Volkswagen Polo

Marti, 19 Ianuarie 2010 | O lume nebuna

O revizie pentru Bugatti Veyron costa cat un VW Polo nou

Lumea exclusivista a supercarurilor are un pret pe masura, iar Bugatti Veyron nu face exceptie. O revizie tipica are un pret de 14.700 de euro, suma cu care puteti cumpara un Volkswagen Polo cu un nivel mediu de dotari.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Economic

OFICIAL: VW Golf este cea mai vanduta masina din Europa in 2009

Clasamentul vanzarilor europene pe modele ne arata un 2009 dominat de VW Golf. pe urmatoarele locuri s-au clasat Ford Fiesta si Peugeot 207.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | Modele noi

Volkswagen Polo are si versiune de circuit in India

Volkswagen a lansat in cadrul Salonului Auto de la New Delhi o versiune de curse a modelului Polo, echipata cu un motor diesel de 1.6 litri si 130 de cai putere.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Modele noi

VW a dat startul comenzilor pentru noul Polo BlueMotion

Cel mai economic model cu cinci locuri din lume (3.3 litri/100 km) este disponibil in Germania. In Romania, acesta apare in martie 2010.
Marti, 08 Decembrie 2009 | Modele noi

Volkswagen pregateste un concept coupe de dimensiunea lui Mercedes SL

Cei de la Volkswagen vor prezenta un nou concept in curand, care are sanse de a intra in productie. Totodata, constructorul german a confirmat lansarea unui facelift pentru Touareg, care a fost amanat in favoarea noului concept.
Luni, 30 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Viitorul Audi A1 ar putea costa 14.000 de euro

Noul Audi A1 este asteptat sa debuteze pe piata europeana la sfarsitul lui 2010. Surse neoficiale anunta un pret de pornire de 14.000 de euro si dorinta de a se bate direct cu Mini.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Volkswagen testeaza viitorul Polo sedan

Ultimele fotografii spion au tradat intentiile Volkswagen de a lansa in lunile urmatoare un derivat sedan al modelului subcompact Polo, care se va gasi si pe piata europeana.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Premii auto

Iata cei sapte finalisti ai concursului Masina Anului in Europa!

Editia de anul acesta a concursului Masina Anului in Europa se va disputa intre nume grele precum Mercedes E-Klasse, Opel Astra sau VW Polo. Sa nu uitam insa si de noii veniti: Toyota iQ, Skoda Yeti si Peugeot 3008.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Modele noi

Volkswagen Polo BlueMotion promite 3.3 litri/100 km

Cel mai nou membru al gamei BlueMotion este micul Polo, care promite un consum mediu de numai 3.3 litri/100 de km si o autonomie de 1363 de kilometri.
Joi, 22 Octombrie 2009 | Modele noi

Volkswagen a aplicat fata lui Polo pe noul Fox

Decizia Volkswagen de a aplica aceeasi linie de design tuturor modelelor sale se aplica si asupra noului Fox, care va debuta in curand pe piata din America de Sud.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Comparativ de clasa mica - VW Polo sau Ford Fiesta?

Britanicii de la iMotor au incercat sa puna fata in fata doua modele foarte populare in clasa mica: Polo si Fiesta. Rezultatul comparativului lor confirma parerile generale despre cele doua modele.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Volkswagen Up face teste de sasiu cu o caroserie de Polo

Sasiul noului Volkswagen Up este testat de catre inginerii din Wolfsburg sub o caroserie de Polo. Exemplarul testat are o caroserie scurtata

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, VW, Chevrolet, Salon Auto, Concept, Geneva, Bugatti, Salonul Auto Geneva, Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru