Tesla Model X

Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Industrie

Admirată de toți, cumpărată doar de unii: Tesla nu își va atinge țintele de vânzări pe 2015

Cei de la Tesla se așteptau să vândă peste 50.000 de mașini în 2015, dar situația pe primele zece luni ale acestui an arată că producătorul nu se va apropia de această valoare.
Joi, 15 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla Model S oferă acum și un mod de rulare autonom. Elon Musk îndeamnă însă la atenție

Tesla a lansa un update pentru actualul Model S. Acesta include și funcția Autopilot, care permite rularea autonomă pe autostradă sau în trafic aglomerat. Președintele companiei îndeamnă însă la atenție sporită.
Miercuri, 14 Octombrie 2015 | Modele noi

Elon Musk anunță îmbunătățiri pentru Tesla Model S: rulare autonomă și parcare automată

Elon Musk, președintele Tesla, a confirmat noi îmbunătățiri pentru actualul Model S. Acesta va primi asistent la parcare și o serie de sisteme care îi vor permite să ruleze autonom în anumite condiții.
Luni, 12 Octombrie 2015 | Tehnologie

Experții americani: ”Tesla Model X și protecția sa împotriva atacurilor cu arme biologice este nerealistă”

Tesla s-a lăudat că noul Model X poate proteja pasagerii săi de un atac biologic. Experții militari americani susțin însă că afirmația este hazardată.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Modele noi

Tesla Model X se prezintă în varianta de serie: autonomie de 413 kilometri și zero emisii

Americanii de la Tesla Motors au prezentat noul Model X în varianta de serie. SUV-ul are tracțiune integrală, portiere spate cu deschidere verticală și o autonomie de 413 kilometri.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | Modele noi

Tesla Model X: primele imagini cu cel mai rapid SUV din istorie - 3.2 secunde pentru 0-96 km/h

Pe lângă îmbogățirea tehnologică pe care o aduce în industria auto, Tesla Motors va forța intrarea în istorie odată cu lansarea noului Model X, pe care-l va transforma în cel mai rapid SUV de serie din lume.
Vineri, 14 August 2015 | Modele noi

Programul de recomandări de la Tesla dă roade: un norvegian va primi un Model X pentru că a convins zece prieteni să cumpere un Model S

Bjorn Nyland, unul dintre primii proprietari de Model S din Norvegia, este marele câștigător al programului de recomandări de la Tesla. Pentru că a convins zece oameni să cumpere un Model S, Bjorn va primi gratuit un Model X din seria limitată Founder's Edition.
Miercuri, 05 August 2015 | Industrie

Tesla: "Nu suntem un constructor elitist. Veţi vedea asta odată cu lansarea lui Model 3"

Oficialii Tesla Motors susţin că profilul clienţilor se va schimba radical odată cu lansarea lui Model 3, viitoarea maşină electrică accesibilă a mărcii. Aceasta va costa 35.000 de dolari şi va fi pe piaţă în 2017.
Marti, 21 Iulie 2015 | Modele noi

Viitorul Tesla Model X ar putea deveni cel mai rapid SUV din lume

Tesla promite performanțe de invidiat pentru primul său SUV. Model X, așa cum a fost el botezat, ar putea deveni cel mai rapid SUV din lume, sprintul său de la 0 la 100 de km/h fiind comparabil cu cel al supercarurilor.
Luni, 20 Iulie 2015 | Modele noi

Tesla a îmbuntățit cu 10% performanța lui P85D, cea mai rapidă berlină electrică din lume

Tesla oferă o actualizare de performanță pentru cea mai puternică variantă a berlinei sale electrice, Model S P85D. Americanii oferă noul mod de rulare atât pentru noile modele, cât și pentru mașinile deja cumpărate.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | Modele noi

Tesla va lansa și un crossover accesibil, bazat pe viitorul Model III

Viitorul rival electric al lui BMW Seria 3, Tesla Model III, va primi și o variantă crossover. Fratele mai mic al lui Model X este așteptat să debuteze în 2017.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Iunie 2015 | Modele noi

Tesla Model X, primul SUV electric al americanilor, debutează oficial în septembrie

Tesla va oferi soluția sa pentru clienții care caută un SUV electric începând cu această toamnă. În luna septembrie se lansează oficial noul Tesla Model X.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

Tesla Model X: informaţii noi despre viitorul SUV electric

Tesla a publicat noi detalii despre viitorul său SUV electric, botezat Model X. Acesta va fi oferit cu două tipuri de baterie litiu-ion, garantând autonomii şi puteri diferite.
Sambata, 25 Octombrie 2014 | Modele noi

Porsche dezvoltă un model cu propulsie electrică pentru a concura cu Tesla Model S

Conform unor surse interne citate de către jurnaliștii britanici de la Autocar, Porsche lucrează la un automobil cu motor electric bazat pe viitorul model Pajun.
Vineri, 01 August 2014 | Industrie

Adio, vizite la service! Tesla Motors va revoluţiona modul în care maşinile vor trece prin revizie

Elon Musk, directorul Tesla Motors, promite că experienţa posesorilor unui model electric al companiei americane va fi revoluţionată de o serie de inovaţii aduse în viitorul apropiat. Iar vizitele la service vor fi doar o amintire.
Marti, 17 Iunie 2014 | Modele noi

Tesla Model X, primul SUV al mărcii americane, va fi lansat în 2015

Tesla Motors se pregăteşte de lansarea primului lor SUV. Modelul 100% electric va avea tracţiune integrală şi portiere cu deschidere verticală în standard.
Luni, 10 Februarie 2014 | Modele noi

Tesla Model S va primi tracţiune integrală şi baterii pentru o autonomie mai mare

Tesla va oferi actualul Model S şi alături de o tracţiune integrală. De asemenea, sedanul electric va primi scaune noi şi o baterie ceva mai mare.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | Industrie

Elon Musk face revoluţie: Tesla Motors construieşte o "giga-fabrică" de baterii Litiu-Ion pentru a face faţă producţiei preconizate în 2017

O fabrică care adună o jumătate din producţia de baterii Litiu-Ion la nivel mondial. Exclusiv pentru Tesla, care are în plan producerea a 500.000 de maşini anual până la finalul deceniului. Poate părea ştiinţifico-fantastic, dar este planul cât se poate de real al lui Elon Musk.
Vineri, 23 August 2013 | Industrie

Tesla vrea să înregistreze denumirea Model E, Ford are obiecţii: "E asemănător cu Model T"

Tesla Model S şi viitorul Tesla Model X vor avea un frate mai mic, acesta urmând să fie denumit Model E. Tesla a depus cererea de înregistrare a numelui, însă Ford are obiecţii deoarece acesta seamănă mult cu cel al lui Ford Model T.

Tag-uri similare

Tesla, productie, Tesla Model S, vehicule electrice, Model S, Tesla Model X, Toyota Rav4, investitie, modele noi Tesla, Panasonic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru