Tesla Model X

Luni, 12 Noiembrie 2018 | General

Tesla a mărit prețul pentru versiunile de bază ale lui Model S și Model X: clienții plătesc cu 1.500 de euro mai mult

Tesla a mărit cu 1.500 de euro prețurile de bază pentru Model S și Model X pe piața europeană și a eliminat o serie de opțiuni pentru interior prin care a simplificat oferta.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Studiu: 8 mașini electrice din 10 au obținut în teste reale o autonomie apropiată de datele oficiale

Kia Soul EV, Volkswagen e-Golf, Hyundai Ioniq și BMW i3 au obținut autonomii mai mari în condiții reale decât datele oficiale WLTP, în timp ce Opel Ampera-e, Renault Zoe, Tesla Model S și Model X s-au apropiat de cifrele oficiale.
Joi, 30 August 2018 | General

Tesla introduce o nouă opțiune de securitate: cod PIN pentru a putea porni mașina

Tesla a lansat opțiunea "PIN to Drive" prin care mașina poate fi pornită doar după introducerea unui cod PIN. Opțiunea este disponibilă inițial pentru Model S și Model X.
Miercuri, 01 August 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla introduce modul "party&camper" pentru toate modelele: "Mașina poate folosi muzica și aerul condiționat timp de 48 de ore în parcare"

Tesla va introduce o nouă funcție pentru Model 3, Model S și Model X prin care șoferul va putea utiliza aerul condiționat sau muzica timp de 48 de ore chiar și când mașina este parcată.
Luni, 30 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla pregătește noutăți majore pentru interiorul lui Model S și Model X: schimbările vor fi introduse în 2019

Tesla va îmbunătăți semnificativ interiorul pentru Model S și Model X în ultima parte a anului viitor, înainte ca noile generații ale celor două modele să fie lansate în 2021.
Joi, 17 Mai 2018 | Economic

Nissan Leaf a fost detronată din topul celor mai vândute mașini electrice din lume: un model chinezesc a preluat prima poziție

Baic EC a fost cea mai vândută mașina electrică din lume în primele luni ale anului, după ce a reușit să surclaseze Nissan Leaf. Renault Zoe, Tesla Model S și Tesla Model X au înregistrat scăderi semnificative.
Luni, 02 Aprilie 2018 | Masini autonome

Încă o problemă pentru mașinile autonome: sistemul Autopilot de pe Tesla Model X era activat în timpul unui accident fatal

Tesla a confirmat că sistemul semiautonom Autopilot era activat în momentul producerii unui accident fatal în 23 martie, când șoferul unui Model X a încetat din viața după ce s-a izbit violent de zidul care separă sensurile de circulație de pe o autostradă din SUA.
Miercuri, 21 Februarie 2018 | Industrie

Tesla are probleme și cu livrările lui Model S și Model X: cumpărătorii trebuie să aștepte până la 5 luni pentru a primi mașinile

Tesla susține că cererea în creștere pentru Model S și Model X a generat timpi de livrare de până la 5 luni pentru cele două modele, în condițiile în care americanii au probleme asemănătoare și cu Model 3.
Joi, 08 Februarie 2018 | Economic

Tesla a livrat peste 100.000 de mașini în 2017, dar producția lui Model 3 este încă sub așteptări: doar 1.550 de unități furnizate în 3 luni

Tesla a livrat peste 103.000 unități pe parcursul anului trecut, însă Model 3 a înregistrat doar 1.550 de livrări în ultimele 3 luni, mult sub așteptările de peste 4.000 de unități ale analiștilor.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Angajații Tesla rup tăcerea: 90% dintre mașinile ieșite de pe linia de asamblare au nevoie de reparații pentru diverse defecțiuni

9 actuali și foști angajați Tesla susțin că 90% dintre unitățile Model S și Model X care ies de pe liniile de asamblare au nevoie imediat de reparații pentru diverse defecțiuni.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Tesla introduce funcția "Chill Mode" pentru Model S și Model X: accelerație mai lentă și mai puțină putere

Tesla Model S și Model X au primit funcția "Chill Mode", prin care mașinile accelerează mai lent și nu folosesc la maxim performanțele motorului.
Sambata, 14 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Precauție: Tesla a chemat în service 11.000 de unități Model X din cauza unor posibile probleme la scaunele din spate

Tesla a chemat la verificări în service circa 11.000 de exemplare Model X din cauza unor posibile probleme la scaunele din spate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Octombrie 2017 | General

Tesla Model 3, disponibil deja pe site-urile de anunțuri: proprietarul cere 125.000 de euro, triplu decât prețul de achiziție

Un exemplar Tesla Model 3 a apărut pe site-ul de anunțuri Craiglist pentru 150.000 de dolari (125.000 de euro), deși acesta a fost produs în numai 260 de unități pentru angajații producătorului.
Miercuri, 30 August 2017 | Masini electrice si hibride

Mașinile Tesla cu baterii de 100 kWh devin mai accesibile: reduceri de până la 5.000 de dolari

Tesla a operat o serie de reduceri de prețuri de până la 5.000 de dolari pentru versiunile de top ale lui Model S și Model X echipate cu acumulatori de 100 kWh, datorită reducerii costurilor la dezvoltarea acestora.
Sambata, 05 August 2017 | Masini electrice si hibride

Duel electric: Chevrolet Bolt, fratele lui Opel Ampera-e, costă jumătate din prețul celui mai ieftin Tesla și are o autonomie mai mare

Consumer Reports a testat în paralel Tesla Model S 75D și noul Chevrolet Bolt,omologul american al lui Opel Ampera-e. Concluzia a fost că acesta din urmă poate oferi o autonomie mai mare.
Marti, 25 Iulie 2017 | General

Tesla ascultă de clienții săi vegani: Model S și Model X renunță la tapițeria din piele naturală

Tesla a decis să scoată din oferta lui Model S și Model X pielea naturală în urma solicitărilor venite din partea clienților.
Marti, 04 Iulie 2017 | Economic

Tesla și-a atins obiectivul de livrări în primele 6 luni ale anului: 47.000 de unități Model S și Model X

Tesla a livrat peste 47.000 de unități Model S și Model X în prima jumătate a anului și și-a respectat obiectivul minim impus, însă greul abia acum începe după startul producției lui Model 3.
Luni, 03 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S și Model X au devenit mai rapide: cele două modele câștigă circa o secundă pentru 0-96 km/h

Tesla a introdus update-uri hardware și software pentru ca Model S și Model X să accelereze mai rapid de la 0 la 96 km/h. Cel mai bun timp îl scoate Model S 75D: 4.2 secunde.
Marti, 20 Iunie 2017 | Modele noi

Detalii noi despre SUV-ul electric Jaguar I-Pace, recent intrat în producție: „Este mai rapid decât un Tesla Model X”

Un oficial Magna Steyr, compania care s-a implicat în dezvoltarea și producția noului Jaguar I-Pace, susține că SUV-ul este mai rapid decât rivalul Tesla Model X.
Luni, 24 Aprilie 2017 | Accidente exotice

Ușile cu deschidere verticală ale lui Tesla Model X, motiv de proces în China: au rămas blocate după ce mașina a fost implicată într-un accident

Proprietara unui Tesla Model X a decis să ceară despăgubiri de un milion de dolari constructorului american pentru că ușile cu deschidere vericală ale SUV-ului au rămas blocate după un accident.

Tag-uri similare

Tesla, productie, Tesla Model S, vehicule electrice, Model S, Tesla Model X, Toyota Rav4, investitie, modele noi Tesla, Panasonic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru