Volkswagen Polo are si versiune de circuit in India

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.01.2010
Volkswagen a lansat in cadrul Salonului Auto de la New Delhi o versiune de curse a modelului Polo, echipata cu un motor diesel de 1.6 litri si 130 de cai putere.

Volkswagen s-a folosit de editia din acest an a Salonului Auto de la New Delhi pentru a dezvalui publicului versiunea destinata pietei indiene a modelului Polo, precum si o versiune pregatita pentru circuit a acestuia.

Versiunea indiana a modelului de clasa mica este diferita de cea europeana la nivel estetic, insa sub capota se gasesc aceleasi motoare diesel si benzina (1.2 litri si 75 de cai putere), conectate la o transmisie manuala cu cinci rapoarte. Modelul va fi disponibil in trei niveluri de echipare, Trendline, Comfortline si Highline, si va oferi in standard dublu airbag si ABS.

Versiunea extrema a modelului de clasa mica reprezinta unul din viitorii concurenti in probele speciale ale competitiei Indian Polo Cup, dedicata marcii. Modelul de cursa va beneficia de serviciile unui motor diesel de 1.6 litri si 130 de cai putere, ajutat de o transmisie manuala cu sase trepte.

Tinuta de drum este asigurata de suspensiile de performanta ajustabile si de setul de pneuri slick, de 200/60, montate pe jante de 17 inch din aliaj.

Nu putea lipsi nici kitul aerodinamic, care include printre altele praguri laterale si extensii pentru spoilerele fata si spate.

via | autocar

Comentarii (1)

  • Mi-a zis mie unu care stia de la altu care lucreaza la un service ca motoru asta este prea puternic pentru capacitatea cilindrica si duce la uzura prematura si mananca ulei in maxim 15000km.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru