GALERIE FOTO: 37 de imagini noi cu BMW X5 facelift

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 12.02.2010
Germanii de la BMW au prezentat inca 37 de fotografii noi ale lui X5 facelift, model care va debuta public la Salonul Auto de la Geneva.

Comentarii (6)

  • X5
    Asteptam la mai mult. Face liftul asta e foarte subtil
    1 3
  • BMW
    Mereu se gasesc comentarii anti BMW si cele mai multe comentarii le are marca Bavareza , cred ca exista o invidie enorma in fatza Bayerische Motore Werke.
    5 5
  • alexthebuldog
    BMW-POWER
    Asta dovedeste cat de iubita este marca aceasta.Daca nu esti hulit si invidiat nu ai cum sa fii cineva,nu ai cum sa ai atata succes.de asta iubesc eu marca asta.
    3 2
  • alexthepuddle
    Iubeste-o in continuare si pup-o suav pe tzeava de esapament! Doar vine 14 februarie!
    5 4
  • @slv83
    promite-mi ca tu o sa faci la fel cu logan-ul tau. :)
    7 4
  • LauCalin
    un Photoshop ieftin :))
    Be bune acum, astea sunt imagini oficiale? Adica cei din conducerea BMW le-au aprobat sa fie imagini de prezentare a masinii?
    Cei care se pricep la fotografie isi vor da seama ca sunt niste facaturi ieftine, asa ceva poate face si un novice in Photoshop. Un exemplu simplu: cand este pe teren accidentat se pare ca ar merge de numa, dar nici un fir de praf nu e in spatele masinii (ca sa nu mai zic ca nu e pe caroserie). Mai sunt si altele, dar nu intru acum in amanunte. Sunt tare curios de unde a facut rost automarket de ele, ca de la BMW sigur nu. :))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru