Volkswagen ID.3

Duminica, 13 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 2: Prin Pasul Oituz, către Moldova în ritm electric

După entuziasmul primei zile, lucrurile s-au așezat pe făgașul normal în ziua a doua din Electric România 2020. Am lăsat în spate frigul din Balvanyos pentru căldura plăcută și lumina toamnei din Moldova.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 1: Am dat piept cu Valea Plângerii, dar ne-am spălat păcatele cu primul apus memorabil

Prima zi din #ElectricRomânia 2020 a fost una plină de entuziasm. Dornici să secăm baterii, să le încărcăm și să savurăm primul apus alături de cele 8 electrice. Bine, a mai fost și valea Prahovei sau Valea Plângerii, dar preferăm să nu ne amintim.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Volkswagen ID.3 - vom avea alături de noi și „Golf-ul electricelor”

După ce anul trecut am condus în Electric România versiunea electrică a lui Golf, anul acesta trecem la nivelul următor cu mașina supranumită „Golf-ul electricelor”. Noul Volkswagen ID.3 a ajuns în România și va lua parte la turul nostru electric.
Joi, 13 August 2020 | Tehnologie

Vitesco a furnizat unitatea de control pentru Volkswagen ID.3: componenta gestionează motorul electric, încărcarea bateriei și software-ul

Vitesco, fosta divizie Powertrain a celor de la Continental, este furnizorul unic al unității de control pentru Volkswagen ID.3. Componenta are rolul de a gestiona motorul electric, încărcarea bateriei și software-ul.
Marti, 14 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen ID.3 va disponibil la comandă pentru toți clienții interesați începând din 20 iulie: livrările vor începe în octombrie

Volkswagen a anunțat că hatchback-ul electric ID.3 va putea fi comandat de toți clienții interesați începând din 20 iulie, iar livrările sunt programate să înceapă în luna octombrie.
Marti, 23 Iunie 2020 | Modele noi

Volkswagen începe testele finale pentru ID.3: 150 de angajați din Germania vor utiliza hatchback-ul electric câteva săptămâni

Volkswagen a selectat 150 de angajați din Germania care vor testa timp de câteva săptămâni noul hatchback electric ID.3, pentru a obține astfel date reale despre performanțele noului model.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | Modele noi

Confirmare oficială: primele exemplare Volkswagen ID.3 vor fi livrate în septembrie. Prețuri în creștere pentru ediția de lansare ID.3 1st

Volkswagen a anunțat oficial faptul că primii clienți ai modelului electric ID.3 vor intra în posesia mașinii în luna septembrie, la un an de la startul pre-înscrierilor pe lista de așteptare. Între timp, prețurile lui ID3 1st Edition au crescut cu 3000 de euro.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | General

Livrările lui Volkswagen ID.3 încep în septembrie: primii clienți nu vor putea utiliza inițial App Connect și o funcție a sistemului Head-Up Display

Livrările lui Volkswagen ID.3 vor începe în luna septembrie, însă primii clienți nu vor putea utiliza inițial funcția App Connect care oferă compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay și una dintre opțiunile sistemului Head-Up Display.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi

Volkswagen confirmă startul comenzilor pentru ID.3: hatchback-ul electric va fi disponibil din 17 iunie

Volkswagen a anunțat că persoanele care au efectuat pre-comenzi pentru hatchback-ul electric ID.3 vor putea finaliza comenzile începând din 17 iunie.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Modele noi

Volkswagen menține planul de a începe livrările lui ID.3 în vară: producția hatchback-ului electric va fi reluată în 23 aprilie la uzina din Germania

Volkswagen a anunțat că planul de a începe livrările hatchback-ului electric ID.3 în vara acestui an nu a fost afectat în niciun fel de oprirea temporară a producției la uzina din Zwickau.
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen anunță noi măsuri pentru lansarea hatchback-ului electric ID.3: primele unități produse vor fi testate de angajați

Volkswagen a anunțat că primele unități ale hatchback-ului electric ID.3 vor fi testate de angajați înainte de a fi livrate clienților, ca parte a măsurilor adoptate pentru creșterea calității.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen nu a rezolvat încă problemele de software pentru ID.3: "Unele funcții vor fi activate ulterior"

Volkswagen nu a reușit încă să rezolve problemele de software pentru hatchback-ul electric ID.3, care va apărea pe piață cu unele funcții dezactivate, potrivit unui purtător de cuvânt al germanilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen neagă zvonurile despre întârzierea livrărilor pentru hatchback-ul electric ID.3: "Termenul stabilit pentru vară nu s-a schimbat"

Volkswagen a negat speculațiile cu privire la posibila întârziere a livrărilor pentru hatchback-ul electric ID.3 din cauza unor probleme software și insistă că modelul va ajunge la clienți în vara acestui an.
Miercuri, 26 Februarie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: livrările hatchback-ului electric Volkswagen ID.3 ar putea fi amânate din cauza unor probleme de software

Volkswagen ar putea fi nevoită să amâne livrările hatchback-ului electric ID.3 programate pentru vara acestui an din cauza faptului că nu a rezolvat încă problemele de software, potrivit presei germane.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

VW: “Vânzările lui ID.3 nu vor fi afectate de problemele la software”

Volkswagen a anunțat că problemele tehnice cu software-ul lui ID.3 nu vor afecta vânzările modelului electric. Nemții susțin că vor respecta planul inițial, iar Volkswagen ID.3 va fi pus în vânzare în vara acestui an.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Modele noi

Volkswagen va lansa 34 de modele în 2020: pe listă sunt 12 SUV-uri și 8 modele electrice și hibride

Volkswagen a anunțat că pe parcursul anului viitor va lansa nu mai puțin de 34 de modele, printre care se numără 12 SUV-uri, cel puțin două modele electrice și până la 6 hibrizi.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Intern

Volkswagen ID.3 ajunge în România: hatchback-ul electric va fi expus la Băneasa Shopping City în 30 noiembrie și 1 decembrie

Volkswagen a anunțat că hatchback-ul electric ID.3 va ajunge în premieră în România și va fi expus la Băneasa Shopping City timp de două zile, în 30 noiembrie și 1 decembrie.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Economic

Volkswagen e-Golf a atins pragul de 100.000 de unități vândute: performanța, la 5 ani de la debutul producției

Volkwagen e-Golf, versiunea electrică a celui mai vândut model din Europa, a atins pragul simbolic de 100.000 de unități vândute la aproximativ 5 ani de la lansarea producției în 2014.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță că electricul ID.3 va fi construit și la Dresda: producția la uzina germană va începe în toamna lui 2020

Volkswagen ID3 va fi construit și la Dresda, pe lângă uzina din Zwickau, conform unui anunț al companiei germane. Producția lui ID3 la fabrica din Dresda va începe în toamna anului viitor.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Volkswagen: “ID3 este cu 40% mai ieftin de produs decât Golful electric”

Noul Volkswagen ID3 are un cost de producție cu 40% mai mic decât versiunea electrică a lui VW Golf, a declarat șeful constructorului german, Herbert Diess. “Cea mai mare economie este datorată noului pachet de baterii,” a spus Diess.

Tag-uri similare

Volkswagen, masini electrice, masini electrice Volkswagen, Volkswagen ID.3, Volkswagen ID, Volkswagen iD.3 1st
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru