Volkswagen a aplicat fata lui Polo pe noul Fox

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 22.10.2009
Decizia Volkswagen de a aplica aceeasi linie de design tuturor modelelor sale se aplica si asupra noului Fox, care va debuta in curand pe piata din America de Sud.

Modelul Volkswagen Fox a primit design-ul prezentat pe noul Volkswagen Polo, adaptat la dimensiunile sale. Desi este destinat pietei din Brazilia, modelul Fox a primit elementele de design caracteristice pentru Volkswagen. Desi celelalte modele din gama producatorului german au primit "fata" lui Golf, modelul Fox a primit design-ul lui Polo adaptat la dimensiunile sale.

Volkswagen Fox a primit un set de blocuri optice nou, o noua bara si grila fata, o capota noua, dar si un posterior complet nou. Stopurile prezente pe VW Fox sunt noi in gama Volkswagen, dar prezinta un design inspirat din cel al lui Polo.Interiorul lui Volkswagen Fox a fost si el adaptat conform tendintelor de design din grupul VAG, primind elementele de design interior de la Polo cu bratele deschise.

Volkswagen va lansa modelul Fox in versiunea cu cinci usi, modelul cu trei usi urmand sa fie disponibil ulterior. Modelul Volkswagen Fox va debuta pe piata din America de Sud in perioada urmatoare, dar constructorul din Wolfsburg nu a anuntat daca intentioneaza sa introduca acest model si pe piata din Europa.

Via | Autoblog.fr

Comentarii (12)

  • grupu VAG
    ESTE CEL MAI PLICTISIT.............
    Audi.....toate modelele sunt identice.......fara r8....
    VW.......toate sunt la fel......cel putin din cate se vede.......
    Porsche din nou.......toate la fel......
    Seat......aproiape la fel......
    Sa excludem Bentley si Lambo.......
    9 12
  • Claudiu
    @ tzenu_bmw
    Aceieasi strategie a fost aplicata cu foarte mare succes timp de 25 ani de catre BMW cand seriile 7, 5, 3, erau ca papusile rusesti Matrioska, ridicai una, aparea una la fel dar mai mica . Se pare ca BMW a revenit la aceieasi stategie, noul 5 care va aparea peste cateva luni va fi un 7 intrat la apa, ceea dupa mine nu este un lucru rau, noul 5 avand toate premisele sa devina cel mai frumos BMW din ultimii ani . Daca nu ai vazut ultimile poze spion cu BMW seria 5 care au aparut ieri, intra pe www.worldcarfans.com .
    15 0
  • da claudiu.........
    da uitate putin la polo si fox-u asta is identice 99% in fata si spatele in proportie de 75%.
    ar fi bine ca noul 5 sa fie geaman la 7 ca seria 7 este extraordinara da astia de la vw parca is prea lenesi noul golf noul polo noul fox chiar toate la fel........cel putin nu mai faci diferenta la ele pe strada doar daca ai 'ochiul format' sa depistezi marimea ..........
    2 12
  • Evident
    Aratati-mi shi mie un brand la care toate modele difera unul de celalat cu mult.... Ei terbuie sa isi creeze o imagine pt a putea fi recunoscuti pe strazi de catre potentiali cumparatori... De exemplu daca cineva a avut un seria 3 si a fost foarte multumit de el si doreste sa avanseze in "clasa" atunci 80% va alege un seria 5 si la fel mai departe cu seria 7...
    Ce este important de retinut este faptul ca trebuie sa aprecien un anumit brand si apoi doar sa ne alegem dimensiunea masini in functie de necesitati, gusturi si bineinteles de .... banii disponibili...
    12 1
  • Frumoasa "vulpe"
    Si in ceea ce priveste Fox este un "Lastun" in haine de Lord, chiar simpatic si robust asa cum ne-a invatzat din totdeauna VW. Avand in vedere k are dimensiuni aproximativ asemanatoare cu Matizul rezulta ca este masina ideala in oras, mai ales in Bucurestiul nostru algomerat si drag...
    12 1
  • @alynutzu
    eh....grande punto seamana cu bravo??.....foarte putin....mai mult la interior.......clio cu megane seamana???putin.....si totusi sunt recunoscute pe strada de potentialii cumparatori....macar de fox ar imprutuma cea ce este bun si esential de la polo.....in schimb imprumuta banalitatea si plictiseala unui polo care la randul lui a imprumutat la fel tot ce era mai prost la golf.....vw e pt oamenii conservatori....care nu se prea uita la design.....ci mai mult la fiabiliate.....faza asta leo mers cu primele generatii de golf cand concurenti erau putini si erau departe de fiabilitatea golfului....astazi is o suita de concurenti care au reusit sa se aproprie mult de golf in materie de fiabilitate......megane astra focus....si chiar cee'd bravo.....plus ca majoritatea concurentiilor is mult mai frumoase ca golf.....rugineste golfu de rusne de il parchezi langa un bravo.....norocu lui golf e traditia....daca golf 6 ar fi prima generatie de golf.....nar sari toti asa de tare la golf......
    3 9
  • schumi
    ...
    Ma intreb cand se va plictisi De Silva de tipicariile de VAG.
    3 6
  • Ghici ciuperca ce-i?
    Este noua campanie interactiva VW. Te uiti in oglinda si trebuie sa ghicesti ce masina e. 1.Golf, 2.Polo, 3.Fox. Raspunsul nu il veti afla niciodata pt ca va fi greu sa va depaseasca unul... scuze dar nu m-am putut abtine de la asta. Trebuie sa recunosc ca are si VW cateva motoare foarte bune.
    5 7
  • Hai sa-i dam si un plus
    Trebuie sa recunosc ca desi este semi-plictisitor interiorul, e destul de sofisticat pentru clasa din care face parte, poate cel mai sofisticat.
    6 0
  • Puteau macar sa schimbe vitezometrul acela. Nu cred ca va prinde vreodata 240 km/h. Am mers cu cineva cu o "bestie" Polo 1.2 nu stiu cati cai si tot un vitezometru pana la 200 nu stiu cat. Inteleg ca acelasi ceas e si pe Polo GTI sau cum se numeste dar totusi. E un amarat de 1.2....:)
    0 4
  • pf...
    poate ca unii producatori nu se axeaza pe un design futurist, sexy, care sa arate mai multe decat poate masina, pentru a-si vinde produsul. Dupa cum arata sondajele, chiar foarte bine. Sa fim seriosi, un cumparator nu-si cumpara masina cu DESING pe primul loc. Asta fac doar copii. Inca o treaba: asta nu e manevra noua la VW cu o identitate de marca foarte vizibila in masinile aceleiasi generatii.... Mereu a fost asa. Putem vedea si vechiul passat b4 care a primit facelift, cu grila de plastic si sigla pe ea, doar pentru a se "asorta" cu noul golf 3. Doar un exemplu.
    0 0
  • urataaaaaaaaaaaaaaaa
    arata mai bine matizul decit asta. ce naiba fac astia de la VAG ?....Dorm.
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru