Stiri Video

Marti, 30 August 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Fiat Panda în toată splendoarea sa

Fiat va lansa cel mai important model din portofoliul său la Salonul Auto de la Frankfurt. Acesta este Panda, care a ajuns la cea de-a treia generaţie şi a fost îmbunătăţit radical.
Marti, 30 August 2011 | TV: Comparative

Înfruntare hollywoodiană a hot-rod-urilor: General Lee versus Bandit

Americanii de la Hot Rod Magazine au organizat o înfruntare între două modele iconice de la Hollywood: Dodge Charger "General Lee" şi Pontiac Trans Am "The Bandit".
Marti, 30 August 2011 | TV: Reclame

Volkswagen prezintă noua gamă de accesorii pentru Passat printr-o reclamă retro

Cei de la Volkswagen îşi promovează gama de accesorii pentru Passat printr-o reclamă cu iz retro, ce aminteşte de stewardesele anilor 1960.
Luni, 29 August 2011 | TV: Diverse

Şase norocoşi testează noul BMW M5 la Nurburgring

Şase pasionaţi ai mărcii BMW au avut ocazia de a testa noul M5 pe Nurburgring după ce au fost selectaţi din mii de participanţi înscrişi pe pagina M5 Story. Iată cum a decurs testul.
Luni, 29 August 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Mini în jurul lumii: O duminică la Rio

Ultima serie de reclame Mini promovează noul Mini Coupe printr-o "călătorie" ipotetică în jurul lumii. Fiecare episod este legat de o zi a săptămânii şi de un loc special de pe Glob.
Luni, 29 August 2011 | TV: Reclame

VIDEO - Mini în jurul lumii: Autostopistul

Ultima serie de reclame Mini promovează noul Mini Coupe printr-o "călătorie" ipotetică în jurul lumii. Fiecare episod este legat de o zi a săptămânii şi de un loc special de pe Glob.
Duminica, 28 August 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Primul promo pentru noul 911 Carrera S

Oficialii constructorului german Porsche au publicat primul promo cu noul 911 Carrera S. Model din Sttugart va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de luna viitoare.
Duminica, 28 August 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: O plimbare alături de noul Mercedes B-Klasse

Oficialii Mercedes-Benz au publicat un film de prezenatare cu noul B-Klasse. Modelul german va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt şi va fi pus în vânzare începând cu luna noiembrie a acestui an.
Sambata, 27 August 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Hamsterii revin: o nouă reclamă la Kia Soul

Prima dată au şofat, a doua oară au cântat rap, iar acum dansează. Vorbim despre hamsterii care promovează noul Kia Soul şi reclama în care aceştia apar.
Sambata, 27 August 2011 | TV: Diverse

VIDEO: O scurtă vizită în avionul lui Donald Trump

O echipă de jurnalişti americani au reuşti să filmeze în interiorul aeronavei lui Donald Trump. La interior, aurul devine laitmotiv, iar luxul parcă aici s-ar fi inventat.
Vineri, 26 August 2011 | TV: Trailere

Inginerii Honda ne arată cum l-au făcut pe Civic mai silenţios

Honda a lansat un nou teaser al noului Civic. De data aceasta, japonezii ne arată cum l-au făcut pe viitorul Civic mai silenţios ca niciodată.
Vineri, 26 August 2011 | TV: Curse auto

Aston Martin V12 Zagato, alergat pe Nurburgring

Pilotul Peter Cate a participat la etapa VLN (cursă de 4 ore) de la Nurburgring alături de Aston Martin V12 Zagato. Acesta a obţinut un timp de 8:57 în calificări pe Nurburgring.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 26 August 2011 | TV: Accidente

Accident frontal: poliţist versus şofer în stare de ebrietate

Un poliţist din Oklahoma s-a găsit în faţa unui SUV care circula în direcţie opusă pe sensul lui de mers. Acesta a încercat să evite impactul virând la stânga. Din păcate pentru el, şoferul SUV-ului a virat la dreapta.
Vineri, 26 August 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentarea noului Mercedes B-Klasse

Mercedes a publicat primul film de prezentare a noii generaţii B-Klasse. Modelul va fi lansat în premieră mondială la Salonul de la Frankfurt.
Vineri, 26 August 2011 | TV: Accidente

VIDEO: Un Porsche 911 Turbo este "pescuit" de pe fundul râului Rin

Proprietarul elveţian al unui Porsche 911 Turbo a învăţat pe propria piele ce înseamnă ca maşina sa să intre la apă. La propriu.
Miercuri, 24 August 2011 | TV: Diverse

VIDEO: 20 de ani de imagini dure în spoturile care promovează siguranţa rutieră

Divizia guvernamentală care se ocupă de siguranţa pe şoselele din Australia împlineşte 20 de ani. Cu această ocazie, Transport Accident Commission a publicat un clip care comprimă 20 de ani de spoturi cu imagini dure şi mesaj constructiv în doar 5 minute.
Miercuri, 24 August 2011 | TV: Diverse

Record nou la Bonneville la clasa Streamliner supraalimentat: 685 km/h pe pista de sare

Săptămâna vitezei de la Bonneville este un eveniment extraordinar. George Poteet a condus modelul numit "Speed Demon" pe pista de sare cu o viteză de 685 km/h şi a depăşit recordul anterior pentru clasa respectivă. Monopostul dezvoltă 2200 CP.
Marti, 23 August 2011 | TV: Prezentari

Mercedes prezintă noul motor V8 de 5.5 litri dezvoltat de AMG

Mercedes-Benz a prezentat în detaliu sistemul de dezactivare temporară a cilindrilor de la noul motor V8 aspirat de 5.5 litri utilizat de modelele AMG.
Marti, 23 August 2011 | TV: Prezentari

Ferrari 458 Italia Spider se prezintă

Ferrari a prezentat sistemul de decapotare al noului 458 Italia Spider. Plafonul supercar-ului din Maranello are un sistem inovator de capotare, ce îi permite să dea jos plafonul în doar 14 secunde.
Marti, 23 August 2011 | TV: Trailere

VIDEO: Porsche ne prezintă un teaser al noii generaţii 911

Porsche ignoră faptul că site-urile auto din întreaga lume au prezentat deja pozele oficiale cu noul 911 încă de acum o săptămână şi ne prezintă un teaser oficial care introduce silueta noului model. Acesta va fi lansat în 12 septembrie, la Frankfurt.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru