EXCLUSIV: Volkswagen Up face teste de sasiu cu o caroserie de Polo

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.10.2009
Sasiul noului Volkswagen Up este testat de catre inginerii din Wolfsburg sub o caroserie de Polo. Exemplarul testat are o caroserie scurtata

Fotografii de la Carpix i-au surprins pe cei de la Volkswagen in timp ce testau noul lor model de clasa mini. Versiunea de productie a conceptului Volkswagen Up! este inca subiectul testelor de sasiu, pe care le-a efectuat in timp ce era ascunsa sub o caroserie modificata de Polo. Faptul ca modelul utilizeaza o caroserie a generatiei precedente a lui Polo, care este evident micsorata prin reducerea ampatamentului, tradeaza faptul ca Volkswagen lucreaza la Up inca inaintea de lansarea noului Polo si ca noul Up va fi destul de scurt.

Volkswagen Up ar putea primi denumirea Lupo in momentul in care va intra in productie, iar modelul de clasa mini ar putea fi lansat pe piata in anul 2011. In prima faza, Volkswagen Up va fi disponibil intr-o versiune cu trei usi, urmand sa fie dezvoltata si o versiune cu cinci usi a acestui model. Gama de motorizari va fi cuprinsa de motoare de dimensiuni mici si economice, care vor utiliza motorina sau benzina. Ulterior, Volkswagen ar putea crea si o versiune electrica a lui Up!

Volkswagen, la fel ca alti producatori de automobile, testeaza sasiul noilor modele alaturi de caroseria unui model mai vechi.

Acest lucru este facut deoarece constructorul trebuie sa realizeze in prima faza sasiul viitorului model si abia apoi sa creeze caroseria acestuia in forma definitiva, iar utilizarea prototipurilor de pre-productie in fazele incipiente ale proiectului este extrem de costisitoare.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru