Teste de siguranta

Miercuri, 18 Iulie 2018 | Siguranta

Volvo XC40 și Ford Focus, 5 stele la testele Euro NCAP: "SUV-ul suedez, în topul celor mai bune modele la protecția adulților"

Volvo XC40 a primit 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, iar organizația menționează că SUV-ul este în topul celor mai sigure modele la protecția adulților evaluate în ultimii ani. Ford Focus a primit de asemenea 5 stele.
Joi, 17 Mai 2018 | Siguranta

Proiect european: toate modelele noi lansate după 2021 ar putea include 11 sisteme de siguranță în standard

Comisia Europeană propune ca toate modelele noi lansate după anul 2021 să includă în standard 11 sisteme de siguranță, printre care frânarea de urgență, menținerea benzii de circulație și detectarea nivelului de oboseală al șoferului.
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Siguranta

Siguranță în off-road: Range Rover Velar a primit 5 stele la testele Euro NCAP

Range Rover Velar a pimit calificativul maxim în cel mai recent test Euro NCAP, fiind apreciat pentru nivelul de siguranță oferit.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Siguranta

Skoda Kodiaq a trecut testul siguranței: 5 stele EuroNCAP. Nissan Micra a primit 4 stele, Suzuki Swift doar 3

Skoda Kodiaq a primit 5 stele în cel mai recent test de siguranță EuroNCAP, în timp ce Nissan Micra a primit un calificativ de 4 stele. Suzuki Swift a fost recompensat cu numai 3 stele.
Luni, 30 Ianuarie 2017 | Siguranta

Ford reacționează după eșecul de la EuroNCAP: Mustang va primi sistem de frânare automată de urgență și pe versiunea europeană

Ford a confirmat că Mustang va primi sistem de frânare automată de urgență și pe versiunea europeană, după ce modelul sportiv a obținut doar două stele în testele EuroNCAP.
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 | Siguranta

EuroNCAP a publicat primele rezultate din 2017: Ford Mustang dezamăgește cu doar două stele, Volvo excelează cu noile S90 și V90

EuroNCAP a început anul 2017 cu trei mașini testate. Dacă toată lumea se aștepta ca Volvo S90 și V90 să obțină cinci stele, nimeni nu anticipa rezultatul dezamăgitor al lui Ford Mustang: doar două stele.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Siguranta

Fiat Tipo dezamăgeşte la EuroNCAP: 3 stele în varianta standard a testului. Sistemul de frânare automată nu funcţionează în oraş

Fiat Tipo a obţinut doar 3 stele în testul standard de siguranţă EuroNCAP, iar sistemul de frânare automată de urgenţă nu a reuşit să evite niciun impact la viteze mai mici de 20 km/h.
Luni, 25 Iulie 2016 | Siguranta

Volvo a trecut proba practică a testelor de siguranţă: niciun britanic nu şi-a pierdut viaţa într-un accident în care a fost implicat un Volvo V40

Rezultatele unui studiu realizat de o companie specializată în siguranţă rutieră sunt grăitoare: niciun britanic nu şi-a pierdut viaţa într-un accident în care a fost implicat un Volvo V40.
Marti, 24 Mai 2016 | Siguranta

Mușchi și cam atât: Mustang, Camaro și Challenger au fost testate în SUA la capitolul siguranță. Niciunul nu a luat distincția supremă

Autoritatea americană IIHS a testat la capitolul siguranță trei dintre cele mai cunoscute muscle car-uri din State. Niciuna nu s-a calificat pentru distincția de vârf Top Safety Pick.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | Siguranta

EuroNCAP a testat cvadriciclurile, vehiculele care pot fi conduse de la 16 ani: punctaj maxim de două stele

Cel mai recent test EuroNCAP a implicat patru microcar-uri, adică o serie de cvadricicluri, vândute și în România, care pot fi conduse de la vârsta de 16 ani. Trei dintre ele au obținut doar o stea.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Marti, 10 Noiembrie 2015 | Siguranta

Din ce în ce mai puţine maşini vor lua 5 stele EuroNCAP: sistemele de detecţie a pietonilor vor fi incluse în notă

EuroNCAP va include în rating din 2016 şi eficienţa sistemelor de detecţie a pietonilor cu frânare de urgenţă, întrucât acestea reduc numărul coliziunilor cu pietoni cu 20%. Maşinile vor obţine din ce în ce mai greu punctajul maxim.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Jeep Renegade, cel mai mic model al mărcii; Kia Soul primeşte 4 stele

Patru modele testate de EuroNCAP şi-au primit astăzi rezultatele. Jeep Renegade şi Kia Soul primesc cinci, respectiv patru stele, în timp ce electricele Audi A3 e-tron şi Kia Soul EV reuşesc rezultate apropiate, dar sunt despărţite de o stea: cinci pentru modelul german, patru pentru cel coreean.
Marti, 21 Ianuarie 2014 | Formula 1

McLaren a trecut testele de siguranţă cu noul monopost pentru 2014

McLaren a anunţat că noul monopost pentru sezonul 2014 a trecut toate testele de siguranţă, astfel că echipa britanică poate participa la testele de la Jerez.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Siguranta

Constructorii auto vor unificarea testelor de siguranţă EuroNCAP şi IIHS

Constructorii auto îşi doresc un set de reguli comune pentru testele de siguranţă europene EuroNCAP şi americane IIHS. Un set de criterii comune va reduce costurile de dezvoltare ale tehnologiilor de siguranţă.
Sambata, 23 Octombrie 2010 | Siguranta

LatinNcap: Incă un rezultat dezastruos pentru Geely (video)

LatinNCAP a publicat rezultatele obţinute de primele maşini testate. Toyota Corolla a fost recompensată cu patru stele în timp ce Geely CK nu a primit nicio stea din partea organizaţiei care se ocupă cu testarea siguranţei modelelor vândute în America Latină.
Sambata, 09 Octombrie 2010 | Siguranta

LatinNCAP: divizia latină a organizaţiei EuroNCAP

LatinNCAP este organizaţia care se va ocupa cu testarea siguranţei oferită de automobilele de pe piaţa din America Latină. Aceasta a fost înfiinţată de FIA şi Banca Inter Americană pentru Dezvoltare cu sprijinul EuroNCAP.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Siguranta

Americanii înăspresc testele de siguranţă din acest an

Spre deosebire de europenii de la EuroNCAP, americanii de la NHTSA vor înăspri dramatic testele de siguranţă prin mărirea vitezei şi sensibilizarea manechinelor de test pentru promovarea vehiculelor cu adevărat sigure.

Tag-uri similare

Europa, EuroNCAP, America, teste de siguranta, NHTSA, crashtest
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru