Stiri Video

Marti, 04 Octombrie 2011 | TV: Crash-teste

VIDEO: Crash test frontal: "Goliatul" Ford F150 vs. "David" Honda Civic

Organizaţia americană IIHS a supus unui crash test frontal două modele foarte bine vândute peste Ocean, un Pick-up mare şi un sedan mediu. Schimbările pe care producătorii maşinilor mari le-au făcut în ultimii ani se văd în efectele negative reduse ale u
Marti, 04 Octombrie 2011 | TV: Funny

Un Ford F150 merge triumfător peste rămăşiţele showroom-ului

După ce un showroom Ford a fost distrus în urma unui incendiu, un pompier a condus un F150 avariat peste dărămâturi. Mai ţineţi minte reclamele Built Ford Tough?
Marti, 04 Octombrie 2011 | TV: Reclame

Trailerul spectaculos al noului Forza Motorsport 4: Endagered Species

Jeremy Clarkson ne invită să ne bucurăm de "singurul loc din lume" în care pasionaţii automobilelor se pot distra în voie cu supercar-uri - Forza Motorsport - într-un trailer creativ al jocului.
Marti, 04 Octombrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Bentley Continental GTC ne invită la plimbare

Expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul Bentley Continental GTC se prezintă în detaliu într-un film nou. Modelul englez păstrează caracterul luxos şi motorul W12 biturbo.
Luni, 03 Octombrie 2011 | TV: Underground

Duel pe şosea: Nissan GT-R modificat versus Ferrari 458 Italia

Şoferul unui Nissan GT-R modificat s-a întrecut cu un Ferrari 458 Italia standard. La bordul modelului italian se afla o cameră video, care a imortalizat întâlnirea.
Luni, 03 Octombrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Liniuţă în scop publicitar: Cadillac Escalade vs. Mercedes C300

Pentru a se putea promova cât mai bine, Cadillac atacă Mercedes cu o reclamă în care Escalade ia faţa unui C-Klasse la acceleraţia cu start de pe loc. Mai apoi, Escalade remorchează modelul german.
Luni, 03 Octombrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Duelul generaţiilor: Ferrari 599 GTB Fiorano vs. Ferrari F40

Ferrari a publicat recent un film care descrie duelul regizat al unor modele de vârste diferite: actualul 599 GTB Fiorano şi vechiul F40. Confruntarea se desfăşoară într-un decor impresionant.
Sambata, 01 Octombrie 2011 | TV: Sfaturi utile

VIDEO: Cum să-ți transformi mașina teleghidată într-un robot care driftează automat

Fanii roboticii și ai electronicii pot transforma ușor o mașină teleghidată de drift într-un robot care driftează de unul singur.
Sambata, 01 Octombrie 2011 | TV: Sfaturi utile

VIDEO: Honda explică importanța scaunului pentru copiii de toate vârstele

La ce vârstă are voie un copil să nu mai utilizeze scaunul special dedicat? Care sunt riscurile la care este acesta supus în cazul unui accident? Honda răspunde acestor întrebări într-un clip util creat pentru părinți.
Vineri, 30 Septembrie 2011 | Video

Comparativ neobişnuit: Giulietta vs Juke vs DS4 vs Countryman

Un test mai puţin obişnuit gândit de britanicii de la AutoExpress. Jurnaliştii au aliniat patru modele care ies în evidenţă pe stradă şi le-au evaluat ţinuta de drum, practicalitatea şi costurile.
Vineri, 30 Septembrie 2011 | TV: Teste

Vehicul electric creat de studenţii din Helsinki: 8:42 minute pe Nurburgring

Studenţii de la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Helsinki au înregistrat un record pe Nurburgring la bordul unui vehicul electric de creaţie proprie. Nu a fost mai rapid decât modelul Toyota, dar are drept de circulaţie.
Joi, 29 Septembrie 2011 | TV: Accidente

VIDEO: Aproape de tragedie: i-a trecut o motocicletă la câţiva centimetri de cap!

Un pilot moto care concura pe circuitul de la Hockenheim a fost aproape de a fi lovit din plin în cap de motocicleta unui concurent care a pierdut controlul acesteia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Septembrie 2011 | TV: Teste

Noul BMW M3 în timpul testelor

Noua generaţie BMW M3 a fost surprinsă de cei de la BimmmerPost în timpul testelor din Germania. Cei cu ureche fină vor sesiza sunetul unui motor turbo cuplat unei transmisii DCT.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Video | 3 comentarii

Paris: 11 supercaruri exotice confiscate de poliţia franceză

Poliţia pariziană a confiscat 11 supercaruri aparţinând fiului preşedintelui Guineei Ecuatoriale. Printre ele s-au numărat două Bugatti Veyron, un Ferrari Enzo şi un Rolls Royce.
Joi, 29 Septembrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno testează noul Lamborghini Aventador

Un pasionat al maşinilor exotice, Jay Leno a decis să aducă în garajul său şi cea mai nouă creaţie a italienilor de la Lamborghini: noul Aventador. Impresiile vedetei sunt rezumate în filmul următor.
Joi, 29 Septembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Spot amuzant pentru noul Yaris, "prima Toyota fabricată în Franţa"

Câte limbi străine ai învăţa pentru a putea prezenta aşa cum trebuie o maşină? Noul spot pentru cea mai nouă generaţie Toyota Yaris pune accent pe acest aspect.
Joi, 29 Septembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă pentru noul Maserati Kubang, primul SUV al italienilor

Maserati a lansat recent un spot de promovare al noului Kubang, primul SUV din istoria brandului. Filmul urmăreşte tradiţia mărcii în motorsport, precum şi valorile care au consacrat-o.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | TV: Prezentari

"Ploaie" de drifturi cu Chevrolet Camaro şi Yvan Muller

Yvan Muller, actualul lider în Campionatul Mondial de Turisme şi pilotul Chevrolet, face o demonstraţie de forţă la volanul lui Chevrolet Camaro
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | Video | 1 comentariu

2xVIDEO: Primele trailere ale lui Need for Speed The Run

Cei de la Electronic Arts au integrat două manechine din Sports Illustrated în noul joc din seria "Need for Speed", numit "The Run". Acestea nu au nicio implicare în gameplay.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Lotus Exige S se duelează cu un boxer într-o reclamă proaspătă

Pentru a promova cât mai bine noul Exige S, prezentat luna aceasta la Frankfurt, Lotus a gândit o reclamă în care sportiva se duelează cu un boxer.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru