Transfagarasan

Miercuri, 19 August 2015 | Motorsport

Vali Porcișteanu şi Jonny Smith (Fifth Gear) fac echipă la Sibiu Rally Challenge

Pilotul Vali Porcișteanu va concura în Sibiu Rally Challenge alături de Jonny Smith, unul dintre prezentatorii emisiunii Fifth Gear.
Vineri, 07 August 2015 | Intern

Un italian stabilește primul record de viteză pe Transfăgărășan la volanul unui Ferrari 458 Italia

Transfăgărășanul revine în atenția celor mai cunoscute publicații ale lumii după ce italianul Fabio Baroni a urcat cei peste 12 kilometri dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac în 9 minute și 13 secunde. E primul record oficial de acest tip pe șoseaua din Munții Făgăraș.
Joi, 30 Iulie 2015 | Intern

Un italian își propune să stabilească un record de viteză pe Transfăgărășan cu un Ferrari 458

Pilotul italian Fabio Barrone va încerca în data de 3 august să stabilească un record de viteză pe o secțiune de 13 kilometri de pe Transfăgărășan.
Marti, 16 Iunie 2015 | Intern

Alfa Fest, întrunirea anuală a pasionaților mărcii italiene, a adunat 100 de mașini pe Transfăgărșan

Fanii Alfa Romeo din România au organizat în weekend cea de-a zecea întrunire națională. Peste 100 de mașini au participat la Alfa Fest 2015, derulat la Sibiu.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Feature

În căutarea fotografiei perfecte. Pasul 1: Călătorie prin infern

Automarket a plecat prin Europa pentru a găsi fotografia auto perfectă. Au fost câteva zile cu peisaje fascinante, colorate de prezenţa unuia dintre cele mai dorite modele ale momentului: BMW M4. Prima oprire: Transfăgărăşan. La răsărit. Pe zăpadă. Pur şi simplu spectaculos.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Motorsport

Începe Sibiu Rally Challenge: detalii complete despre provocarea Transfăgărăşanului

Sibiu Rally Challenge va avea loc în perioada 10-12 octombrie şi va provoca peste 30 de piloţi să-şi demonstreze abilităţile pe Transfăgărăşan, la Păltiniş şi pe circuitul de rallycross din Sibiu.
Marti, 01 Iulie 2014 | Intern

Circulaţia pe Transfăgărăşan a fost deschisă astăzi, dar Transalpina rămâne închisă tot anul

A doua cea mai înaltă şosea din România a fost deschisă circulaţiei pe timpul zilei. Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară, rămâne închisă pe termen nedeterminat pentru că nu există bariere de protecţie pe marginea acesteia.
Sambata, 16 Noiembrie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2014 va avea loc pe zăpadă în februarie cu o probă pe Transfăgărăşan

Raliul Sibiului 2014 se va desfăşura pe zăpadă în perioada 27 februarie - 1 martie şi va include o probă specială pe Transfăgărăşan, potrivit calendarului Campionatului European de Raliuri pentru anul viitor.
Luni, 16 Septembrie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2014 ar putea avea loc pe timp de iarnă pe Transfăgărăşan

Raliul Sibiului luptă cu Polonia pentru a găzdui pe timp de iarnă una dintre etapele din Campionatul European de Raliuri, iar una dintre probele speciale ar urma să aibă loc pe Transfăgărăşan.
Miercuri, 14 August 2013 | Intern

Transcarpatica, promisiunea unui drum mai frumos decât Transfăgărăşanul

Autorităţile vor să construiască un drum de 60 de kilometri care să ofere o rută alternativă la DN1. Acesta se va numi Transcarpatica, ar trebui să fie construit între 2014 şi 2017 şi va trece prin Munţii Bucegi.
Luni, 01 Iulie 2013 | Intern

Transfăgărăşan: Circulaţia a fost redeschisă oficial pe întregul traseu

Circulaţia pe Transfăgărăşan a fost deschisă oficială astăzi. Şoferii vor putea circula pe întregul segment de 150 kilometri până la data de 31 octombrie, când este programată închiderea de sezon.
Luni, 28 Septembrie 2009 | General

Filmarile Top Gear au atras atentia presei mondiale asupra Romaniei

Celebra emisiune britanica Top Gear a atras atentia fanilor sai asupra Transfagarasanului. Soseaua si peisajele adiacente au fost laudate in intreaga lume gratie faptului ca Top Gear a filmat un episod aici.

Tag-uri similare

Top Gear, Transfagarasan, Ferrari California, Aston Martin DBS Volante, Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder, filmare Top Gear in Romania, Top Gear BBC, Top Gear in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru