VIDEO: Primul teaser pentru conceptul Renault Alpine 110-50

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.05.2012
Renault a publicat astăzi un teaser video al conceptului Alpine 110-50, aşteptat să fie dezvăluit mâine. Imginile trădează detalii

Renault hrăneşte curiozitatea fanilor cu un teaser video al conceptului Alpine 110-50, pe care v-am anunţat că îl vor lansa chiar mâine, la Monte Carlo, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1. Francezii au recunoscut chiar oficial că intenţionează să revitalizeze marca sportivă Alpine.

Conceptul pe care îl vom vedea mâine este doar primul pas în acest sens, fiind o evoluţie a designului clasic Alpine şi o rememorare a anilor de glorie 1962-1977.

Constructorul a declarat că prototipul va oferi 400 de cai putere şi, din surse neoficiale, putem specula că a fost dezvoltat pe şasiul tubular al lui Megane Trophy.

Designul va fi influenţat de liniile clasice ale modelelor Alpine, însă va purta marca unui alt concept contemporan, DeZir, prezentat în urmă cu doi ani.

Comentarii (1)

  • F INTRIGANT
    hmmm totusi prea scurt filmuletul... vrem sa vedem maine poze din toate unghiurile
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru