Stiri Video

Vineri, 05 August 2011 | Video | 12 comentarii

VIDEO: Recordul mondial pentru cea mai îngustă parcare laterală

Un neamţ a reuşit să îşi strecoare Volkswagenul Polo într-un loc de parcare cu doar 26 de centimetri mai lung decât maşina sa. Tânărul s-a folosit de frâna de mână.
Vineri, 05 August 2011 | Video | 4 comentarii

VIDEO: Ce cred americanii despre noua generaţie Audi A6

Publicaţia americană InsideLine a adunat impresiile sale de la volanul noii generaţii A6 într-un material video, scurt şi cuprinzător.
Joi, 04 August 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Fisker Karma

Fisker a publicat un scurt film care prezintă pe scurt electricul Karma, model de lux aşteptat în luna septembrie a acestui an.
Joi, 04 August 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Cum ia naştere motorul lui Ferrari 458 Italia

Ferrari a publicat un film de prezentare a motorului regăsit pe 458 Italia. Imaginile urmăresc naşterea motorului V8 care dă viaţă supercarului din Maranello.
Joi, 04 August 2011 | TV: Reclame

Ponei sau cai putere? O reclamă ingenioasă pentru Nissan Navara

Performanţele lui Nissan Navara au fost puse în valoare într-un mod ingenios de agenţia lui Nissan din Brazilia. Marca japoneză întreabă clienţii: vrei ponei sau cai putere?
Miercuri, 03 August 2011 | TV: Teste

VIDEO: Fifth Gear se distrează la volanul noului Morgan 3Wheeler

Fifth Gear a avut ocazia de a testa una dintre cele mai distractive maşini produse în Regatul Unit: Morgan 3Wheeler. O reeditare contemporană a legendarului model, 3Wheeler rămâne un moft doar pentru pasionaţi.
Miercuri, 03 August 2011 | Video | 2 comentarii

VIDEO: Chrysler se promovează pe ritmuri de gospel într-o nouă reclamă

Chrysler vine din nou cu o reclamă extinsă a sloganului Imported from Detroit. De această dată fundalul sonor este asigurat de un cor de gospel, iar veniturile sunt promise unor fundaţii caritabile.
Miercuri, 03 August 2011 | TV: Trailere

Noua generaţie Porsche 911 va debuta şi în jocul Need for Speed: The Run

Chiar dacă noua generaţie a modelului porsche 911 nu este încă aici, supercarul îşi face apariţia în cea mai nou ediţie Need for Speed: Tha Run. Trailerul jocului trădează câteva detalii de design ale sportivei nemţeşti.
Miercuri, 03 August 2011 | TV: Accidente

Un politist scapă miraculos după ce un BMW spulberă blocajul rutier

Poliţistul din imaginile următoare se poate considera norocos nu numai pentru că a scăpat cu viaţă, dar şi pentru că a reuşit să-l prindă pe cel care a forţat blocajul rutier la volanul unui BMW furat.
Marti, 02 August 2011 | TV: Reclame

Infiniti ridiculizează gama Lexus într-o reclamă din Statele Unite ale Americii

Vanilia este cea mai populară aromă de îngheţată din SUA. Lexus este cea mai populară marcă de premium. Infiniti se prezintă ca fiind opusul vaniliei. Tu ce alegi?
Marti, 02 August 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Autostrada Arad-Timişoara, văzută din avion

Un film publicat pe internet surprinde cei 32 de kilometri de autostradă ce vor lega Aradul de Timişoara. Deşi termenul de finalizare a lucrării era începutul acestui an, inaugurarea a fost amânată pentru 2012.
Marti, 02 August 2011 | TV: Teste

Un pilot de teste de la Bridgestone face un tur record de Nurburgring cu un Kawasaki Ninja

Tim Röthig, pilot în cadrul departamentului de dezvoltare al Bridgestone, a înregistrat un tur de Nurburgring la bordul unui Kawasaki Ninja ZX-10R generaţie 2011 pentru a demonstra performanţele noilor pneuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 August 2011 | TV: Reclame

Toyota Land Cruiser aniversează 60 de ani de existenţă

Cei de la Toyota aniversează şase milioane de unităţi Land Cruiser vândute în 60 de ani de istorie ai modelului. Land Cruiser este vândut în 190 de ţări şi reprezintă unul dintre cele mai cunoscute modele off-road din lume.
Marti, 02 August 2011 | TV: Comparative

Duel pe Nurburgring: BMW Seria 1 M Coupe versus M3 CSL E46

Un BMW Seria 1 M Coupe cu anvelope de stradă s-a întrecut pe Nurburgring cu un BMW M3 CSL E46 echipat cu anvelope Michelin Pilot Sport Cup (semi-slick-uri). Rezultatul competiţiei îl vedeţi în clipul alăturat.
Luni, 01 August 2011 | TV: Prezentari

Chevrolet prezintă noul Camaro ZL1, cel mai performant model din gamă

Inginerul şef al proiectului ZL1 prezintă cea mai avansată versiune a lui Chevrolet Camaro creată vreodată. Modelul a fost expus în premieră la Oshawa, în Canada.
Luni, 01 August 2011 | TV: Teste

VIDEO: Test-drive "zgomotos" cu Aston Martin V12 Zagato

Autocar are ocazia de a testa unul dintre cele două exemplare Aston Martin V12 Zagato. Senzaţiile experimentate la volan sunt greu de descris atunci când sunetul unui V12 explodează în interior.
Luni, 01 August 2011 | TV: Teste

Top Gear a testat Lamborghini Aventador

Richard Hammond a testat Lamborghini Aventador, noul supercar al constructorului din Sant'Agata. Constructorul italian a inversat piramida valorilor, punând manevrabilitatea pe primul loc, în detrimentul vitezei maxime.
Luni, 01 August 2011 | TV: Prezentari

Volkswagen ne prezintă sistemul Temporary Auto Pilot

Nemţii de la Volkswagen au dezvoltat un sistem de pilot automat care poate prelua integral controlul vehiculului la viteze situate între 80 şi 130 km/h. De asemenea, acesta poate să ajute şoferul în cazul unui impact iminent.
Duminica, 31 Iulie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Drifturi cu noul C63 AMG Coupe

Un cascador profesionist, trei exemplare Mercedes C63 AMG Coupe şi o bucată de asfalt sunt ingredientele acestui film excepţional.
Sambata, 30 Iulie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: O nouă lecţie de pilotaj marca AMG Driving Academy

În ultimul episod al seriei AMG Driving Academy, instructorul Nick Kunewalder ne arată diferitele reacţii ale maşinii în funcţie de setările ESP-ului.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru