Sebastien Loeb

Joi, 06 Iunie 2013 | WRC

Ogier vrea să testeze monopostul Red Bull de Formula 1

Sebastien Ogier şi-a exprimat dorinţa de a efectua un test cu un monopost Red Bull de Formula 1, urmând să-i propună la schimb lui Sebastian Vettel să evalueze un Volkswagen Polo R WRC.
Joi, 30 Mai 2013 | Motorsport

Peugeot 208 T16 a încheiat primele teste pe şosea înainte de Pikes Peak

Sebastien Loeb a testat noul Peugeot 208 T16 pe drumurile publice. Constructorul francez a dus echipa la Mont Ventoux, pe un traseu virajat din munţi, pentru a-i urmări reacţiile pe un drum public înainte de Pikes Peak.
Luni, 27 Mai 2013 | Motorsport

Ogier şi Loeb au terminat pe 13 şi 16 cursa din Porsche Supercup

Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb au ocupat locurile 13 şi 16 în cursa din Porsche Supercup de pe circuitul de la Monaco.
Joi, 16 Mai 2013 | WRC

VIDEO: Rezumatul primelor cinci etape din sezonul 2013 al WRC

Site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri a realizat un rezumat spectaculos al primelor cinci etape din acest sezon.
Marti, 14 Mai 2013 | Motorsport

Loeb va concura într-o etapă din Campionatul European de Rallycross

Sebastien Loeb va concura cu un Citroen DS3 împotriva lui Petter Solberg în etapa din Franţa din cadrul Campionatului European de Rallycross.
Luni, 13 Mai 2013 | Motorsport

Loeb şi Ogier vor fi adversari în Porsche Supercup la Monaco

Sebastien Ogier va concura în cursa de la Monaco din competiţia Porsche Supercup, acolo unde îl va avea ca adversar pe marele său rival din WRC, Sebastien Loeb.
Joi, 09 Mai 2013 | Motorsport

Loeb: "Peugeot 208 T16 Pikes Peak este o rachetă"

Sebastien Loeb este entuziasmat de performanţele lui Peugeot 208 T16 Pikes Peak şi îl compară cu o rachetă.
Luni, 06 Mai 2013 | WRC

Sebastien Loeb a câştigat pentru a opta oară Raliul Argentinei

Sebastien Loeb a câştigat Raliul Argentinei după ce a profitat de o eroare şi de o pană suferite de Sebastien Ogier, care a completat podiumul alături de coechipierul său Jari Matti Latvala.
Marti, 30 Aprilie 2013 | WRC

Loeb, precaut înaintea Raliului Argentinei

Sebastien Loeb sugerează că va avea un raliu dificil în Argentina la sfârşitul acestei săptămâni, întrucât nu a mai concurat pe macadam de la sfârşitul anului trecut.
Marti, 23 Aprilie 2013 | Motorsport

Peugeot 208 T16 Pikes Peak dezvoltă 875 CP şi atinge 100 km/h în 1.8 secunde

Peugeot 208 T16 Pikes Peak, maşina cu care Sebastien Loeb va concura la Pikes Peak, are un motor V6 de 3.2 litri care dezvoltă 875 CP şi ajunge la 100 km/h în numai 1.8 secunde.
Luni, 22 Aprilie 2013 | Motorsport

Loeb va concura în două curse din Porsche Supercup

Sebastien Loeb va concura în următoarele două curse de la Barcelona şi Monaco din Porsche Supercup, competiţie suport pentru Formula 1.
Joi, 18 Aprilie 2013 | Motorsport

Loeb: "Toată lumea se aşteaptă să câştig cursa de la Pikes Peak"

Sebastien Loeb admite că fanii aşteaptă o victorie din partea sa în cursa de la Pikes Peak, însă francezul priveşte cu precauţie evenimentul de la finalul lunii iunie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 15 Aprilie 2013 | Motorsport

Peugeot 208 T16 Pikes Peak, maşina cu care Loeb va concura în cursa americană

Peugeot a publicat primele imagini cu Peugeot 208 T16 Pikes Peak, maşina cu care nonuplul campion mondial de raliuri Sebastien Loeb va concura în celebra competiţie americană.
Luni, 08 Aprilie 2013 | WRC

Loeb admite că nu mai este interesat de raliuri

Sebastien Loeb a admis că va participa la Raliul Argentinei la solicitarea celor de la Citroen şi că este interesat mai mult de sezonul complet din FIA GT.
Marti, 02 Aprilie 2013 | WRC

Loeb îl va sfătui pe Kubica înainte de debutul în WRC2

Robert Kubica va primi sfaturi din partea lui Sebastien Loeb şi Mikko Hirvonen înainte de debutul său pe macadam în WRC, programat în Portugalia în luna aprilie.
Luni, 01 Aprilie 2013 | Motorsport

Loeb a câştigat cursa de debut din GT Series

Sebastien Loeb a debutat cu o victorie în competiţia FIA GT Series pe circuitul Nogaro din Franţa la volanul unui McLaren MP4-12C.
Joi, 28 Martie 2013 | Motorsport

Loeb va concura în competiţia Pikes Peak cu Peugeot 208 T16

Sebastien Loeb va concura în luna iunie în competiţia Pikes Peak din Statele Unite la volanul unui Peugeot 208 T16 dezvoltat special în acest scop.
Vineri, 15 Martie 2013 | WRC

Citroen i-ar putea cere ajutorul lui Loeb pentru a câştiga titlul constructorilor

Citroen a dezvăluit că i-ar putea solicita lui Sebastien Loeb să concureze în mai multe raliuri de la finalul sezonului pentru ca francezii să câştige titlul constructorilor.
Joi, 16 August 2012 | Feature

In memoriam Philippe Bugalski - omul din spatele echipei Citroen Racing

Ne-a părăsit brusc la doar 49 de ani în urma unui accident stupid. Numele lui este poate necunoscut pentru mulţi, dar fanii curselor îl ştiu bine pe Petit Bug. Iar noi, ziariştii români, îi datorăm mult lui Philippe Bugalski.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | WRC

FEATURE: Sebastien Loeb, gimnastul care a devenit regele raliurilor

Automarket vă prezintă povestea gimnastului şi inginerului Sebastien Loeb, care a devenit octuplu campion mondial în WRC deşi a debutat în raliuri abia la 21 de ani.

Tag-uri similare

Citroen, Kimi Raikkonen, Formula 1, Loeb, WRC, motorsport, Ford Fiesta, Citroen C4 WRC, Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru