Volkswagen

Marti, 27 Iunie 2023 | Industrie

Volkswagen nu va readuce la viață modelele Beetle și Scirocco

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a anunțat că marca germană nu va readuce la viață modelele Beetle și Scirocco. Acest anunț vine după ce au apărut zvonuri că cele două nume ar putea renaște sub forma unor viitoare modele electrice.
Luni, 26 Iunie 2023 | Industrie

Șeful Grupului Volkswagen: Audi a rămas în urma rivalilor săi în segmentul electricelor

Oliver Blume, șeful Grupului Volkswagen, a recunoscut că Audi se află în spatele mărcilor rivale producătoare de mașini electrice. CEO-ul grupului german dă vina pe problemele cu privire la dezvoltarea sistemelor software pentru întârzierile suferite de Audi.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Industrie

Șeful Grupului Volkswagen promite mașini electrice de 1700 de cai putere și baterii cu încărcare în 12 minute

Oliver Blume, șeful Grupului Volkswagen, a anunțat că vor exista viitoare modele electrice care să atingă 1700 de cai putere. Acest lucru va fi posibil datorită viitoarei platforme dedicate SSP, care va debuta în 2026.
Marti, 20 Iunie 2023 | Tehnologie

Șeful Volkswagen recunoaște: comenzile tactile au fost o greșeală

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a recunoscut că modelele cu comenzi predominant tactile au nemulțumit profund clienții mărcii. CEO-ul constructorului german confirmă, în schimb, că viitoarele modele vor reveni la butoane fizice și comenzi clasice pentru cele mai importante funcții ale mașinilor.
Vineri, 16 Iunie 2023 | General

Volkswagen Golf va renunța la cutia manuală din cauza normelor Euro 7

Potrivit unui oficial al mărcii germane, Golf va renunța definitiv la cutia manuală începând din 2024. Volkswagen spune că această decizie a fost luată cu privire la viitoarele norme Euro 7.
Joi, 15 Iunie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Versiunea alungită a lui Volkswagen Tiguan va fi numită Tayron. Va avea două versiuni hibride

Volkswagen a confirmat în urmă cu puțin timp că va lansa o versiune alungită pentru noua generație Tiguan. Aceasta însă va purta un nume diferit, Tayron, iar noul model va fi oferit și cu motorizări hibride.
Joi, 15 Iunie 2023 | Industrie

Volkswagen Arteon va fi scos din producție. Constructorul se va concentra pe modele profitabile

Volkswagen a anunțat un plan nou, care prevede simplificarea gamei sale de modele. Constructorul german se va concentra mai mult pe modelele profitabile și a confirmat că Arteon va fi scos din producție în curând.
Joi, 15 Iunie 2023 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noul Volkswagen Tiguan. Versiunea PHEV va avea autonomie de 120 de km

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noua generație Volkswagen Tiguan, ascunsă sub camuflaj. Noul model va primi tehnologii noi, precum și o versiune hibridă cu încărcare la priză și care ar urma să ofere o autonomie de 120 de kilometri. Lansarea va avea loc în toamnă.
Marti, 06 Iunie 2023 | Industrie

Cel mai scump Volkswagen Golf de serie, epuizat în doar 8 minute

Toate cele 333 de exemplare ale noii ediții speciale Volkswagen Golf R 333 au fost vândute în doar 8 minute. Prețul pornește de la 76.410 euro în Germania.
Vineri, 02 Iunie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu noul Volkswagen Golf facelift, surprins fără camuflaj

Au apărut imagini spion noi cu viitorul Volkswagen Golf facelift. Noul model urmează să fie lansat anul următor, însă Golf facelift a fost surprins fără camuflaj pe un drum public. Printre schimbări se numără faruri adaptive noi și un design nou pentru bara din față.
Vineri, 02 Iunie 2023 | Modele noi

Volkswagen ID.Buzz pentru SUA: ampatament lung, putere mai mare

La un an de la debutul european, Volkswagen ID.Buzz ajunge în Statele Unite ale Americii. Modelul german are ampatament lung, mai multă putere și o baterie mai mare.
Vineri, 02 Iunie 2023 | Modele noi

Volkswagen Golf R 333: ediție limitată pentru Germania, cu 76.400 euro preț de pornire

Volkswagen a prezentat noul Golf R 333. Ediția specială, cu producție limitată la 333 de exemplare, este destinată exclusiv Germaniei, unde pornește de la 76.410 euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 30 Mai 2023 | Intern

Prețuri Volkswagen ID.3 facelift în România: start de la 43.250 de euro

Noul Volkswagen ID.3 facelift poate fi comandat și la noi în țară. Clienții de aici au la dispoziție 2 versiuni, iar prețurile pornesc de la 43.252 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Modele noi

Noul Volkswagen Touareg facelift: faruri noi, motor V6 electrificat și preț de 69.000 de euro

Volkswagen a dezvăluit oficial noul Touareg facelift. Cel mai mare SUV al constructorului german primește un exterior cu design revizuit, mai multă tehnologie la bord, precum și motorizări V6 pe benzină, diesel și electrificate.
Marti, 23 Mai 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Volkswagen Touareg facelift: faruri LED Matrix și materiale noi

Volkswagen a publicat pe rețelele sale de socializare un nou clip sugestiv cu viitorul Touareg facelift. Noul model va primi faruri noi, tehnologie nouă și materiale mai moi la interior, printre alte schimbări. Prezentarea va avea loc în 24 mai.
Duminica, 21 Mai 2023 | Economic

Volkswagen a vândut uzina sa din Rusia pentru 125 de milioane de euro

Volkswagen a anunțat oficial că a vândut uzina sa din Rusia, situată în orașul Kaluga. Potrivit informațiilor din presă, grupul german a vândut această fabrică pentru suma de 125 de milioane de euro.
Vineri, 19 Mai 2023 | Modele noi

Volkswagen confirmă: versiunea alungită a lui ID.Buzz debutează în 2 iunie

Volkswagen a confirmat oficial data lansării noii versiuni alungite a electricului ID.Buzz. Față de actualul model, noua versiune va primi un rând de scaune în plus.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Modele noi

Ediție aniversară pentru Volkswagen Polo GTI: producție limitată la 2.500 de exemplare

Volkswagen prezintă noul Polo GTI Edition 25. Ediția aniversară, de 25 de ani, va avea o producție limitată la 2.500 de exemplare și va porni, în Germania, de la 35.205 euro.
Luni, 15 Mai 2023 | Industrie

Volkswagen, încrezător că poate produce mașini electrice de 25.000 de euro

Potrivit directorului comercial al Volkswagen, Arno Antlitz, marca din Wolfsburg este foarte încrezătoare că poate produce și comercializa mașini electrice care au un preț de aproximativ 25.000 de euro.
Vineri, 12 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Volkswagen ID.7 GTX. Rival pentru Tesla Model 3

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul ID.7 GTX. Versiunea de performanță a sedanului electric va debuta în luna septembrie, cu ocazia IAA Munchen.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru