj. Debutul este pregătit pentru Geneva.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: BMW testeaza noul X3

Automarket va prezinta, in premiera pentru Romania, imagini spion exclusive cu noua generatie a lui BMW X3 in timpul testelor din Munchen.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Standul BMW, dominat de Seria 5 si X5 facelift

Standul BMW de la Geneva a avut in prim plan noua generatie a lui Seria 5 si faceliftul pe care bavarezii l-au operat pentru X5.
Vineri, 12 Februarie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: 37 de imagini noi cu BMW X5 facelift

Germanii de la BMW au prezentat inca 37 de fotografii noi ale lui X5 facelift, model care va debuta public la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Fotospion

POZE EXCLUSIVE: BMW testeaza noul Seria 3

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion ale viitorului BMW Seria 3 in miscare.

Tag-uri similare

BMW, fotospion, facelift, BMW Seria 3, BMW X5, Seria 3, X5, poze BMW, fotospion BMW, poze
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru