Stiri Video

Marti, 22 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentare-teaser pentru noul Toyota FT-86

Noul Toyota FT-86, modelul sportiv care îşi propune să reînvie mitul lui Toyota Supra, se apropie de lansare. Japonezii au publicat un clip care prezintă povestea naşterii noului său model.
Marti, 22 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche Panamera GTS - test inedit pe circuit

Cea mai recentă versiune Porsche Panamera este testată pe circuit de patru piloţi. Cei patru nu stau însă toţi la volan, ci subiliniază caracterul de familie al maşinii germane.
Marti, 22 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea designului noului Peugeot 208

Echipa de designeri care a creat noul Peugeot 208 - reprezentantul mărcii în segmentul mic - ne explică logica din spatele liniilor modelului francez.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris testează noul Nissan GT-R 2012

Chris Harris, cunoscutul jurnalist auto al publicaţiei britanice Evo Magazine, testează noul Nissan GT-R, versiunea revizuită ce urmează a fi lansată anul viitor.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip de prezentare pentru BMW M5

BMW marchează lansarea noului M5 cu un spot antrenant, menit să sublinieze agresivitatea celui mai puternic sedan de segment E produs de divizia sa de performanţă.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | TV: Funny

VIDEO: Un spectator inconştient îşi riscă viaţa pentru o fotografie în Baja 2000

Până unde ai merge pentru a prinde un cadru inedit într-o competiţie de motorsport? Un mexican ne arată că limitele sunt extrem de largi atunci când eşti inconştient de faptul că motosportul este un sport periculos.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Jennifer Lopez promovează noul Fiat 500C by Gucci în SUA

După ce Jennifer Lopez a semnat un contract de colaborare cu Fiat şi a apărut într-un prim spot pentru modelul 500, ediţia specială 500C by Gucci vine cu o nouă reclamă în care e prezentă vedeta americană.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | TV: Teste

Jeremy Clarkson: Cea mai bună maşină din 2011 este BMW Seria 1 M

În cel mai nou DVD al său, Jeremy Clarkson desemnează BMW 535d Touring drept cea mai bună maşină a anului 2011. Revine însă asupra deciziei şi îl încoronează pe mezinul Seria 1 M COupe.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | TV: Underground

VIDEO: Rival moto pentru Gymkhana - Jorian Ponomareff face spectacol pe două roţi

Dacă v-a plăcut seria Gymkhana creată de Ken Block, artificiile tehnice create de Jorian Pnomareff cu motocicleta vă vor da pe spate.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Tata Nano - un nou spot de promovare a modelului indian

Cel mai recent spot publicitar pentru Tata Nano scoate în evidenţă caracterul "tânăr" al modelului indian. Vi l-aţi imaginat vreodată pe Nano în off-road?
Duminica, 20 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul model Honda CR-V se prezintă

Iată primul clip video oficial în care putem vedea noul model Honda CR-V în mișcare. Cel mai nou SUV Honda a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles.
Sambata, 19 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: SUV-ul Infiniti JX a fost prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles

Infiniti a lansat la Salonul Auto de la Los Angeles noul model JX. Este un SUV de dimensiuni generoase dedicat pieșei americane și este puțin probabil să îl vedem în Europa. Are șapte locuri și este animat de un V6 de 3.5 litri pe benzină ce dezvoltă 295
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 19 Noiembrie 2011 | TV: Tuning

VIDEO: Un Moskvici contemporan și agresiv

Rușii de la CustomWorks au modificat radical un Moskvici 2140. Rezultatul îl puteți vedea în clipul de mai sus. Berlina din perioada comunistă a Rusiei a fost modificată într-un coupe cu aspect agresiv.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Noul BMW Seria 3, lăudat în testul Autocar

A reuşit BMW să facă un Seria 3 mai bun decât generaţia precedentă? Se pare că da. Britanicii de la Autocar au testat maşina şi au ajuns la o concluzie simplă: avem în faţă cel mai bun Seria 3 din toate timpurile.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noul BMW Seria 3 Touring, spionat pe Nurburgring

Viitorul derivat break al actualului Seria 3 se pregăteşte de lansare. O dovedesc cele mai noi filme spion, care surprind varianta Touring testând pe Nurburgring.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | TV: Curse auto

1901 CP se înfruntă pe pistă: Nissan GT-R R34 versus Bugatti Veyron

O versiune modificată a unui Nissan GT-R, generaţie R34, s-a întrecut cu un Veyron pe 1.6 kilometri. O probă de acceleraţie brută, cu start de la zero. Câştigătorul îl aflaţi mai sus.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche Panamera GTS - primul clip de prezentare

Porsche a profitat de Salonul Auto de la Los Angeles pentru a prezenta o nouă declinare a modelului Panamera. Se numeşte GTS şi are deja primul său clip de prezentare.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Cum se descurcă noul Jaguar XKR-S Cabrio pe Nurburgring

Jaguar a decis ca primul clip de prezentare al noului XKR-S Cabrio, cel mai putenric model decapotabil din istoria sa, să fie filmat pe circuitul de la Nurburgring.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă "obraznică" pentru Abarth 500 în Statele Unite

Pentru a fi siguri de succesul noului Abarth 500 în Statele Unite, cei de la Fiat au pregătit o reclamă provocatoare, gata să impresioneze în special publicul masculin.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Test-drive cu noua generaţie Mercedes B-Klasse

Mercedes a lansat noua generaţie B-Klasse cu speranţa că va atrage de partea sa publicul care caută un model familist cu aspiraţii premium. Vom vedea dacă a reuşit în testul celor de la AutoExpress.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru