EXCLUSIV: Volkswagen testeaza viitorul Polo sedan

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.11.2009
Ultimele fotografii spion au tradat intentiile Volkswagen de a lansa in lunile urmatoare un derivat sedan al modelului subcompact Polo, care se va gasi si pe piata europeana.

Volkswagen cauta sa exploateze cat mai bine platforma noului Polo, primit "calduros" de publicul european si nu numai. Dupa variantele de caroserie cu trei si cinci usi, Volkswagen intentioneaza sa introduca pe piata si un derivat sedan al noului Polo.

Se pare ca nemtii lucreaza deja la un nou membru in gama modelului subcompact, dovada fiind ultimele fotografii spion, care au surprins in teste un prototip intens camuflat.

Noul Polo sedan este asteptat sa debuteze in premiera mondiala la Salonul Auto de la New Delhi, India, in luna ianuarie. Desi noul derivat este destinat in principal pietelor din Asia si America de Sud, nu este exclus sa vedem noul Polo sedan si in Europa, in incercarea Volkswagen de a oferi publicului o solutie de compromis in materie de emisii scazute si spatiu interior.

In aceste conditii, cel mai nou membru al gamei subcompacte si-ar putea face aparitia europeana la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

La nivel estetic Polo nu va suferi foarte multe modificari insa se va individualiza clar de fratii sai hatchback.

Gama de motorizari va fi imprumutata ca si transmisiile manuale sau DSG.

Noul Polo sedan va fi arma cu care Volkswagen va incerca sa fure clientii deja anuntatului Ford Fiesta sedan pe piata din Statele Unite. Batalia va incepe in 2011, atunci cand toata familia Polo va fi vanduta si peste Ocean.

via | CarPix

Comentarii (15)

  • masina
    pentru tarani
    pentru cocalari mai mici care nu isi permit un passat tdi.
    8 36
  • Mesajul de mai sus e postat tot de mine.Referitor de masina imi retrag cuvintele, VW este o marca peste Renault sau Opel.Lucru german este lucru german.Apropo va place poza cu mine din avatar?
    4 32
  • Razica
    mdaa
    Mi as fiesta in orice moment fara nici un fel de remuscare ca nu m am uitat peste oferta de la polo. a ramas aceeasi mentalitate la wv? adica bordul de la bora indentic cu cel de golf/pasat/polo ?
    5 18
  • Fara sa citesc titlul am exclamat vazand fotografiile: iata in sfarsit o dacie frumoasa! Imi cer scuze....
    8 10
  • @razica...
    vai de capul unora... un singur lucru ar fi suficient sa-ti spun: bora/vento/jetta sunt versiunile sedan pentru generatia golf aferenta... deci clar sunt IDENTICE. doar ca una e hatch, iar alta e sedan. E greu?
    Asta ca sa demonstrezi cat gandesc cei ca tine inainte sa posteze?
    11 1
  • la naiba!
    Imi aduc aminte de versiunea anterioara cu placere, aproape am stors o lacrima cand am vazut prima pe strada. De atunci n-am mai vazut niciuna. Masina asta (sau ma rog, modelul precedent) e atat de urata si de inutila, inca ma face sa cred ca cineva ar cumpara-o doar ca s-o scoata in public s-o faca de rusine.
    2 7
  • proletaru
    CINE NU ARE CIELO GPL E TARAN
    sa vad eo peste 15 ani cum se tine caruta asta asa vezi daca e masina nu din poze
    1 6
  • Pentru Mircea Mester :EXCLUSIV !!!
    Cit de "exclusiv "( EXCLUSÍV^1 adv. 1) Excluzând alte alternative; în exclusivitate; numai. 2) rar În afară de; cu excepția; exceptând. /exclusif, lat. exclusivus) este ?
    Te rog uita-te aici: http://www.secretnewcars.com/SpyShots/World_exclusive:_spyshots_Volkswagen_Polo_Sedan
    Ceva postat pe 22 OCT.2009 mai poate fi fi numit EXCLUSIV in 11NOV.2009 ?
    OFF TOPIC: multumesc pentru raspunsul privitor la "OFICIAL Volvo S60". Daca citeai cu atentie vedeai ca nu pentru bani ti-am trimis link-ul ci, afirmind chiar ca acolo sunt foto spion, am vrut sa arat ca ACEA MASINA EXISTA (chiar asa cum ati prezentat-o voi!) cu mult inainte de 10.11.2009.
    In aceasi idee, aceea de A FI CORECTI , ti-am dat si link-ul de azi. Nu poate fi ceva "exclusiv" atunci cind toata lumea stie de acel lucru (si inca mai de demult!).
    Cu stima
    1 0
  • Pentru Mircea Mester: EXCLUSIV !!!
    http://www.secretnewcars.com/SpyShots/World_exclusive:_spyshots_Volkswagen_Polo_Sedan
    A revenit cu link-ul corect.
    SCUZE
    1 0
  • Auber Alles!
    Polo Sedan - nimic nou
    Nimic nou sub soare, a existat tot timpul si versiunea sedan la Polo, insa nu s-a comercializat pe piata din Romania niciodata.
    Oricum noul Polo este peste cele anterioare, deci sper si versiunea sedan sa fie pe masura !
    2 1
  • Sper sa nu arate ca si fabia cu spatele ala lasat, cam asa pare. Pentru primul comentator, mai bine se abtine, nu neaparat suntem toti cocalari daca avem VW, intr-adevar este o marca foarte comuna si se intelege si de ce, daca te duce capul.
    0 0
  • #proletaru
    #proletaru: nu ma interesea ce-o sa fie peste 15 ani pentru ca, pana atunci, o sa mai schib 3-4-5 masini. Plus ca, oricine a avut "masina poporului" mai mult de 3-4 ani e in stare sa-ti spuna in ce catastrofe dpdv mecanic se transforma masinile astea.
    0 4
  • apai ca de obicei
    va arata la fel de naspa precum toate sedanurile derivate din hatch-uri.
    gen...schoda fabia sedan,peugeot 206 sedan
    3 1
  • Fiesta Sedan il v-a baga in buzunar, si nu doar la capitolul motoare.
    0 3
  • Mai interesant...
    ...era un combi nu sedan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru