Tesla Model X

Joi, 30 Martie 2017 | General

Ultimul update software de la Tesla îmbunătăţeşte funcţia Autopilot: maşina poate menţine singură banda de mers până la 130 km/h

Tesla a început să ofere clienţilor de Model S şi Model X un nou update software, care include creşterea vitezei maxime la care funcţionează funcţia Autosteer până la 130 km/h.
Marti, 03 Ianuarie 2017 | Siguranta

După Toyota, și mașinile Tesla sunt acuzate că accelerează singure: un Model X a ajuns în sufrageria proprietarului. Tesla exclude defecțiunile

Proprietarul unui Tesla Model X acuză compania americană că SUV-ul a accelerat singur și a trecut prin peretele garajului său.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Performanţe prin software: Tesla Model S şi Model X vor primi un update pentru a deveni şi mai rapide decât în prezent

Tesla Model S şi Model X vor reduce cu 0.1 secunde timpul de acceleraţie de la 0-100 km/h datorită unui update software care va fi disponibil începând din luna decembrie.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Tesla Model X devine automobilul electric care ajunge la cea mai mare altitudine: 4500 de metri, pe Platoul Tibet

Divizia chineză Tesla a organizat o expediție cu Model X pe Platoul Tibet. SUV-ul electric a reușit să ajungă până la aproximativ 4500 de metri.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Masini autonome

Filosofia Tesla, diametral opusă de cea a suedezilor de la Volvo: "Nu ne vom asuma responsabilitatea accidentelor produse de mașinile noastre autonome"

După ce Volvo a nunțat prin vocea CEO-ului companiei că își va asuma responsabilitatea pentru orice accident produs de mașinile autonome cu sigla mărcii "pentru că asta e ideea", Elon Musk anunță că poziția Tesla e complet opusă: "Asigurarea va acoperi daunele accidentelor"
Joi, 20 Octombrie 2016 | Masini autonome

Tesla face pasul decisiv către prima mașină autonomă: toate modelele sale primesc un pachet hardware care le va permite să se conducă singure din 2017

Tesla a anunțat că toate mașinile produse de acum înainte vor fi echipate cu un pachet tehnologic capabil să le permită rularea autonomă în 2017.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Masini electrice si hibride

BMW și promisiunile sale electrice: pe lângă viitorul X3 electric va exista și un Seria 3 gata să se dueleze cu Tesla Model 3

BMW pregătește o ofensivă electrică puternică. Ea va include rivali direcți pentru Tesla Model 3, un X3 cu zero emisii și un i8 fără motor pe benzină.
Marti, 27 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Mercedes scoate artileria grea: primele imagini ale SUV-ului 100% electric, rival al lui Tesla Model X

Mercedes a publicat primele imagini și detalii ale noului SUV 100% electric, așteptat să debuteze sub formă de concept în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Luni, 12 Septembrie 2016 | Modele noi

Tesla a lansat un nou update pentru mașinile sale: Autopilot este cu 50% mai sigur și ”ar putea evita chiar și un OZN care aterizează pe șosea”

Elon Musk a anunțat că rularea autonomă pe modelele Tesla a devenit cu 50% mai sigură. Noul update promite să evite chiar și un OZN care aterizează pe șosea.
Miercuri, 17 August 2016 | Masini electrice si hibride

Baterie mai mare, autonomie crescută: Tesla Model S şi Model X ar putea avea o autonomie de 600 de kilometri

Tesla Model S şi Model X ar putea beneficia în curând de versiuni cu baterii de 100 kWh, care ar permite creşterea autonomiei oficiale la peste 600 de kilometri.
Luni, 08 August 2016 | Masini autonome

Tesla mai face și fapte bune: un Model X i-a salvat viața șoferului său după ce a rulat singur până la spital

Șoferul unui Tesla Model X a suferit o afecțiune pulmonară gravă în timp ce se afla la volan. SUV-ul electric a rulat autonom până în curtea spitalului, unde acesta a primit îngrijiri medicale.
Vineri, 15 Iulie 2016 | Modele noi

Tesla lansează Model X 60D, o versiune mai ieftină cu autonomie mai mică a SUV-ului electric, pentru a contracara ratarea ţintei de vânzări

Tesla Motors a ratat ţinta de vânzări pentru prima jumătate a anului şi propune o versiune mai ieftină cu autonomie redusă a SUV-ului Model X pentru a atrage mai mulţi clienţi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Iunie 2016 | Industrie

În grafic pentru viitorul Model 3: producţia maşinilor Tesla a depăşit pentru prima oară 2.000 de unităţi pe săptămână

Tesla Motors a anunţat că a ajuns la o producţie de peste 2.000 de unităţi pe săptămână, element crucial pentru a-şi respecta propriile angajamente pentru a ajunge la 90.000 de maşini în 2016.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | O lume nebuna

Un american acuză Tesla Model X că a accelerat singur într-un perete. Tesla: "Șoferul a încurcat frâna cu accelerația"

Era mașinilor inteligente nu-i va ierta pe șoferii care încearcă să "se scoată" atunci când provoacă un accident. Un exemplu bun vine din SUA, acolo unde un șofer care a acuzat un Model X că a accelerat de la sine putere a fost prins cu mâța-n sac de Tesla cu ajutorul datelor înregistrate de mașină.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Elon Musk o dă la întors: Superchargerele Tesla nu vor fi gratuite pentru clienții lui Model 3

După în momentul lansării lui Model 3 anunța că stațiile Tesla de încărcare rapidă vor fi "standard pentru toate exemplarele Model 3", Elon Musk sugerează acum că viitorii clienți ai lui Model 3 vor fi nevoiți să cumpere un pachet opțional pentru a avea acces gratis la stații.
Joi, 19 Mai 2016 | Industrie

Bob Lutz despre Tesla Motors: "Modelul de business nu se poate susține. Toți constructorii pierd bani cu electricele"

După 50 de ani în industria auto, unul dintre cei mai repectați oficiali ai lumii mașinilor susține că strategia de business Tesla este nesustenabilă, iar noul Model 3 va fi "mai scump decât s-a anunțat și va întârzia pe piață"
Joi, 21 Aprilie 2016 | General

Ford a plătit 200.000 de dolari pentru un Tesla Model X, doar pentru a-l dezmembra

Ford a vrut să fie printre primii proprietari ai noului Tesla Model X. Americanii au cumpărat SUV-ul electric pentru a realiza o disecție și o analiză atentă a tehnologiei Tesla.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Industrie

Noi probleme pentru Tesla: toate unităţile Model X fabricate până martie, rechemate în service pentru defecţiuni la al treilea rând de scaune

Tesla a anunţat un recall pentru aproximativ 2.700 de unităţi Model X fabricate până în 26 martie, din cauza unei defecţiuni la al treilea rând de scaune. Anunţul vine înainte de lansarea pe piaţa europeană.
Marti, 05 Aprilie 2016 | Industrie

Duş rece după euforia precomenzilor pentru Model 3: Tesla a ratat ţinta de vânzări din cauza problemelor de producţie la Model X

Tesla Motors a vândut 14.820 de unităţi în primele trei luni ale anului, sub ţinta de 16.000 de unităţi pe care şi-a propus-o, ca urmare a problemelor de producţie pentru Model X. Compania susţine deficienţele nu vor afecta producţia viitorului Model 3.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Industrie

Admirată de toți, cumpărată doar de unii: Tesla nu își va atinge țintele de vânzări pe 2015

Cei de la Tesla se așteptau să vândă peste 50.000 de mașini în 2015, dar situația pe primele zece luni ale acestui an arată că producătorul nu se va apropia de această valoare.

Tag-uri similare

Tesla, productie, Tesla Model S, vehicule electrice, Model S, Tesla Model X, Toyota Rav4, investitie, modele noi Tesla, Panasonic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru