JE Design modifica noul VW Polo

De Iulian Cazacu
Publicat Duminica, 07.02.2010
Firma germana de tuning JE Design a prezentat un kit de tuning pentru noul VW Polo.

JE Design ofera in premiera un kit de tuning pentru noul VW Polo. Cei care isi doresc un Polo personalizat si opteaza pentru oferta celor de la JE Design primesc un body kit exterior, jante din aliaj de 17 sau 18 inch, tapiterie din piele si faruri LED. Calitatea produselor JE Design e garantata, iar prelucrarea elementelor body-kitului facuta pe masini cu comanda numerica asigura montarea perfecta a spoilerelor si pragurilor.

Pentru 1528 de euro, clientii primesc un kit agresiv, cu design deosebit. Spoilerul fata cu insertii de carbon si ledurile pentru pozitii inserate in bara anterioara dezvaluie o noua fata, ceva mai dinamica, pentru Polo. Nota agresiva e subliniata si de pragurile laterale, care se integreaza perfect in liniile bodykit-ului.


Spoilerul spate aduce un plus de dinamism, iar evacuarea dubla centrala face ca si sunetul motorului sa fie pe masura imaginii noi a masinii. Kitul include si un set nou de arcuri care se pot folosi pe amortizoarele de origine si care coboara masina cu 35 de milimetri, oferind astfel stabilitate si manevrabilitate mai buna.

Pentru clientii care doresc un plus de sportivitate, JE Design ofera si o suspensie KW completa, cu arcuri si amortizoare care coboara masina cu 65 de milimetri.

Kitul nu ar fi complet fara jante. Tunerul german ofera doua dimensiuni, 17 sau 18 inch. Clientii pot opta pentru mai multe combinatii de culori ale jantelor, inclusiv negru mat, argintiu, sau in culoarea caroseriei.

Interiorul lui Polo de la JE Design aduce mai mult a habitaclu de limuzina.
Scaunele sunt tapitate cu piele de cea mai buna calitate, la fel ca volanul, levierul schimbatorului de viteze si maneta franei de mana. Clientii pot opta si pentru sigla personalizata pe scaunele fata sau pentru o noua culoare a cusaturilor. Pentru si mai mult confort este disponibil si un sistem de incalizire si masaj pentru scaunele din fata.

Pentru cei care isi doresc si un plus de performanta, JE Design lucreaza deja la un set de imbunatatiri pentru motoarele TDI si TSI ale noului Polo.

via | auto-media

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru