Stiri Video

Miercuri, 06 Aprilie 2011 | TV: Accidente

VIDEO: Aproape de tragedie: i-a intrat o grindă din lemn prin parbriz!

Uneori, faptul că rulezi liniştit pe o şosea nu reprezintă garanţia că eşti în siguranţă. A simţit-o pe propria piele un şofer care s-a trezit cu o grindă de un metru prin pabriz.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Video | 4 comentarii

VIDEO: BMW prezintă motorul primului său model cu tracţiune faţă

BMW a dezvăluit un nou detaliu despre viitorul său model cu tracţiune faţă. După cum ne arată clipul de prezentare a tehnologiei Twin Power Turbo, modelul va avea un motor turbo cu patru cilindri în linie, amplasat transversal.
Marti, 05 Aprilie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Audi RS3 Sportback face spectacol la Fifth Gear

Vicki Butler Henderson scoate la plimbare noul Audi RS3 Sportback pe şoselele sinuoase de lângă Monte Carlo. Hatchback-ul reuşeşte să impresioneze şi moderatorul, dar şi publicul.
Marti, 05 Aprilie 2011 | TV: Tuning

VIDEO: Monstru diesel: 24 de cilindri în V, 27.9 litri, 3424 de cai putere

Nimic nu are limite pentru americani. Aceştia au creat cel mai mare motor diesel din lume destinat camioanelor. La 3424 de cai putere, vorbim de un adevărat monstru!
Marti, 05 Aprilie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Mika Hakkinen testează Caparo T1, "maşina de Formula 1" de şosea

Dublul campion mondial de Formula 1 Mika Hakkinen a urcat la volanul unuia dintre puţinele exemplare Caparo T1 existente în lume. Autocar ne arată ce a ieşit.
Luni, 04 Aprilie 2011 | TV: Underground

VIDEO: Drifturi incredibile cu un camion american

Inspirat de drifturile lui Ken Block, Mike Ryan, un specialist al curselor de camioane pe Pikes Peak, a încercat să ofere publicului o porţie de drifturi pure. Pentru asta, Ryan s-a folosit de camionul său de 1950 cai putere.
Luni, 04 Aprilie 2011 | TV: Underground

VIDEO: S-a răsturnat cu un Corvette la 370 km/h!

O tentativă de record mondial s-a încheiat neplăcut pentru un pilot care s-a răsturnat cu un Corvette la Texas Mile în timp ce rula cu 370 km/h. Din fericire, a scăpat nevătămat.
Luni, 04 Aprilie 2011 | TV: Curse auto

VIDEO: Accident în lanţ în Le Mans Series din cauza Safety Car-ului

Prima etapă Le Mans Series 2011, circuitul Paul Ricard. Safety Car-ul rămâne inexplicabil pe pistă după startul lansat, provocând un accident în lanţ în spatele plutonului.
Duminica, 03 Aprilie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Sebastian Vettel ne vorbeşte despre KERS

Pilotul german Sebastian Vettel ne vorbeşte despre cum funcţionează KERS şi despre utilitatea eleronului posterior flexibil.
Duminica, 03 Aprilie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Caparo T1 şi Mika Hakkinen fac spectacol la Goodwood

Jurnaliştii britanici de la Autocar au mers la Goodwood pentru a se bucura de adrenalina oferită de Mika Hakkinen la volanul lui Caparo T1.
Vineri, 01 Aprilie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Traseu de tortură în teste pentru noul Ford Focus

Ford a publicat astăzi un video care urmăreşte pas cu pas sesiunea de teste dure la care este supus noul Focus. Hatchback-ul trebuie să facă faţă unor porţiune distruse de asfalt.
Joi, 31 Martie 2011 | Video | 8 comentarii

VIDEO: Patru subwoofere de 18 inch "atacă" o carte telefonică

Posesorul unui Chevrolet Tahoe modificat pentru competiţiile SPL ne prezintă performanţele sistemului audio pe care îl deţine. În colţul din stânga, o carte telefonică, iar colţul opus este ocupat de un sistem audio de 30.000 de waţi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 Martie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Un nou test la volanul primului Ferrari cu tracţiune integrală - FF

Nici britanicii de la AutoExpress nu au lipsit de la evenimentul de presă organizat de Ferrari pentru noul FF. Aici, britanicii au avut ocazia să testeze noul FF pe zăpadă şi asfalt.
Marti, 29 Martie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Audi R8 Spyder, călător prin Brazilia

Audi promovează noul Audi R8 V10 Spyder cu o reclamă filmată pe tărâm brazilian. Imaginile urmăresc călătoria supercarului decapotabil prin Ţara Cafelei, pe o coloană sonoră de excepţie.
Marti, 29 Martie 2011 | TV: Funny

VIDEO FUN: Cum să te "transformi" într-un robot din Transformers

Cu puţină imaginaţite, oricine poate să devină unul dintre roboţii care au făcut senzaţie în filmul Transformers. Totul e să te coordonezi perfect.
Luni, 28 Martie 2011 | TV: Underground

Bestial: Gallardo de 1550 CP vs. Suzuki Hayabusa 300 vs. Supra de 1250 CP

Ce se întâmplă când se întâlnesc câteva dintre cele mai radicale creaţii realizate de tunerii lumii? Iese spectacol garantat 100%!
Duminica, 27 Martie 2011 | TV: Trailere

VIDEO: Un nou promo pentru Need For Speed Unleashed

Cu doar câteva zile înainte de la lansarea oficială a noului joc video Need For Speed Unleashed, creatorii de la Electronic Arts au publicat un nou film promoţional cu cele mai interesante viraje.
Sambata, 26 Martie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Nico Rosberg şi Michael Schumacher joacă într-un spot amuzant

În noul spot lansat de Mercedes puteţi vedea care este felul de mâncare preferat al lui Nico Rosberg şi Michael Schumacher, cei doi piloţi ai echipei de Formula 1 Mercedes GP.
Sambata, 26 Martie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează noul Aston Martin Virage

Jurnaliştii britanici de la Autocar au pus mâna pe cea mai nouă creaţie a celor de la Aston Martin. Vorbim desre Virage, un model care produce 490 de cai şi sprintează de la 0 la 100 km/h în 4.6 secunde.
Vineri, 25 Martie 2011 | TV: Accidente

VIDEO: Primul accident cu noul Ferrari FF, produs de un jurnalist

Deşi nu a trecut nici măcar o lună de la debutul noului Ferrari FF, putem contabiliza deja primul exemplar lovit, chiar dacă daunele par a fi minore. "Isprava" îi aparţine unui jurnalist britanic al publicaţiei Car.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru