Volkswagen Polo

Joi, 13 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai rapide maşini sub 15.000 euro

Ai un buget de 15.000 euro şi vrei un automobil care să nu se mişte ca un melc? Am analizat pentru tine şi îţi prezentăm cele mai bune opţiuni de pe piaţa auto românească.
Marti, 16 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen anunţă un SUV bazat pe Polo, rival pentru Nissan Juke

Volkswagen vrea să atace segmentul SUV-urilor de clasă mică cu un model dezvoltat pe baza viitoarei generaţii Polo. Lansarea este programată pentru 2014.
Marti, 31 Iulie 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo BlueMotion: 1.563 kilometri cu un plin

Cei de la Volkswagen au parcurs un traseu de 1.563 de kilometri la bordul unui Polo BlueMotion cu un consum mediu de numai 2.9 litri la sută, consumând doar un rezervor de carburant.
Joi, 12 Iulie 2012 | O lume nebuna

Flintstone-mobilul nu a primit aprobarea de a circula pe şoselele din Germania

Un german pasionat de serialul de desene animate "Familia Flintstone" şi-a transformat maşina într-o replică funcţională a celebrului model preistoric, dar a fost refuzat de autorităţile germane la omologarea pentru circulaţie.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo Blue GT: 140 CP şi 4.6 litri la sută

Volkswagen a prezentat Polo Blue GT, primul model din gamă echipat cu sistemul de dezactivare a cilindrilor. Acesta are un motor 1.4 TSI de 140 CP care are un consum mediu de 4.6 litri la sută.
Vineri, 18 Mai 2012 | Concepte

Volkswagen Polo R WRC Street Concept - ultimul pas către viitorul Polo R

Viitorul Volkswagen Polo R este prefigurat la Festivalul de la Wörthersee de conceptul Polo R WRC Street: 220 de cai putere, mai mult decât Golf GTI!
Miercuri, 02 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo este oferit şi cu pachetul R Line

Volkswagen a lansat pachetul de accesorii R Line pentru gama Polo. Pachetul vine în compania motorului 1.2 TSI de 105 CP şi este oferit pentru ambele versiuni de caroserie ale lui Polo.
Vineri, 20 Ianuarie 2012 | Industrie

Top 10 mărci şi modele auto vândute în Europa

Jato Dynamics a publicat statisticile de vânzări pentru anul 2011. Piaţa europeană a scăzut dar Volkswagen se menţine pe primul loc în ceea ce priveşte vânzările în Europa.
Vineri, 14 Octombrie 2011 | Modele noi

Volkswagen Polo şi Passat primesc pachetul de accesorii R-Line

Volkswagen Polo şi Passat vor putea fi comadnate împreună cu pachetul de accesorii R-Line. Acesta vine cu o serie de noutăţi la nivel exterior şi interior.
Joi, 13 Octombrie 2011 | Intern

Volkswagen oferă gratuit 4 ani garanţie modelelor vândute în România

Volkswagen a anunţat că, începând cu 1 octombrie, toate autovehiculele de pasageri şi comerciale vândute în România vor beneficia gratuit de o garanţie de 4 ani sau 120.000 de kilometri.
Miercuri, 05 Octombrie 2011 | Modele noi

Volkswagen Polo ar putea primi şi o versiune hibridă

Oficialii Volkswagen au declarat în cadrul unui interviu că prezenţa hibrizilor plug-in în segmentele B şi C este "necesară", iar Polo şi Golf sunt primii candidaţi pentru noua tehnologie.
Vineri, 16 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Volkswagen Polo şi Tiguan au primit pachete R-Line la Frankfurt

Volkswagen a adus la Frankfurt modelele Polo şi Tiguan R-Line. Sub-compactul şi SUV-ul au fost echipate cu accesorii sportive.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 05 August 2011 | Video

VIDEO: Recordul mondial pentru cea mai îngustă parcare laterală

Un neamţ a reuşit să îşi strecoare Volkswagenul Polo într-un loc de parcare cu doar 26 de centimetri mai lung decât maşina sa. Tânărul s-a folosit de frâna de mână.
Joi, 24 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Primele imagini ale conceptelor Volkswagen desenate de Giugiaro

Casa de design Giugiaro a desenat primele concepte pentru noul său proprietar - Concernul Volkswagen. Cele două modele din imagini ar putea reprezenta o ipoteză de design pentru viitoarele Polo şi Scirocco.
Luni, 17 Ianuarie 2011 | Autoipoteze

Volkswagen Polo ar urma să ofere versiuni GT şi GTD

Volkswagen Polo ar putea urma exemplul fratelui său mai mare, Golf. Modelul subcompact se pregăteşte să adopte versiuni GT şi GTD, de 150, respectiv 130 cai putere.
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Industrie

Premieră: VW Group a vândut 7 milioane de unităţi într-un an

Concernul Volkswagen aniversează un record al vânzărilor în 2010, reuşind să atingă valoarea istorică de 7.000.000 unităţi livrate la nivel global.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Modele noi

Mazda: "Trebuie să atingem nivelul de calitate al Volkswagen"

Peter Birtwhistle, designerul şef al centrului de cercetare şi dezvoltare Mazda, a declarat că modelele pe care le creează trebuie să atingă nivelul de calitate percepută al VW cât de curând posibil.
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Modele noi

Honda CR-Z este Maşina Anului în Japonia

Honda CR-Z a devenit Maşina Anului 2011 în Japonia. Modelul a fost urmat pe podium de Volkswagen Polo şi Suzuki Swift. Hibridul l-a surclasat pe Polo la o diferenţă de şapte puncte.
Vineri, 05 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volkswagen pregăteşte versiunea sportivă Jetta R

Volkswagen plănuieşte extinderea gamei sale de performanţă R cu două noi modele: subcompactul Polo şi proaspătul sedan Jetta. Acesta ar urma să ofere un V6 pe benzină.
Joi, 14 Octombrie 2010 | Modele noi

Volkswagen Polo R şi Audi S1 vor avea tracţiune integrală

Veşti bune pentru fanii hot-hatch-urilor de clasă mică! Grupul Volkswagen va crea Polo R şi Audi S1 cu tracţiune integrală.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, VW, Chevrolet, Salon Auto, Concept, Geneva, Bugatti, Salonul Auto Geneva, Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru