Vanzari Tesla

Joi, 21 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Schimbare de lider: Tesla Model S a detronat Nissan Leaf în topul celor mai vândute maşini electrice din lume

Tesla Model S a devenit în 2015 cel mai vândut model electric din lume şi a reuşit astfel să detroneze Nissan Leaf, care a deţinut prima poziţie încă de la lansarea în 2010.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Industrie

Cui îi trebuie showroom-uri? Un client Tesla a vândut de unul singur 188 de mașini în două luni

Vești amestecate dinspre Tesla la început de an. Pe de o parte, programul de recomandări inițiat de companie are rezultate excelente, iar vânzările au depășit pentru prima dată în istorie 50.000 de unități pe an. Pe de altă parte, un Model S a ars în condiții necunoscute la un punct de încărcare din Norvegia.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Industrie

Admirată de toți, cumpărată doar de unii: Tesla nu își va atinge țintele de vânzări pe 2015

Cei de la Tesla se așteptau să vândă peste 50.000 de mașini în 2015, dar situația pe primele zece luni ale acestui an arată că producătorul nu se va apropia de această valoare.
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 | Industrie

Tesla, cel mai mare constructor auto din lume? "Este posibil, vrem să vindem milioane de maşini"

Tesla consideră că poate deveni unul dintre cei mai mari constructori auto din lume, însă anticipează că abia peste un deceniu va reuşi să lanseze maşini electrice cu autonomie de 800 km, echivalentul distanţei Constanţa-Arad.
Marti, 11 August 2015 | Industrie

Reuters: Tesla pierde aproximativ 4.000 de dolari la fiecare Model S vândut

Reuters estimează că Tesla Motors pierde bani pentru fiecare Model S vândut. Cifrele din 2015 anunță o pierdere aproximativă de 4.000 de dolari pentru fiecare unitate comercializată în al doilea sfert al anului.
Joi, 30 Iulie 2015 | Industrie

Tesla lansează un program de vânzări prin recomandare: primești 1.000 de dolari dacă îți convingi un prieten să-și cumpere un Model S

Tesla va demara în SUA un program pilot de vânzări prin recomandare. Cei care recomandă un client nou de Model S primesc o bonificație de 1.000 de dolari pe care o pot folosi ca reducere la achiziția unui automobil Tesla.
Marti, 31 Martie 2015 | Modele noi

Tesla anunţă lansarea unui produs non-auto la finalul lunii aprilie

Elon Musk, fondatorul Tesla, a anunţat lansarea unui nou produs din partea companiei specializată în producţia de automobile electrice. Cu toate acestea, noua lansare nu va fi un automobil.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Industrie

Tesla vrea să vândă 10.000 de maşini electrice pe an în Germania

Elon Musk, şeful Tesla Motors, vrea să vândă 10.000 de unităţi pe an pe piaţa din Germania. Apoi, constructorul plănuieşte extinderea reţelei de încărcare din Germania.
Miercuri, 15 Mai 2013 | Industrie

SUA: Tesla Model S depăşeşte navele-amiral ale trio-ului premium din Germania la vânzări în primul sfert al anului

În primele trei luni ale anului curent, Tesla Model S a reuşit să detroneze la vânzări navele-amiral ale trio-ului premium din Germania. Vorbim despre A8, Seria 7 şi S-Klasse, depăşite de un model 100% electric.
Luni, 01 Aprilie 2013 | Industrie

Tesla: "Vânzările lui Model S au depăşit aşteptările şi am devenit profitabili"

Tesla Motors a anunţat vânzări peste aşteptări în februarie pentru Model S şi întoarcerea la profit odată cu cele 250 de unităţi suplimentare.
Miercuri, 31 Octombrie 2012 | Modele noi

Tesla aniversează producţia a 1.000 unităţi Model S

Tesla Motors sărbătoreşte producţia a 1.000 de unităţi ale lui Model S, berlina lor electrică. Luna octombrie a fost cea mai fructuoasă pentru cei de la Tesla, americanii reuşind să-şi crească semnificativ producţia.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Modele noi

Tesla a livrat primul Model S, un vehicul electric cu o autonomie de 515 kilometri

Tesla a livrat primul Model S de serie, exemplar care face parte din Signature Series. Primul Model S livrat are o autonomie de 515 kilometri şi atinge suta în 4.4 secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Septembrie 2011 | Industrie

Şeful Tesla: "Majoritatea maşinilor care vor circula în 2030 vor fi electrice"

Elon Musk este foarte încrezător în compania sa şi în vehiculele electrice în general. Acesta a afirmat că majoritatea automobilelor de pe şoselele anului 2030 vor fi electrice.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, vehicule electrice, Elon Musk, mediu, Tesla Motors, modele noi Tesla, productie Tesla, vanzari Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru