Volkswagen Polo

Joi, 08 Iunie 2017 | Modele noi

Așteptarea a luat sfârșit: noua generație Volkswagen Polo debutează pe 16 iunie

Pe 16 iunie vom face cunoștință cu noua generație Volkswagen Polo. Subcompacta din Wolfsburg promite dimensiuni mai mari, un interior cu iz de Golf și motorizări pentru toate gusturile.
Joi, 04 Mai 2017 | Modele noi

Primele indicii despre noua generație Volkswagen Polo: imagini cu subcompacta sub camuflaj în timpul testelor (VIDEO)

Volkswagen a publicat un scurt clip video în care noua generație a subcompactei Polo este surprinsă sub camuflaj în timpul unor teste.
Marti, 21 Martie 2017 | Modele noi

Germanii nu știu să țină secrete: noile Volkswagen Polo și Touareg, dezvăluite accidental în Africa de Sud

Noile generații ale modelelor Volkswagen Polo și Touareg urmează să apară abia în toamna acestui an, însă ambele au fost dezvăluite accidental la un eveniment din Africa de Sud.
Luni, 20 Martie 2017 | Modele noi

Detalii despre noua generație Volkswagen Polo: se lansează în septembrie și va folosi tehnologia lui Golf facelift

Volkswagen face ultimele retușuri înainte de lansarea noii generații Polo. Modelul de clasă mică va folosi aceeași arhitectură ca noul Seat Ibiza și va garanta o gamă de motorizări simplificată.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Industrie

Volkswagen Polo deschide o nouă eră: subcompacta germană va avea propulsie hibridă în locul motoarelor diesel

Volkswagen va înlocui motoarele diesel de capacități mici cu hibrizi ușori fără încărcare la priză, ca urmare a normelor dure pentru emisii. Primul model care va beneficia de acest tratament va fi Volkswagen Polo în 2018.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | Industrie

Ce face Dieselgate din Volkswagen: subcompacta Polo şi SUV-ul Touareg vor utiliza aceeaşi platformă

Volkswagen va transfera numeroase modele pe platforma MQB, astfel că subcompacta Polo va avea aceeaşi bază tehnică cu SUV-ul Touareg.
Marti, 27 Septembrie 2016 | Modele noi

Mai mare şi mai uşor: Noua generaţie Volkswagen Polo va avea mai mult spaţiu pentru pasageri şi cu 70 de kilograme mai puţin

Cea de-a şasea generaţie Volkswagen Polo va oferi pasagerilor mai mult spaţiu în interior şi va fi cu circa 70 de kilograme mai uşoară. Lansarea este programată în martie 2017, la Salonul Auto de la Geneva.
Luni, 08 August 2016 | Modele noi

Viitorul Volkswagen Polo GTI va avea mai multă putere și va fi disponibil doar în varianta cu cinci portiere

Volkswagen nu va mai complica lista de opțiuni a viitorului Polo GTI. Micul hot hatch va fi oferit clienților doar alături de o variantă cu cinci uși. Ca de altfel toate versiunile viitorului Polo.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | Modele noi

Viitorul Volkswagen Polo vine în 2017: va avea o platformă nouă şi mai mult confort pentru pasageri

Volkswagen Polo va primi o platformă nouă şi va beneficia de mai mult confort pentru pasageri prin mărirea spaţiului interior şi introducerea de noi sisteme de infotainment.
Luni, 30 Mai 2016 | Modele noi

Noul Volkswagen Polo se va lansa în 2017 și va încerca să oprească dominația lui Nissan Juke cu un crossover de segment mic

Volkswagen pregătește deja noua generație a modelului Polo. Subcompacta germanilor va da naștere și unui crossover mic, gata să se dueleze cu Nissan Juke și Peugeot 2008.
Vineri, 26 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Să cânte muzica! Vokswagen Polo primeşte o versiune specială cu sistem audio Beats de 300 W

Volkswagen Polo va beneficia de o versiune specială cu sistem audio Beats de 300 W şi modificări minore de design care va fi prezentată cu ocazia Salonului de la Geneva.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Intern

Mașini noi pentru Poliția Română: uitați de Logan-uri albe și fiți atenți la Volkswagen Polo

Poliția Română a anunțat achiziția unei flote de 400 de mașini noi. Oamenii de ordine vor conduce exemplare Volkswagen Polo în locul vechilor Dacia Logan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 09 Martie 2015 | Industrie

Volkswagen ar putea renunţa la varianta cu 3 uşi a lui Polo

Volkswagen ar putea scoate din producţie varianta cu trei uşi a lui Polo odată cu lansarea următoarei generaţii, titrează Automotive News citând surse din cadrul companiei.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | General

Meci inedit astăzi în Autovot: Nissan X-Trail se luptă cu VW Polo facelift

Duelul de astăzi din Autovot are loc între două perechi de modele cât se poate de diferite. Fie că vorbim despre Volkswagen Polo şi Nissan X-Trail la capitolul maşini accesibile sau de Porsche Cayenne şi Jeep Cherokee, lupta de popularitate la fiecare clasă nu are cum să nu fie interesantă.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo primeşte o versiune 1.0 TSI BlueMotion: 95 CP şi 4.1 litri la sută

Volkswagen a introdus o versiune 1.0 TSI BlueMotion în gama Polo facelift. Aceasta este cu 0.2 litri la sută mai eficientă decât modelul pe care este bazat şi nemţii promit performanţe dinamice neschimbate faţă de versiunea standard 1.0 TSI de 95 CP.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Preţuri Volkswagen Polo facelift: start de la 11.450 euro

Volkswagen Polo facelift este disponibil pentru comandă pe piaţa din România. Versiunea 1.0 MPi Trendline 60 CP cu trei uşi pleacă de la 11.447 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen CrossPolo, Polo GT şi Polo BlueMotion au primit un facelift

Volkswagen a restilizat şi ceilalţi membri ai gamei Polo. Aceştia vor debuta, odată cu hatchback-ul pe care sunt bazaţi, la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo R, confirmat oficial de germani cu 250 de cai şi 4Motion

Volkswagen face ultimele pregătiri pentru a lansa o versiune de performanţă R a actualului Polo. Modelul va oferi 250 de cai putere şi o tracţiune integrală 4Motion.
Luni, 01 Iulie 2013 | Modele noi

Volkswagen Polo facelift va primi motorul de un litru de pe Up!

Volkswagen va lărgi gama de motorizări a actualului Polo odată cu faceliftul de jumătatea carierei. Noutatea o va reprezenta propulsorul TSI cu trei cilindri şi capacitate de un litru.
Vineri, 22 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Volkswagen XL1 - cel mai economic model de serie din lume se dezvăluie

Volkswagen va mai aduce o premieră importantă la Geneva. Este vorba despre versiunea de serie a conceptului XL1, etichetată ca fiind cel mai economic model aflat în prezent pe piaţa auto mondială, cu un consum de numai 0.9 litri/100 km.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, VW, Chevrolet, Salon Auto, Concept, Geneva, Bugatti, Salonul Auto Geneva, Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru