Stiri Video

Joi, 07 Iulie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Infiniti are parte de o reclamă inspirată în SUA

Infiniti a gândit o reclamă inspirată pentru publicul american. Spotul vorbeşte despre provocările care au schimbat lumea şi despre statutul brandului japonez.
Joi, 07 Iulie 2011 | Video | 2 comentarii

OFICIAL: Renault Frendzy, conceptul care anunţă viitorul Kangoo

Renault a publicat astăzi primul film de prezentare al conceptului pe care îl va dezvălui la Frankfurt. Numele său este Frendzy şi se vrea a fi conceptul din care va lua naştere viitorul Kangoo
Joi, 07 Iulie 2011 | Video | 4 comentarii

VIDEO: O copie incredibilă a actualului Porsche 911 Cabrio, creată din Lego

Un tânăr spaniol a recreat Porsche 911 Cabrio cu piese Lego. Macheta dispune de 23 de elemente funcţionale. Printre ele, motorul cu şase cilindri, tranmsisia PDK şi acoperişul rabatabil, toate acţionate electric.
Joi, 07 Iulie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Tiff Needell testează Ferrari FF pentru Fifth Gear

Fifth Gear prezintă primul lor test cu noul Ferrari FF, primul model cu tracţiune integrală al italienilor. La volan se află Tiff Needell, deci aşteptaţi-vă la un comentariu spumos.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Alfa Romeo MiTo concurează cu un atlet pe străzile Londrei

Divizia britanică Alfa Romeo a lansat o nouă campanie de promovare a hatchback-ului MiTo. Maşina trebuie să concureze cu campionul european la 400 de metri pe străzile Londrei. Startul s-a dat astăzi, odată cu primul film al seriei.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | TV: Prezentari

Primul video al viitorului Audi Q3 RS, versiunea de 300 CP

Un grup de jurnalişti a publicat un prim video cu versiunea de performanţă a noului Audi Q3. Modelul se bucură de 300 de cai putere, storşi din motorul turbo de 2.5 litri al fraţilor Audi RS3 şi TT-RS.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuţa pe care o aşteptam cu toţii: BMW Seria 1 M vs. Audi RS3

Jurnaliştii publicaţiei britanice AutoExpress au pus în scenă o liniuţă între cele mai proaspete produse ale diviziilor de performanţă BMW M şi Audi RS.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | TV: Accidente

Cel mai prost şofer din Olanda

O emisiune olandeză a reuşit să găsească cel mai prost şofer din ţara lalelelor. În loc să frâneze şi să evite un obstacol, acesta a apăsat acceleraţia la podea, a eliberat volanul şi a intrat într-un vehicul parcat pe margine.
Luni, 04 Iulie 2011 | TV: Accidente

Un vehicul misterios evită la limită un accident grav

În clipul alăturat avem o intersecţie aglomerată, în care are loc un accident grav între două autobuze. Un vehicul a reuşit să treacă printre cele două autobuze chiar în momentul impactului.
Luni, 04 Iulie 2011 | TV: Curse auto

VIDEO: Clipul oficial al revenirii Porsche în Le Mans

Porsche, cel mai de succes producător auto din istoria Le Mans, revine în 2014 la clasa-regină LPM1. Până atunci, nemţii subliniază momentul anunţului revenirii printr-un clip care prezintă trecutul glorios al mărcii în anduranţă.
Luni, 04 Iulie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Imagini din timpul producţiei lui Lamborghini Avantador

lamborghini a publicat un film care ne prezintă câteva dintre secretele construcţiei noului Aventador. De la planşa de desen până la materialele utilizate pentru interior.
Duminica, 03 Iulie 2011 | TV: Underground

VIDEO: Trei Honda S2000 fac slalom pe o autostradă din Turcia

Trei Honda S2000, o cameră de luat vederi şi mult mult teribilism stau în spatele acestui film realizat pe o autostradă din Turcia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 01 Iulie 2011 | Video | 1 comentariu

4xVIDEO: Seria 6 Coupe se prezintă static şi în mişcare

BMW a publicat, alături de setul de imagini şi informaţii oficiale ale noului Seria 6 Coupe, şi o serie de patru filme care descriu cu atenţie fiecare detaliu al celui mai nou membru din gamă.
Vineri, 01 Iulie 2011 | TV: Curse auto

VIDEO: Dacia Duster No Limit la Pikes Peak 2011

Versiunea de competiţie a lui Dacia Duster a reuşit să se claseze pe locul al treilea la cursa de viteză în coastă de pe Pikes Peak. Filmul de mai jos care ne arată o parte din urcarea maşinii la competiţia americană.
Vineri, 01 Iulie 2011 | TV: Funny

VIDEO: Un Lamborghini întâlneşte cea mai norocoasă veveriţă din lume

Veveriţele sunt vietăţi destul de rapide. Nu mai rapide însă decât un supercar de talia lui Lamborghini LP670-4 SV, iar imaginile următoare o dovedesc.
Joi, 30 Iunie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: Audi A7 provoacă la duel Porsche Panamera şi Mercedes CLS

AutoExpress a pus în scenă un nou comparativ, de această dată cu greii segmentului coupe de lux cu patru uşi. Noul A7 provoacă la duel veteranul Mercedes CLS şi perfecţionistul Porsche Panamera.
Joi, 30 Iunie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Motor Trend testează noul Audi R8 GT

Versiunea mai uloară şi mai rapidă lui Audi R8 V10 a fost scoasă la încălzire de Motor Trend. Modelul care face 0-100 km/h în doar 3.4 secunde va fi produs în doar 333 de exemplare.
Miercuri, 29 Iunie 2011 | TV: Trailere

VIDEO: Supercar-ul electric BMW i8 va apărea în Mission Impossible 4 - Ghost protocol

După ce fotografiile realizate în timpul filmărilor ne-au arătat că viitorul supercar electric BMW i8 se afla pe platourile de filmare Mission Impossible 4, primul trailer al filmului confirmă prezenţa sa în film.
Miercuri, 29 Iunie 2011 | TV: Curse auto

VIDEO: Recordul all-time al lui Monster Tajima la Pikes Peak 2011

Monster Tajima a reuşit să devină primul om din istorie care coboară sub 10 secunde pe urcarea de 19.99 kilometri de pe Pikes Peak. Avem filmul needitat al urcării.
Miercuri, 29 Iunie 2011 | TV: Underground

VIDEO: Ferrari 458 Italia joacă în echipa băieţilor buni din Tranformers 3

Filmul următor introduce publicului personajele principale din cea mai nouă serie Transformers. Printre vedetele deja consacrate din curtea Chevrolet îşi face loc şi Ferrari 458 Italia.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru