Volkswagen

Marti, 23 Mai 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Volkswagen Touareg facelift: faruri LED Matrix și materiale noi

Volkswagen a publicat pe rețelele sale de socializare un nou clip sugestiv cu viitorul Touareg facelift. Noul model va primi faruri noi, tehnologie nouă și materiale mai moi la interior, printre alte schimbări. Prezentarea va avea loc în 24 mai.
Duminica, 21 Mai 2023 | Economic

Volkswagen a vândut uzina sa din Rusia pentru 125 de milioane de euro

Volkswagen a anunțat oficial că a vândut uzina sa din Rusia, situată în orașul Kaluga. Potrivit informațiilor din presă, grupul german a vândut această fabrică pentru suma de 125 de milioane de euro.
Vineri, 19 Mai 2023 | Modele noi

Volkswagen confirmă: versiunea alungită a lui ID.Buzz debutează în 2 iunie

Volkswagen a confirmat oficial data lansării noii versiuni alungite a electricului ID.Buzz. Față de actualul model, noua versiune va primi un rând de scaune în plus.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Modele noi

Ediție aniversară pentru Volkswagen Polo GTI: producție limitată la 2.500 de exemplare

Volkswagen prezintă noul Polo GTI Edition 25. Ediția aniversară, de 25 de ani, va avea o producție limitată la 2.500 de exemplare și va porni, în Germania, de la 35.205 euro.
Luni, 15 Mai 2023 | Industrie

Volkswagen, încrezător că poate produce mașini electrice de 25.000 de euro

Potrivit directorului comercial al Volkswagen, Arno Antlitz, marca din Wolfsburg este foarte încrezătoare că poate produce și comercializa mașini electrice care au un preț de aproximativ 25.000 de euro.
Vineri, 12 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Volkswagen ID.7 GTX. Rival pentru Tesla Model 3

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul ID.7 GTX. Versiunea de performanță a sedanului electric va debuta în luna septembrie, cu ocazia IAA Munchen.
Miercuri, 03 Mai 2023 | Modele noi

Primele imagini cu un nou hot hatch Volkswagen Golf, cel mai puternic de până acum

Volkswagen a publicat un clip și o serie de imagini oficiale cu o nouă versiune hot hatch a lui Volkswagen Golf. Este vorba despre noua ediție limitată Golf R 333, despre care se spune că va fi cea mai puternică versiune a compactei germane.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Industrie

Chinezescul Volkswagen Tayron ar putea ajunge în Europa. Înlocuitor pentru Tiguan Allspace

Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen Tiguan Allspace ar urma să fie înlocuit de viitoarea generație a SUV-ului Tayron. În prezent, acest model este comercializat exclusiv pe piața din China.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Industrie

Skoda va dezvolta viitoarele motoare termice pentru Grupul Volkswagen

Grupul Volkswagen a anunțat oficial că cehii de la Skoda se vor ocupa exclusiv de dezvoltarea unor viitoare motoare termice pentru modelele mărcilor din grup. Skoda promite că noile motoare vor fi mai puternice și mai eficiente.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este Volkswagen ID.7. Omologul electric al lui Passat are 700 km autonomie

Volkswagen a dezvăluit noul ID.7. Omologul electric al lui Passat oferă 289 de cai putere și o autonomie maximă de până la 700 de kilometri.
Vineri, 14 Aprilie 2023 | Industrie

Șeful VW: Vom avea o electrică sub 20.000 de euro, până în 2027. Va fi profitabilă

Potrivit șefului Volkswagen, Thomas Schafer, o electrică accesibilă, care costă sub 20.000 de euro, ar trebui lansată până cel târziu în 2026 - 2027. În plus, viitorul model sub 25.000 de euro va fi profitabil, mai spune el.
Vineri, 14 Aprilie 2023 | Industrie

Volkswagen cere amânarea normelor Euro 7 din cauza costurilor foarte mari

Volkswagen dorește să convingă Comisia Europeană să amâne introducerea normelor de poluare Euro 7 până în toamna lui 2026. Constructorul german spune că dacă noile norme vor fi introduse așa cum este stabilit în prezent, atunci acesta va fi forțat să oprească producția unor modele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Aprilie 2023 | General

Șeful VW: Combustibilii sintetici sunt „gălăgie inutilă”. Motoarele termice sunt „tehnologie veche”

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a vorbit deschis despre viitorul constructorului german cu privire la electrificarea gamei și la renunțarea treptată a motoarelor termice. El spune că discuțiile despre combustibili sintetici sunt o „gălăgie inutilă”, iar motoarele termice sunt „tehnologie veche”.
Joi, 13 Aprilie 2023 | Industrie

Volkswagen a dezvoltat un motor electric nou, cu 286 CP

Constructorul german de automobile a lansat un nou motor electric. Denumit APP550, acesta va fi produs în Germania și va echipa modele din familia ID începând cu ultimul trimestru din 2023.
Miercuri, 12 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Primele imagini neoficiale cu Volkswagen ID.7, înlocuitorul electric al lui Volkswagen Passat

Primele imagini cu înlocuitorul electric al modelului Passat, Volkswagen ID.7, au fost "scăpate" mai devreme pe internet de către biroul de patente al Ministerului de Interne din China. Debutul este programat pentru data de 18 aprilie.
Marti, 11 Aprilie 2023 | General

Volkswagen, dat în judecată de rușii de la GAZ pentru 319 milioane de euro

Constructorul german este dat în judecată de către grupul rusesc GAZ pentru suma de 319 milioane de euro. Compania din Rusia vrea să recupereze banii pierduți de pe urma ieșirii mărcii germane de pe această piață ca urmare a declanșării războiului din Ucraina.
Joi, 06 Aprilie 2023 | Siguranta

Vânzările lui Volkswagen ID.4, oprite în America: ușile se pot deschide în mers

Volkswagen a fost nevoit să oprească temporar vânzările electricului ID.4 în Statele Unite și în Canada. Motivul este atribuit unei probleme apărute la uși, care se pot deschide singure în mers.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu înlocuitorul electric al lui Volkswagen Passat: debut în 17 aprilie

Constructorul german de automobile a publicat imagini noi, din timpul testelor, cu viitorul ID.7. Înlocuitorul electric al celebrului Passat va fi prezentat în 17 aprilie.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Industrie

Volkswagen pregătește șampania: Passat împlinește 50 de ani

Volkswagen va marca aniversarea de 50 de ani a modelului Passat la evenimentul Techno Classica din Essen, Germania. Aici, marca din Wolfsburg va expune, printre altele, cel mai vechi Passat din lume.
Luni, 03 Aprilie 2023 | General

Șeful Volkswagen: noile generații Passat, Tiguan și T-Roc vor fi ultimele cu motoare termice

Thomas Schaefer, șeful mărcii Volkswagen, a declarat într-un interviu pentru o publicație germană că următoarele iterații ale lui Passat, Tiguan și T-Roc vor fi ultimele mașini ale mărcii cu motoare termice. Viitoarea generație Golf nu are în plan un motor termic, iar Polo ar putea fi retras complet.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru