Stiri Video

Luni, 12 Septembrie 2011 | TV: Prezentari

Porsche prezintă sistemul Start/Stop al noului 911

Porsche a echipat generaţia 991 a lui 911 cu un sistem Start/Stop, pentru reducerea consumului de carburant şi a emisiilor de CO2 în mediul urban. Iată cum funcţionează!
Luni, 12 Septembrie 2011 | TV: Tehnic

Volkswagen prezintă sistemul său de dezactivare a cilindrilor

Motorul 1.4 TSI din echiparea viitorului Volkswagen Golf va primi un sistem de dezactivare a cilindrilor. Iată cum va funcţiona acesta.
Luni, 12 Septembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă a noului Audi A5 facelift

Audi a publicat astăzi primul spot publicitar dedicat noului A5 facelift. Coupe-ul şi sedanul primesc influenţele de design regăsite şi pe A6.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | TV: Prezentari

Mercedes ne prezintă sistemul multimedia al lui A-Klasse

Cei de la Mercedes-Benz au creat un sistem multimedia avansat pentru noul A-Klasse, destinat celor care au crescut cu tehnologia în sânge şi nu-şi permit un S-Klasse.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | TV: Prezentari

Ferrari 458 Spider, prezentarea oficială din Fiorano

Ferrari a prezentat noul 458 Spider în cadrul unui eveniment exclusivist organizat la Fiorano. Modelul va fi expus în faţa publicului la Salonul Auto de la Frankfurt.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: VW prezintă linia de accesorii ale noii generaţii Beetle

Noul VW Beetle va încercă să atragă clienţi atât prin design şi prezenţă scenică, cât şi printr-o gamă largă de accesorii. Aceasta este prezentată de nemţi într-un film interesant publicat astăzi.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | TV: Accidente

VIDEO: Patinoar ad-hoc pe o autostradă chineză

O autostradă din provincia chineză Hebei se transformă în patinoar pentru şoferii de camioane atunci când plouă. Imaginile de mai jos au fost surprinse de o camera de supraveghere.
Joi, 08 Septembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: O nouă reclamă la Jeep Grand Cherokee: Sandbox

Jeep pune accent pe capacităţile off-road ale lui Grand Cherokee în ultima reclamă la modelul american. Cei de la Lexus nu scapă de o mică "înţepătură".
Miercuri, 07 Septembrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează limuzina Bentley Mulsanne

Bentley încearcă să detroneze Rolls Royce cu limuzina supremă: Mulsanne. Succesul britanicilor în segmentul de lux este evaluat de jurnalistii publicaţiei britanice Autocar.
Miercuri, 07 Septembrie 2011 | TV: Teste

Lexus LF-A Nurburgring Edition, cel de-al patrulea timp pe "Iadul Verde"

Şapte minute, 14 secunde şi 64 de sutimi. Acesta a fost timpul necesar lui Lexus LF-A Nurburgring Edition pentru a face un tur record pentru vehicule de producţie (locul 4 în clasament) al celebrului circuit german.
Marti, 06 Septembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche prezintă cutia manuală cu şapte rapoarte

Porsche promovează noua cutie manuală cu şapte rapoarte instalată pe noua generaţie a modelului 911. În gama sportivei va fi disponibilă şi deja celebra transmisie PDK, tot cu şapte rapoarte.
Marti, 06 Septembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Clip de prezentare pentru noul Mazda CX-5

Mazda a publicat un scurt film de prezentare al noului CX-5, crossover-ul poziţionat sub CX-7, camuflat însă complet înainte de debutul mondial.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Septembrie 2011 | TV: Underground

VIDEO: Drifturi şi spectacol la volanul unui Mini Cooper S

Russ Swift intră în pielea unui cascador şi îşi face de cap la volanul unui Mini. "Kart-ul" de şosea al constructorului britanic arată că se pretează perfect la aşa ceva.
Luni, 05 Septembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Cadillac se promovează pe spatele celor de la Ferrari în ultima reclamă CTS-V

A copiat sau nu Ferrari modelul de suspensie magnetică adaptică de la americanii de la Cadillac? Aceştia din urmă spun că da. Mai mult, au ales să facă vâlvă pe acest subiect în cea mai nouă reclamă pentru CTS-V.
Vineri, 02 Septembrie 2011 | TV: Trailere

VIDEO: Volvo anunţă "un nou concept" printr-un teaser interesant

Pagina de facebook a celor de la Volvo surprinde astăzi printr-un teaser care anunţă "un nou concept" al mărcii suedeze. Indiciile sunt foarte puţine.
Vineri, 02 Septembrie 2011 | TV: Underground

VIDEO: Un motociclist australian evită la mustaţă un accident frontal pe şosea

Un jurnalist australian a fost la un pas să fie acroşat de un pick-up care a "tăiat" virajul şi a intrat parţial pe contrasens. Accidentul a fost evitat la milimetru.
Joi, 01 Septembrie 2011 | Video | 2 comentarii

5xVIDEO: Ford Evos Concept se prezintă

Ford a publicat cinci clip-uri de prezentare ale noului Evos Concept, modelul care ne arată noua direcţie stilistică a mărcii.
Joi, 01 Septembrie 2011 | TV: Underground

VIDEO: Curse ilegale în Suedia: Stockholm Open 2011

În fiecare an, în ultimul weekend al lunii august, iubitorii curselor ilegale din Suedia se strâng în Stockholm pentru a vedea la treabă cele mai noi maşini tunate din Scandinavia.
Miercuri, 31 August 2011 | TV: Tuning

VIDEO: Ferrari 458 Italia, tunat de Underground Racing

Undergroud Racing au pregătit o versiune Twin Turbo a lui Ferrari 458 Italia. Motorul modelului italian dezvoltă acum 700 de cai putere, concentraţi pe puntea spate.
Miercuri, 31 August 2011 | TV: Teste

Toyota este noul deţinător al recordului pentru vehicule electrice pe Nurburgring

Pilotul Jochen Krumbach a înregistrat un timp de 7:47.794 secunde pe cei 20.8 kilometri ai circuitului Nurburgring la bordul unui Toyota EV P001, bazat pe un Radical SR8. Iată cea mai rapidă maşină electrică din lume.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru