Trei concepte pentru un viitor model de serie: Mazda2 MPS

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.12.2009
Constructorul japonez a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles trei studii de design bazate pe Mazda2, botezate Evil, Surf si Snow. Unul dintre acestea ar putea sta la baza versiunii de performanta MPS a modelului mini.

Atunci cand nimeni nu se mai astepta la vreo surpriza de proportii in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, Mazda socheaza cu trei concepte, ce ar urma sa dea nastere in viitor unei nou membru al diviziei MPS. Unul din cele trei concepte va fi ales de public pentru a sta la baza viitorului Mazda2 MPS, un model pe care presa il anticipa deja de ceva timp.

Se pare ca japonezii urmeaza exemplul celor de la GM, care in 2007 la Frankfurt au adus in fata publicului trei concepte, pentru a putea alege un urmas al actualului Spark. Provocarea a dat roade si se pare ca inspira acum si ceilalti constructori.

Primul concept pe care Mazda il expune la standul sau este botezat Evil si vine cu un kit aerdoinamic agresiv care include extensii pentru spoilerele fata si spate, prize de aer generoase, un finisaj gri mat al caroseriei si o garda la sol mai coborata. Nu lipsesc jantele de 17 inch incaltate cu pneuri de performanta Yokohama, o suspensie marca H&R si o evacuare sportiva Mazda.

Alaturi de Evil, Mazda a asezat alte doua interpretari sportive ale modelului mini, botezate Surf si Snow.

Pe langa culoarea diferita a caroseriei, vinilurile si jantele noi, cele doua modele se individualizeaza printr-un sistem de prindere Thule care sustine pe acoperis o perche de schiuri sau o placa de surf, dupa caz.

via | motorauthority

Comentarii (2)

  • jentile
    Cu jentile nu prea au nimerit-o!!!
    Eu as fi pus jentile verzi pe masina verde,cele albe pe masina de aceeasi culoare si cele negre pe cea verde!!!
    Nu mi se pare o combinatie fericita mai ales Mazda verde cu jenti albe!!!Arata ca dracu!!!
    2 3
  • rectificare
    Cele negre pe cea gri!!
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru