Tesla Model X

Joi, 04 Aprilie 2013 | Modele noi

Tesla: ”Viitorul Roadster va putea accelera de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 4 secunde”

Tesla lucrează la a doua generaţie a modelului Roadster. Un oficial al americanilor a declarat că modelul va fi revoluţionar şi va putea accelera de la 0 al 100 km în mai puţin de 4 secunde.
Marti, 12 Martie 2013 | Modele noi

Tesla amână lansarea lui Model X pentru a-şi plăti în avans datoriile

Americanii de la Tesla Motors au anunţat că vor amâna pentru 2014 lansarea lui Model X în vederea achitării în avans a împrumuturilor acordate de guvernul SUA.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Modele noi

Tesla Motors ia în considerare un supercar electric şi viitoare modele autonome

Elon Musk, şeful Tesla Motors, spune că echipa sa ia în considerare mai multe modele noi, printre care se numără şi un supercar electric, un rival electric al lui BMW Seria 3 şi mai multe modele cu conducere autonomă.
Vineri, 10 Februarie 2012 | Concepte

Tesla Model X, prima imagine a prototipului

Tesla Motors a prezentat prima imagine a prototipului lui Model X. Crossoverul promite să fie mai spaţios decât un Audi Q7 şi mai rapid decât un Porsche 911.
Luni, 30 Ianuarie 2012 | Modele noi

Primul teaser al viitorului SUV electric Tesla Model X

Tesla prezintă în 9 februarie primul său SUV electric, botezat Model X. Lansarea este anticipată de un teaser, care trădează silueta similară lui Model S.
Marti, 24 Ianuarie 2012 | Modele noi

Tesla Model X, SUV-ul hibrid, se lansează în 9 februarie

Tesla promite că va dezvălui primele imagini şi informaţii ale noului Model X în data de 9 februarie. SUV-ul cu alură de coupe va beneficia de propulsie hibridă.
Joi, 11 August 2011 | Modele noi

SUV-ul cu şapte locuri de la Tesla, Model X, va debuta în 2013

Elon Musk, şeful Tesla Motors, a anunţat că Model X va debuta în 2013. Prezentarea prototipului va avea loc în decembrie 2011.
Vineri, 04 Februarie 2011 | Autoipoteze

Tesla pregăteşte un crossover electric - Model X

Tesla ar putea expune anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul unui viitor crossover electric, ce ar putea să se numească Model X.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | Modele noi

Panasonic investeşte 30 de milioane de dolari în Tesla pentru a crea un SUV electric

Proiectul Model X al celor de la Tesla Motors va beneficia de o investiţie în valoare de 30 de milioane de dolari din partea celor de la Panasonic.

Tag-uri similare

Tesla, productie, Tesla Model S, vehicule electrice, Model S, Tesla Model X, Toyota Rav4, investitie, modele noi Tesla, Panasonic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru