Sebastien Loeb

Luni, 16 Ianuarie 2017 | Motorsport

Raliul Dakar 2017, dominat de Peugeot: Peterhansel obține a 13-a victorie și termină în fața lui Loeb. Românul Mani Gyenes, locul 17 la clasa moto

Stephane Peterhansel a obținut a 13-a victorie în Raliul Dakar după ce i-a învins pe coechipierii săi de la Peugeot, Sebastien Loeb și Cyril Despres. Românul Mani Gyenes a ocupat locul 17 la clasa moto.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Motorsport

Loeb, trădat de Citroen după 15 ani de succes: "Sunt surprins că nu voi concura pentru echipă în 2016"

Sebastien Loeb s-a declarat surprins că nu a fost păstrat de Citroen pentru sezonul 2016 al Campionatului Mondial de Turisme. Constructorul francez va absenta anul viitor din Campionatul Mondial de Raliuri, dar va reveni în 2017.
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 | Industrie

Livrare cu surprize pentru exemplarul Citroen C4 cu numărul 500.000

Citroen a vrut să marcheze cum se cuvine producția exemplarului C4 cu numărul 500.000. Prin urmare a apelat la ajutorul unui pilot legendar pentru a înmâna cheile mașinii.
Marti, 29 Septembrie 2015 | Motorsport

Loeb va concura în Raliul Dakar 2016 pentru Peugeot

Sebastien Loeb va participa anul viitor pentru prima oară în Raliul Dakar şi va face pereche cu Carlos Sainz, Stephane Peterhansel şi Cyril Despres în cadrul echipei Peugeot.
Vineri, 28 August 2015 | WRC

Loeb exclude revenirea în WRC: "Rămân în WTCC chiar dacă Citroen se retrage"

Sebastien Loeb a exclus varianta de a reveni în Campionatul Mondial de Raliuri şi afirmă că va rămâne în Campionatul Mondial de Turisme chiar dacă Citroen se va retrage din competiţie în 2017.
Vineri, 10 Iulie 2015 | WRC

Citroen vrea să-l convingă pe Loeb să revină în WRC

Citroen speră să-l convingă pe Sebastien Loeb să combine o eventuală participare în Raliul Dakar cu un program part-time în Campionatul Mondial de Raliuri.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | WRC

Video: Loeb a testat Citroen DS 3 WRC pentru Raliul Monte Carlo

Sebastien Loeb a efectuat un test cu Citroen DS3 WRC ca parte a pregătirilor pentru Raliul Monte Carlo de la jumătatea lunii ianuarie.
Miercuri, 17 Decembrie 2014 | WRC

Volkswagen anticipează că Loeb va concura în mai multe etape de WRC în 2015

Volkswagen consideră că Sebastien Loeb va concura pentru Citroen în mai multe etape din Campionatul Mondial de Raliuri cu scopul de a profita de noul regulament sportiv pentru a obţine mai multe victorii.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | WRC

Loeb exclude revenirea în WRC cu un program complet

Sebastien Loeb insistă că participarea în Raliul Monte Carlo va fi o prezenţă singulara în sezonul 2015 al WRC, întrucât nu intenţionează să revină în competiţie cu un program complet.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | WRC

Loeb va concura în Raliul Monte Carlo 2015 cu un Citroen DS3 WRC

Sebastien Loeb a fost invitat de Citroen să concureze în Raliul Monte Carlo din luna ianuarie cu un DS3 WRC, ca parte a unui program de promovare a brandului DS al constructorului francez.
Miercuri, 24 Septembrie 2014 | WRC

Loeb va concura în Rallye du Var la prima apariţie în raliuri după retragerea din WRC

Sebastien Loeb va concura alături de soţia sa Severine în Rallye du Var, ultima etapă a Campionatului Francez de Raliuri. Aceasta va fi însă o revenire unică în lumea raliurilor, întrucât se va concentra în continuare doar pe WTCC.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Feature

Cele mai rapide urcări din istoria Goodwood Festival of Speed

Goodwood Festival of Speed este un eveniment special, care încinge orgoliile pe terenul Lordului March. În fiecare an se încearcă doborârea recordului de timp pe traseul care măsoară 1.8 kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Aprilie 2014 | Motorsport

Loeb a debutat cu o victorie şi un loc doi pentru Citroen în Campionatul Mondial de Turisme

Sebastien Loeb a obţinut o victorie şi un loc doi pentru Citroen la debutul în Campionatul Mondial de Turisme în cadrul celor două curse desfăşurate în Maroc.
Joi, 20 Martie 2014 | Motorsport

Loeb va concura la Goodwood cu Peugeot 208 T16 Pikes Peak pentru a doborî recordul

Sebastien Loeb a confirmat prezenţa la Festivalul Vitezei de la Goodwood, acolo unde va încerca cu un Peugeot 208 T16 Pikes Peak să doboare recordul stabilit de Nick Heidfeld în 1999.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Motorsport

Loeb va concura pe motociclete KTM în competiţia Scorpion Masters de la Paul Ricard

Sebastien Loeb va participa sâmbătă la competiţia Scorpion Masters de la Paul Ricard, acolo unde va concura pe patru motociclete KTM.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Motorsport

Loeb a terminat pe doi cursa aniversară Porsche Carrera Cup Asia de la Macau

Sebastien Loeb a ocupat al doilea loc în cursa Porsche Carrera Cup Asia de la Macau, prin care constructorul german a aniversat 50 de ani de existenţă pentru modelul Porsche 911.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Motorsport

Peugeot ar putea concura în Raliul Dakar în 2015 cu Loeb şi Peterhansel

Peugeot a dezvăluit că analizează posibilitatea de a concura în Raliul Dakar în 2015 cu o echipă alcătuită din Stephane Peterhansel şi Sebastien Loeb.
Joi, 17 Octombrie 2013 | WRC

Loeb, aproape să semneze cu Ford în 2005

Malcolm Wilson, şeful echipei M-Sport, a dezvăluit că Sebastien Loeb a fost la un pas să semneze un contract în 2005 pentru a concura pentru Ford în Campionatul Mondial de Raliuri.
Marti, 08 Octombrie 2013 | WRC

VIDEO: Volkswagen prezintă cum a trăit Ogier weekendul în care a devenit campion

Volkswagen prezintă un clip video în care dezvăluie modul în care a trăit Sebastien Ogier weekendul din Raliul Franţei în care a devenit campion mondial.
Luni, 07 Octombrie 2013 | WRC

Ogier a sărbătorit titlul mondial cu o victorie în Raliul Franţei

Sebastien Ogier a obţinut duminică victoria în Raliul Franţei, sărbătorind astfel cu stil titlul mondial adjudecat matematic încă de vineri.

Tag-uri similare

Citroen, Kimi Raikkonen, Formula 1, Loeb, WRC, motorsport, Ford Fiesta, Citroen C4 WRC, Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru