Tesla Model X

Joi, 05 Octombrie 2023 | Industrie

Versiunea de performanță a lui Tesla Cybertruck va avea același tren de rulare ca Model X Plaid

Un informator care a testat versiunea de performanță a lui Cybertruck spune că mașina va avea aceeași configurație ca modelele Plaid deja existente în gamă.
Vineri, 10 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Noutăți pentru Tesla Model S și Model X: culoare nouă și frâne îmbunătățite

Constructorul american de automobile a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru Model S și Model X. Pe listă regăsim o nuanță exterioară nouă, dar și frâne mai performante pentru versiunile Plaid.
Vineri, 14 Mai 2021 | Intern

Prețuri Tesla Model 3 în România: cea mai accesibiă mașină Tesla de la noi costă 43.000 de euro

Tesla a publicat oficial prețurile pentru Model 3 în România. Americanii deschid oficial comenzile pentru clienții de la noi și anunță un punct de service până la finalul anului.
Marti, 02 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Elon Musk anunță o “cerere mare” pentru noile Model S și Model X: Tesla pregătește creșterea producției

Tesla înregistrează o “cerere mare” pentru noile Model S și Model X, motiv pentru care producția fabricii din Fremont va fi majorată, potrivit declarațiilor făcute de Elon Musk.
Joi, 18 Februarie 2021 | Intern

A fost inaugurat Teslounge, primul showroom dedicat exclusiv modelelor Tesla: detalii despre service și termene de livrare

Teslounge este o companie de finanțare care a inaugurat primul showroom dedicat exclusiv modelelor Tesla de la noi din România. Noul Tesla Model Y va putea fi admirat aici din luna martie.
Duminica, 31 Ianuarie 2021 | Siguranta

Autoritățile din America vor investiga cât de sigur este noul volan instalat de Tesla pe Model S și Model X

Volanul introdus de Tesla odată cu faceliftul lui Model S și Model X ar urma să fie evaluat de NHTSA pentru a determinat dacă există riscuri în materie de siguranță.
Vineri, 29 Ianuarie 2021 | Modele noi

Tesla Model X facelift: până la 1020 CP și un volan care stârnește multe controverse

La fel ca și fratele de gamă, Model S, Tesla Model X a primit un bine meritat facelift. Cea mai mare noutate o reprezintă versiunea Plaid, care dispune de 1020 de cai putere.
Vineri, 15 Ianuarie 2021 | Siguranta

Tesla, sfătuită să recheme 158.000 de mașini în service din cauza sistemului de infotainment

NHTSA a sfătuit Tesla, printr-o scrisoare oficială, să recheme în service circa 158.000 de mașini din cauza unei probleme apărute la display-ul sistemului de infotainment.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Industrie

Tesla întrerupe producția pentru Model S și Model X timp de 18 zile: cele două modele ar putea primi îmbunătățiri

Tesla a anunțat că va întrerupe producția lui Model S și Model X timp de 18 zile, în mijlocul speculațiilor că producătorul american pregătește o serie de îmbunătățiri pentru cele două modele.
Marti, 24 Noiembrie 2020 | General

Video: un cercetător belgian a profitat de o vulnerabilitate software pentru a fura un Tesla Model X

Un cercetător belgian a reușit să fure un Tesla Model X după ce a decriptat și rescris software-ul cheilor cu un echipament hardware de numai 200 de dolari achiziționat de pe internet.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Modele noi

Tesla pregătește îmbunătățiri pentru Model S și Model X: versiune cu trei motoare electrice și noi module de baterie

Tesla va introduce o serie de îmbunătățiri pentru Model S și Model X, printre care se numără o versiune cu trei motoare electrice și noi module de baterie. Noutățile ar putea fi prezentate în septembrie.
Vineri, 03 Aprilie 2020 | Economic

Tesla a livrat peste 88.000 de unități în primele trei luni ale anului: americanii au înregistrat o creștere de aproape 40%

Tesla a anunțat că a livrat peste 88.000 de mașini la nivel global în primele trei luni ale anului, în creștere cu 40% comparativ cu perioada similară a anului trecut, ca urmare a inaugurării uzinei din China.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Siguranta

Euro NCAP a publicat topul celor mai sigure mașini testate în 2019: Tesla a câștigat la 3 dintre cele 6 categorii

Tesla Model 3, Model X și Mercedes-Benz CLA se numără printre cele mai sigure mașini testate în 2019 de organizația Euro NCAP, alături de BMW Seria 3, Audi A1 și Renault Clio.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla anunță un nou update: performanța lui Model 3 va crește cu circa 5%

Tesla va introduce un update prin care performanțele și autonomia lui Model 3 vor crește cu circa 5%, în timp ce pentru Model S și Model X îmbunătățirile vor fi de circa 3%.
Luni, 10 Iunie 2019 | Modele noi

Informații noi despre actualizările planificate pentru Tesla Model S și Model X: trei motoare electrice și autonomie mai mare

Tesla Model S și Model X vor primi îmbunătățiri în această toamnă, printre care se numără introducerea unei platforme cu trei motoare electrice și o creștere a autonomiei.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S și Model X primesc îmbunătățiri: autonomie mai mare cu 10% și o nouă suspensie adaptivă

Tesla Model S și Model X primesc o nouă suspensie adaptivă și beneficiază de o autonomie cu 10% mai mare în urma unor îmbunătățiri tehnice la motorul electric.
Luni, 04 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Cele mai vândute mașini electrice în lume în 2018: Tesla Model 3, lider detașat. Nissan Leaf și Renault Zoe coboară în clasament în ciuda creșterilor puternice

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în lume în 2018. Nissan Leaf și Renault Zoe au înregistrat creșteri puternice de vânzări, însă au coborât în clasamentul general în favoarea unor rivali din China.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Tesla a redus producția lui Model S și Model X: "Nu intenționăm să eliminăm cele două modele din gamă"

Tesla a concediat 7% dintre angajați pentru a reduce producția lui Model S și Model X după eliminarea versiunii cu baterie de 75 kWh din ofertă, însă nu intenționează să renunțe la cele două modele.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla elimină versiunile Model S și Model X cu baterie de 75 kWh: prețurile de bază pentru cele două modele vor depăși 100.000 de euro

Tesla a anunțat că va elimina din ofertă versiunile de Model S și Model X cu baterii de 75 kWh, ceea ce înseamnă că cele mai ieftine variante ale celor două modele vor depăși 100.000 de euro.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | General

Tesla a mărit prețul pentru versiunile de bază ale lui Model S și Model X: clienții plătesc cu 1.500 de euro mai mult

Tesla a mărit cu 1.500 de euro prețurile de bază pentru Model S și Model X pe piața europeană și a eliminat o serie de opțiuni pentru interior prin care a simplificat oferta.

Tag-uri similare

Tesla, productie, Tesla Model S, vehicule electrice, Model S, Tesla Model X, Toyota Rav4, investitie, modele noi Tesla, Panasonic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru