Stiri Video

Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | TV: Diverse

Ken Block şi Stig "îşi fac de cap" în Australia

Stig şi Ken Block au participat la o şedinţă foto în Australia pentru coperta ediţiei locale a revistei Top Gear. Iată cum a decurs şedinţa foto!
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Top Gear filmează un nou episod cu trei supercaruri în Lecce

Cele trei vedete Top Gear, Jeremy, Richard şi James au mers până în Lecce, Italia, pentru a filma un episod nou în care atenţia cade pe trei supercaruri: Lamborghini Aventador, McLaren MP4-12C şi Noble M600.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Cum arată o şedinţă foto pentru Mercedes SLS AMG

Mercedes SLS AMG este unul din acele supercaruri care are nevoie de un set de fotografii cu impact puternic pentru a atinge latura emoţională a viitorilor clienţi. Iată cum decurge o şedinţă foto pentru modelul german.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Jeep Wrangler, cel mai dur model din lume

Edişţia specială Wrangler Call of Duty Modern Warfare 3 este, susţin cei de la Jeep, cea mai dură maşină din lume în acest moment. Pentru a sublinia acest lucru, americanii au pregătit şi un spot spectaculos.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă plină de umor la noul Mercedes B-Klasse

Mercedes promovează sistemul de detectare automată a obstacolelor de pe noul B-Klasse printr-un spot amuzant. Acesta rulează deocamdată în SUA.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | TV: Teste

Fifth Gear: Vicki Butler se lasă vrăjită de noul Ferrari 458 Italia Spider

Fifth Gear ne aduce unul dintre cele mai pasionale şi mai emoţionante teste ale noului Ferrari 458 Italia Spider. Vicki Butler-Henderson se află în spatele volanului şi încearcă să-şi descrie trăirile.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | TV: Accidente

VIDEO: Un Porsche trece razant pe lângă spectatorii unei probe speciale

Accidentele din motorsport sunt un fenomen des întâlnit. Din păcate, spectatorii inconştienţi se pot afla la momentul nepotrivit, în locul nepotrivit. De această dată ei au avut noroc.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: Jeremy Clarkson încearcă să bată Ferrari 458 Italia la volanul unui FF

În cel mai nou DVD al său, botezat "Powered Up", Jeremy Clarkson are norocul de a se afla din nou la volanul celor mai tari supercaruri ale momentului. În fragmentul următor, Clarkson struneşte Ferrari FF într-un duel cu 458 Italia.
Luni, 07 Noiembrie 2011 | TV: Curse auto

VIDEO: Tur comemorativ în MotoGP în memoria lui Marco Simoncelli

Ultima etapă a sezonului din MotoGP a început la Valencia cu un moment emoţionant: piloţii au efectuat un tur comemorativ în memoria lui Marco Simoncelli, decedat după un accident care a avut loc acum trei săptămâni, la cursa din Malaysia.
Luni, 07 Noiembrie 2011 | TV: Accidente

Mersul pe o roată, probă de inconstienţă pentru motociclişti

Un motociclist a decis că este momentul să se dea în spectacol alături de motocicleta sa BMW. Vehiculul cu două roţi a avut altă părere şi a plecat mai departe după ce "eroul" a căzut.
Luni, 07 Noiembrie 2011 | TV: Underground

VIDEO: Drifturi prelungite cu un camion

Un şofer de camion vrea să demonstreze tuturor că este un virtuoz al volanului. A avut nevoie doar de un sens giratoriu şi de un asfalt proaspăt nins.
Duminica, 06 Noiembrie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Reclamă TV pentru Need for Speed The Run regizată de Michael Bay

Celebrul regizor și producător de filme de acțiune Michael Bay a realizat cel mai recent clip publicitar pentru jocul Need for Speed The Run.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: O zi de neuitat cu Ferrari 599 GTO şi Lexus LF-A în munţii Scoţiei

Doi jurnalişti ai publicaţiei britanice Evo au parte de o zi greu de uitat la volanul a două supercaruri de senzaţie: Ferrari 599 GTO şi Lexus LF-A. Decorul este unul de basm, croit printre munţii Scoţiei.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | TV: Accidente

Un Ferrari FF a luat foc pe o autostradă din Germania

Un Ferrari FF a ars integral în urma unui incediu care a avut loc în Germania în timpul unui test drive. Dauna se ridică la 370.000 de euro.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: AutoExpress forţează limitele noului Lamborghini Aventador

Noul Lamborghini Aventador, înlocuitorul lui murcielago, continuă să fie descris ca o maşină nebună de către jurnaliştii auto. Astăzi este rândul celor de la AutoExpress să testeze cei 700 de cai putere.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | TV: Curse auto

Plimbare cu campionul Germaniei la Viteză în Coastă

Reto Meisel, Campionul Germaniei la VTM în 2011, ne invită la o plimbare virtuală cu un Mercedes W201 echipat cu un motor V8 de 564 CP pe etapa de la Mickhausen.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Primul trailer al jocului Grand Theft Auto V

Rockstar Games ne pregăteşte pentru următoarea aventură Grand Theft Auto cu un trailer al jocului ce urmează să fie lansat în 2012.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: 100 de ani Chevrolet, rezumaţi în două minute

Chevrolet sărbătoreşte săptămâna aceasta 100 de ani de existenţă. Pentru a marca acest eveniment istoric, americanii au publicat un film scurt, care rememorează istoria constructorului din Detroit.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Honda prezintă noul Civic într-un film oficial

Honda continuă să promoveze noul Civic, în ciuda criticilor primite din partea publicului, cu un nou film în care compactul este vedeta principală.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | TV: Accidente

Motivul pentru care să te fereşti de începători în parcările subterane

Nu toţi şoferii au desluşit "tainele ambreiajului". Tocmai de aceea, trebuie să păstrăm mereu distanţa faţă de cel din faţă la urcarea în rampă, pentru a evita eventualele neplăceri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru