Tesla pregăteşte un crossover electric - Model X

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.02.2011
Tesla ar putea expune anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul unui viitor crossover electric, ce ar putea să se numească Model X.

Tesla se pregăteşte să îşi lărgească gama de modele cu un exponent foarte important al tehnologiei sale electrice. Este vorba despre un crossover, botezat Model X, care ar putea să îşi facă apariţia mai devreme decât se anticipa. Dezvoltarea unui nou produs este facilitată de versatilitatea platformei actualului Model S, care poate permite o conversie uşoară pentru viitorul crossover.

Ideea de a oferi publicului un crossover complet electric poate aduce un succes neaşteptat pentru constructorul american. Publicul ar putea fi foarte receptiv la ideea unui model de mari dimensiuni, fără emisii de CO2. În plus, publicul se dovedeşte foarte receptiv la modelele din acest segment, evoluţia vânzărilor demonstrând acest lucru.

În ceea ce priveşte designul. Tesla nu se va abate de la linia sa revoluţionară, pregătind o caroserie care va impresiona publicul, ca şi în cazul celorlalte modele ale sale.

Tesla ar putea aduce un concept care să anticipeze viitorul crossover chiar anul acesta, în cadrul Salonului Auto de la Franfurt, programat în toamnă.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru