Stiri Video

Duminica, 19 Iunie 2011 | TV: Funny

VIDEO: Ken Block şi DiRT 3 Gymkhana în miniatură

Succesul de care s-a bucurat DiRT 3 Gymkhana i-a determinat pe creatorii acestui film să publice şi o versiune care beneficiază de efectul "tilt-shift". Mulţumită acestei metode, imaginile arată ca şi cum au fost filmate o serie de machete şi nu lumea rea
Sambata, 18 Iunie 2011 | Video

VIDEO: Jaguar promovează XKR-S pe circuitul de la Goodwood

Oficialii constructorului britanic Jaguar au publicat o reclamă cu versiunea de performanţă a lui XK. Între 1 şi 3 iulie, XKR-S va fi prezent la Goodwood Festival of Speed, motiv pentru care clipul a fost filmat pe celebrul circuit britanic.
Sambata, 18 Iunie 2011 | TV: Underground

VIDEO: 22 de minute la bordul lui Nissan Leaf Nismo RC

Nissan Leaf Nismo RC a participat în cadrul cursei demonstrative "Le Mans în viitor", eveniment dedicat maşinilor cu combustibili alternativi. Vă invităm să urmăriţi cum se aude şi cum se simte conceptul japonez pe circuit.
Vineri, 17 Iunie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: Rivalitatea fraţilor bavarezi: BMW Seria 1 M vs M3 Coupe

Jurnaliştii publicaţiei americane MotorTrend vor să facă lumină în gama de performanţă BMW. Mezinul Seria 1 M se duelează cu fratele mai mare, deja celebrul M3 Coupe.
Vineri, 17 Iunie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Două minute împreună cu noul Audi R8 GT Spyder

Versiunea de 560 de cai putere a variantei decapotabile Audi R8 ne arată în două minute câteva dintre caracteristicile sale dinamice şi de design. Modelul ajunge de la 0 la 100 km/h 3.8 secunde.
Joi, 16 Iunie 2011 | TV: Trailere

VIDEO: După seria "Cars", Disney şi Pixar inventează "Planes"

Inspiraţi de succesul pe care îl are seria Cars, al cărei episod secund stă să se lanseze, Disney şi Pixar vor scoate o serie antropomorfică bazată pe avioane. Filmul se va numi "Planes", iar primul trailer ne explică puţin din scenariu.
Joi, 16 Iunie 2011 | TV: Sfaturi utile

VIDEO: "Dacă ea poate, poţi şi tu" - o campanie inteligentă

Consideri că schimbarea uleiului maşinii tale o o treabă pe care o fac doar mecanicii? O campanie americană îţi schimbă percepţia asupra schimbului de ulei.
Joi, 16 Iunie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: BMW Seria 1 M, umăr la umăr cu Porsche Cayman R

După testul semnat de Autocar, o altă publicaţie britanică aruncă în luptă BMW Seria 1 M şi Porsche Cayman R. Chris Harris, jurnalistul Evo Magazine, încinge pneurile ambelor modele de performanţă.
Joi, 16 Iunie 2011 | TV: Accidente

VIDEO: Cum arată un accident frontal cu un Ferrari?

S-a întâmplat în Spania: şoferul unui Ferrari 456 a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal într-un Volkswagen care venea din sens opus. Impactul este năucitor.
Joi, 16 Iunie 2011 | TV: Funny

VIDEO: Un spaniol şi-a vopsit Rolls-Royce-ul Phantom în toate culorile disponibile în gamă

O veche zicală spune că, dacă eşti diferit de alţii, nu înseamnă neapărat că eşti şi bun. Aceasta s-ar putea aplica şi exemplarului Phanton pe care un spaniol l-a personalizat în stilul propriu.
Miercuri, 15 Iunie 2011 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer al sezonului 17 Top Gear

Sezonul al 17-lea al seriei Top Gear promite momente amuzante şi exclusivităţi în stilul binecunoscut al britanicilor. Primul trailer spune deja multe.
Miercuri, 15 Iunie 2011 | TV: Teste

VIDEO: AutoExpress testează versiunea extremă Porsche 911 GT3 RS 4.0

AutoExpress pune la încercare cea mai nouă extensie a gamei 911: performantul GT3 RS 4.0. Cei 500 de cai putere sunt puşi la treabă pe circuitul de la Silverstone.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Iunie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul BMW Seria 1 - prezentare de studio

BMW Marea Britanie a publicat un scurt film care prezintă în detaliu liniile interioare şi exterioare ale noii generaţii Seria 1.
Marti, 14 Iunie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: "The Wall" - O reclamă explozivă pentru Lexus LS600h

Lexus a publicat primul spot publicitar din cadrul noii campanii "Engineering Amazing", care are loc în SUA. "Actorul" principal este LS600h.
Marti, 14 Iunie 2011 | TV: Funny

VIDEO: Cel mai tâmpit lucru pe care îl poţi face cu maşina la plajă

Un rus încercat să facă spectacol pe plajă după ce a consumat câteva pahare de alcool. În program era inclusă şi o plimbare cu maşina în mare, sfârşită prin scufundarea vehiculului.
Marti, 14 Iunie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Fifth Gear testează noul BMW Seria 1 M

Tiff Needell se aşează la volanul celui mai mic reprezentat al gamei de performanţă BMW M: Seria 1 Coupe. Impresiile sunt culese în Scoţia pe o porţiune de drum cu multe viraje.
Marti, 14 Iunie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentarea versiunii Mugen a hibridului Honda CR-Z

Honda CR-Z a primit o versiune supersport semnată de Mugen. Cu 200 de cai putere dezvoltaţi de un motor turbo asistat de unul electric, CR-Z candidează la titlul de cel mai "fun" hibrid din lume.
Vineri, 10 Iunie 2011 | TV: Underground

VIDEO: Aproape de accident prin oraş la 240 km/h!

Pilotul de raliuri Mark Higgins scapă Impreza WRX STI de sub control într-o cursă nebună prin oraş. Acesta redresează maşina înainte ca aceasta să scape în casele din jur.
Vineri, 10 Iunie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează cel mai puternic Jaguar din istorie

Prezentat în primăvara acestui an la Salonul de la Geneva, Jaguar XKR-S şi-a asumat rolul de cel mai puternic model al britanicilor. De acest lucru au vrut să se convingă şi jurnaliştii Autocar.
Vineri, 10 Iunie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentarea video a lui Dacia Duster No Limit - 850 CP pentru Pikes Peak

Renault ne oferă primul film de prezentare a versiunii supersport de 850 CP cu care Dacia Duster va încerca să bată recordul all-time la Pikes Peak.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru