Volkswagen Polo şi Passat primesc pachetul de accesorii R-Line

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 14.10.2011
Volkswagen Polo şi Passat vor putea fi comadnate împreună cu pachetul de accesorii R-Line. Acesta vine cu o serie de noutăţi la nivel exterior şi interior.

În aşteptarea unui Polo de performanţă, Volkswagen oferă clienţilor săi europeni detaliile estetice ale unei versiuni sportive, incluse în două pachete speciale R-Line.

Primul dintre ele modifică substanţial aspectul exterior, insuflând o doză de agresivitate. Estimat la 1450 de euro pentru Polo Comfortline şi la 1010 euro pentru Polo Highline, pachetul R-Line vine cu jante de 16 sau de 17 inch, încălţate cu pneuri de 215, o grilă frontală cu finisaj negru, spoilere faţă şi spate redesenate, un difuzor posterior, evacuare cromată, un eleron amplasat pe acoperiş, praguri laterale, lumini de ceaţă şi de iluminare a numărului de înmatriculare de tip LED.

Al doilea pachet R-Line vine să personalizeze interiorul şi costă 855 de euro pentru Polo Comfortline şi 455 de euro pentru Polo Highline. Habitaclul primeşte două scaune sport, îmbrăcate în piele sau alcantara, un volan sportiv îmbrăcat de asemenea în piele, un finisaj lucios pentru planşa de bord, pedale din aluminiu şi inserţii la nivelul pragurilor.

Volkswagen Passat R-Line

Pachetul R-Line vine disponibil şi pe fratele mai mare, Passat. La nivel exterior, acesta include jante de 18 inch din aliaj şi o gardă la sol redusă cu 15 mm, mulţumită suspensiei sport.

Cele mai multe modificări apar la interior, unde divizia R oferă scaune îmbrăcate în piele de tip Nappa, de culoare maro, cu cusături contrastante alb Pepper.

Aceeaşi piele se regăseşte şi pe panourile uşilor, pe volan şi pe schimbător. Pachetul este completat de covoraşe personalizate şi de inserţii de lemn şi aluminiu.

via | carscoop

Comentarii (3)

  • Alex Radoi
    Buna dimineata!
    "În aşteptarea unui Polo de performanţă, [...]"

    Da' atunci Polo GTI ce naiba mai este?
    5 2
  • Scooter
    Acoperis
    Casa stiam ca are acoperis. La masini se numeste plafon...
    6 1
  • mincea
    intr-adevar o evolutie. iti dai seama cand apari pe ulita cu passat-ul ” nemtesc” si cu pachetul r-line ? toti consatenii vor muri de invidie. =)))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru