Stiri Video

Joi, 03 Noiembrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: AutoExpress testează noul Bentley Continental GTC

Jurnaliştii publicaţiei AutoExpress au scos la încălzire, pe şosele de munte, noul Bentley Continental GTC, unul dintre cele mai scumpe modele decapotabile din lume.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | TV: Curse auto

Preşedintele Toyota şi CEO-ul Aston Martin fac schimb de maşini la Nurburgring

Dr. Ulrich Bez şi Akio Toyoda au un lucru în comun: participă activ în motorsport. Relaţia bună dintre companiile pe care le conduc este demonstrată şi la Nurburgring, unde cei doi fac schimb de maşini.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | TV: Tehnic

VIDEO: Radarul care poate înregistra mai multe infracţiuni simultan

O companie canadiană a invetat un radar care poate înregistra depăşirea vitezei legale (şi nu numai) a cel mult 32 de maşini simultan, pe patru benzi. Până acum, unda radarului nu putea surprinde decât o singură maşină care depăşeşte viteza legală.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | TV: Tehnic

Specialiştii BMW ne explică de ce să nu folosim piese contrafăcute

Cu toţii vrem să facem economie la întreţinerea automobilului, dar piesele contrafăcute nu sunt soluţia. Explicaţia vine direct de la inginerii BMW.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | TV: Reclame

VDEO: Teaserul care anunţă lansarea lui Abarth 500 în SUA

Fiat va dezveli în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles cea mai puternică versiune a modelului 500, disponibilă pe piaţa din SUA: Abarth 500. Modelul este anunţat deja de un teaser.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Automarket testează sistemul Around View Monitor pe Nissan Qashqai

Nissan Qashqai devine primul model compact din lume care primeşte sistemul Around View Monitor. L-am testat şi vă arătăm cu funcţionează.
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Un minut alături de sunetul motorului Mercedes AMG V8

Motorul V8 de 5.5 litri introdus de divizia AMG pe modelele Mercedes se individualizează printr-un sunet aparte. Imaginile următoare ne invită la audiţia motorului cu opt cilindri, desfăşurată pe un circuit ud.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Cum arată o zi petrecută alături de Ferrari 458 Italia Spider

Jurnaliştii publicaţiei britanice AutoExpress au ales o abordare diferită pentru testul noului ferrari 458 Italia Spider. Au renunţat la cuvintele lor şi au lăsat maşina să "vorbească".
Marti, 01 Noiembrie 2011 | TV: Tuning

Mitsubishi Lancer Evo IX MR, "urcat" la 870 CP şi dezlănţuit în Grecia

Grecii de la Extreme Tuners au scos untul dintr-un Evo IX MR, urcând puterea maximă la 870 CP, atinsă la 11.000 rpm. Modelul accelerează de la 60 la 160 km/h în doar patru secunde.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | TV: Funny

Imposibil dar adevărat: o şoferiţă se chinuie să parcheze un Smart Fortwo

Cine ar fi crezut că Smart Fortwo poate avea probleme într-o parcare destul de mare pentru un Mercedes E-Klasse? Imposibilul devine realitate dacă la volan se află o şoferiţă nepricepută.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru Mini Roadster, filmată în Istanbul

Mini a publicat deja prima reclamă pentru mini Roadster. Decapotabilul aleargă pe străzile din Istanbul, păstrând tradiţia promovării în cele mai celebre oraşe din lume.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Geneza supercarului Lexus LF-A

Lexus a publicat un film scurt menit să descrie proiectul care a dus la naşterea celui mai spectaculos model din istoria sa: LF-A. Imaginile urmăresc evoluţia supercarului din 2000 până în prezent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 31 Octombrie 2011 | TV: Tuning

Povestea unui kit "super-wide-body" pentru un Porsche 911

Tunerii de la RWB, specializaţi în kit-urile de caroserie super late, ne prezintă procesul de fabricaţie din spatele unui asemenea proiect pentru un Porsche 911 de generaţie 993.
Luni, 31 Octombrie 2011 | TV: Diverse

Emoţia sunetului, trăită pe circuit cu Radical SR3, un pian şi un violoncel

O pistă abandonată din Nevada, doi virtuozi ai pianului şi violoncelului şi supercarul care atinge 100 de km/h în doar 2 secunde. O combinaţie care îi va atinge pe toţi cei ce iubesc viteza şi muzica.
Luni, 31 Octombrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Fifth Gear atinge 330 km/h la bordul lui Lamborghini Aventador

Tiff Needell, vedeta show-ului Fifth Gear, testează limitele noului Aventador şi reuşeşte să atingă o viteză de 330 km/h la bordul supercarului italian.
Sambata, 29 Octombrie 2011 | TV: Funny

VIDEO: Aglomerație de supercaruri

Nimănui nu îi place să stea în trafic. Dar când traficul este alcătuit doar din supercaruri situația se schimbă. Iată ce se ântâmplă când peste 150 de supercaruri încearcă să plece de la o reuniune din Gurston House, Marea Britanie.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Peugeot 208 - teaserul care anunţă noul model

Peugeot se pregăteşte să dezvăluie noul 208, urmaşul lui 207. Sub-compactul este anunţat de un film scurt, care urmăreşte emoţia lansării. Întâlnirea cu noul 208 va avea loc în 2 noiembrie.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | TV: Funny

VIDEO: Cum răstorni un tanc al armatei

Poate părea imposibil să răstorni un tanc. Cu toate acestea, militarii din imaginile următoare vor să demonstreze că, uneori, prostia bate imposibilul.
Joi, 27 Octombrie 2011 | TV: Underground

VIDEO: Cu Porsche 911 pe circuitul de la Laguna Seca

Noul Porsche 911 a făcut deliciul invitaţilor prezenţi la Rennsport Reunion IV, pe circuitul de la Laguna Seca.
Joi, 27 Octombrie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: Ferrari 458 Italia câştigă "liniuţa" cu Lamborghini Aventador

Ferrari 458 Italia reuşeşte să lase în urmă noul Lamborghini Aventador, într-un duel al celor mai în vogă supercaruri italiene. Trebuie menţionat însă că 458 Italia se bucură totuşi de 700 de cai putere sub capotă, antrenaţi de Underground Racing
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru