Viitorul Audi A1 ar putea costa 14.000 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.11.2009
Noul Audi A1 este asteptat sa debuteze pe piata europeana la sfarsitul lui 2010. Surse neoficiale anunta un pret de pornire de 14.000 de euro si dorinta de a se bate direct cu Mini.

Audi va dezvalui la sfarsitul anului viitor arma sa impotriva consacratului Mini, regasita in persoana viitorului A1. Surse din interiorul constructorului din Ingolstadt au declarat ca modelul german va incerca sa urmeze reteta rivalului britanic, ceea ce inseamna ca A1 va putea fi personalizat intr-o mare masura, cu un numar mare de optionale, si va avea parte de o politica de service diferita.

Pentru toate aceste facilitati, europenii vor fi nevoiti sa scoata din buzunar incepand cu 14.200 de euro, insa versiunile superioare sunt asteptate sa se opreasca undeva la 22.000 de euro.

Noul model urban va prelua o mare parte din componentele mecanice ale fratelui de concern Volkswagen Polo, insa este posibil sa asistam si la noi motorizari. In principiu, sub capota lui A1 ar urma sa se regaseasca un motor pe benzina entry-level de 1.2 litri capabil sa ofere 86 de cai putere, atunci cand este aspirat normal, si 104 de cai putere atunci cand este supraalimentat. Nu vor lipsi nici versiunile de 122 si 170 de cai putere ale unitatii de 1.4 litri.

Fanii dieselului vor avea de ales intre trei versiuni de putere ale TDI-ului de 1.6 litri: 75, 90 si 105 cai putere.

via | Autocar

Comentarii (3)

  • "trei versiuni de putere ale TDI-ului de 1.6 litri: 575, 90 si 105 cai putere"

    ups :P

    arata bine ;)
    5 0
  • Chilipir !
    3 1
  • Daca-i polo sub palarie?
    Sa traim s-o vedem si pe asta.
    Oricum, vad ca tendinta inaugurata cu Golf (se cumpara orice ***** daca are sigla Golf pe el) incepe sa se manifeste si cu AUDI.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru