Salonul Auto de la Los Angeles

Sambata, 20 Noiembrie 2010 | Modele noi

Infiniti M35 Hybrid vine cu sistem de atenţionare a pietonilor

Infiniti a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles noul M35 Hybrid. Acesta este primul model hibrid din lume care beneficiază de un sistem pentru atenţionarea pietonilor şi a bicicliştilor.
Sambata, 06 Noiembrie 2010 | Concepte

Cadillac vine la Salonul din LA cu un concept nou

Oficialii constructorului american Cadillac au prezentat publicului un prim teaser cu conceptul pe care îl vor expune în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Acesta ar putea deveni piatra de temelie pentru dezvoltarea unui viitor rival care să concureze cu Seria 3, A4 sau C-Klasse.
Duminica, 24 Octombrie 2010 | General

Porsche a găsit cel mai vechi model vândut în SUA

Constructorul german Porsche a descoperit cel mai vechi model vândut dincolo de Ocean. Aceasta este un exemplar al lui 356 Cabriolet care a făcut cunoştinţă cu Lumea Nouă în luna noiembrie a anului 1952.
Duminica, 22 August 2010 | Modele noi

Hyundai nu va prezenta Veloster la Los Angeles

Oficialii Hyundai au negat zvonurile conform cărora versiunea de serie a lui Veloster Concept va fi lansată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Vineri, 04 Decembrie 2009 | Concepte

Trei concepte pentru un viitor model de serie: Mazda2 MPS

Constructorul japonez a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles trei studii de design bazate pe Mazda2, botezate Evil, Surf si Snow. Unul dintre acestea ar putea sta la baza versiunii de performanta MPS a modelului mini.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Toate secretele conceptului Volkswagen Up Lite

Volkswagen a publicat un video oficial al noului concept Up Lite, care dezvaluie fiecare gadget folosit de germani pentru reducerea consumului si sporirea sigurantei.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Concepte

Honda dezvaluie in decembrie conceptul P-NUT

Honda va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles un concept botezat P-NUT, care se vrea un coupe agresiv destinat marilor aglomerari urbane.

Tag-uri similare

Volkswagen, Mazda, Mazda2, Salonul Auto de la Los Angeles, concept Volkswagen, concept Honda, Honda P-NUT, Mazda2 MPS, Honda Los Angeles, Mazda2 Evil
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru