PSA Peugeot-Citroen

Joi, 03 Martie 2011 | Industrie

BMW şi concernul PSA Peugeot-Citroen vor dezvolta hibrizi împreună

BMW a semnat un parteneriat cu francezii de la PSA Peugeot-Citroen pentru dezvoltarea de hibrizi şi modele electrice. Primele creaţii ale noului joint-venture vor debuta în producţie în 2014.
Joi, 03 Februarie 2011 | Mediu

BMW, Peugeot şi Citroen vor avea hibrizi cu tehnologie comună

Începând cu 2014, modelele hibride din gama BMW, Peugeot şi Citroen vor avea componente comune. Cele două mari grupuri vor încerca astfel să reducă costurile de producţie.
Luni, 02 August 2010 | Modele noi

Noua generaţie Lancia Ypsilon şi MPV-ul Phedra debutează la Geneva

Lancia pregăteşte un asalt puternic pentru Salonul Auto de la Geneva, din martie anul viitor. Italienii vor lansa noua generaţie a actualului Ypsilon şi MPV-ul Phedra, bazat pe Chrysler Grand Voyager.
Duminica, 25 Iulie 2010 | Economic

PSA va lansa în 2014 primul hibrid diesel-electric

PSA Peugeot-Citroen a primit un împrumut de 200 de milioane de euro din partea Băncii Europene de Investiţii pentru dezvoltarea unui nou tren de propulsie hibrid diesel-electric.
Joi, 15 Iulie 2010 | Industrie

Peugeot 508 şi Citroen DS3 vor fi produse şi în China

Grupul PSA Peugeot-Citroen va produce actualul DS3 şi proaspăt lansatul 508 în cadrul uzinei Wuhan din China, ca rumare a acordului încheiat cu constructorul local Chang'an.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Intern

Romania ar putea gazdui uzina unui alt mare constructor auto

Tara noastra ar putea atrage in viitorul apropiat investitia unui alt constructor de automobile de talie mondiala. Declaratia ii apartine presedintelui Dacia si ACAROM, Constantin Stroe.
Marti, 13 Aprilie 2010 | Industrie

Sergio Marchionne: "PSA Peugeot-Citroen se pregateste de o alianta"

Intr-un interviu recent, Sergio Marchionne a declarat ca urmatoarea alianta care se va incheia la nivel global va avea in prim-plan grupul PSA Peugeot-Citroen.
Marti, 13 Aprilie 2010 | Tehnologie

Peugeot si Citroen vor produce noi motoare cu trei cilindri din 2012

PSA Peugeot Citroen a declarat ca incepand cu 2012 gama sa de motorizari se va imbogati cu trei noi propulsoare cu trei cilindri. Acestea ar urma sa inlocuiasca actualele unitati cu patru cilindri, de capacitate mica.
Luni, 29 Martie 2010 | Industrie

Motor comun pentru viitorul Seria 3, Citroen C5 si noul Peugeot 508

BMW si PSA Peugeot-Citroen vor continua colaborarea lor la nivelul motoarelor, urmand sa scoata pe piata in scurt timp un motor de 2.0 litri pe benzina care va echipa atat Seria 3, cat si Peugeot 508 si Citroen C5.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen ar putea prelua 50% din Mitsubishi

Grupul francez se afla in discutii cu partenerii de la Mitsubishi pentru a prelua un pachet de actiuni cuprins intre 30 si 50 de procente. Oficialii japonezi au confirmat existenta unor tratative.

Tag-uri similare

Citroen, Peugeot, Mitsubishi, PSA Peugeot-Citroen, Mitsubishi i-MiEV, Citroen C-Zero, Peugeot ion
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru