Stiri Video

Duminica, 05 Iunie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează Mercedes C63 AMG Coupe

Jurnaliştii britanici de la Autocar au pus la încercare noul Mercedes C63 AMG Coupe. Vă invităm să vizionaţi ce puncte forte şi ce puncte slabe are modelul din Stuttgart comparativ cu rivalul M3.
Sambata, 04 Iunie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Roger Federer face echipă cu SLS AMG Roadster

Mercedes-Benz i-a oferit tenismenului Roger Federer oportunitatea să testeze în exclusivitate noul SLS AMG Roadster. Elveţianul s-a arătat foarte încântat de ceea ce poate supercar-ul german.
Sambata, 04 Iunie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: Mercedes SLS AMG versus Aston Martin Virage

Jurnaliştii britanici de la AutoExpress au pus faţă în faţă doi coloşi: Mercedes SLS AMG şi Aston Martin Virage. Vă invităm să urmăriţi cine a câştigat acest duel.
Joi, 02 Iunie 2011 | TV: Accidente

VIDEO: Accident spectaculos cu Clio RS pe circuit

Pilotul britanic Steve Rovery şi propriul Renault Clio RS s-au aflat în centrul unui accident spectaculos în cursa Motors TV Raceday de pe circuitul Mallory Park.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Primul spot publicitar pentru Mercedes SLS AMG Roadster

Mercedes a publicat astăzi primul spot de promovare al noului SLS AMG Roadster, derivatul fără acoperiş al supercarului cu acelaşi nume.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă incitantă pentru noul VW Golf GTI Edition 35

Volkswagen promovează ediţia aniversară a actualului Golf GTI cu o reclamă incitantă, care face un puternic apel la simţuri.
Marti, 31 Mai 2011 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Mercedes C63 AMG Coupe

Britanicii de la AutoExpress au avut ocazia de a testa noul Mercedes C63 AMG Coupe, rivalul lui BMW M3 Coupe, pe un circuit Monteblanco de lângă Sevilla.
Marti, 31 Mai 2011 | TV: Funny

VIDEO: Accident stupid cu cel mai rapid Ferrari de stradă: 599 GTO

Filmarea unui amator surprinde un moment penibil pentru proprietarul unui Ferrari 599 GTO, extensia supremă a performanţei din Maranello. Supercarul intră în coliziune uşoară cu un stâlp.
Luni, 30 Mai 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Innovations - Cel mai nou spot BMW

Ultimul spot pregătit de BMW pentru piaşţa din SUA are în prim plan conceptul Vision EfficientDynamics şi câteva dintre cele mai importante invenţii ale lumii.
Luni, 30 Mai 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Salt mortal cu o motocicletă de la 1000 de metri înălţime

Julio Munoz, un paraşutist chilian, a reuşit o cascadorie de Cartea Recordurilor în Munţii Anzi: a sărit cu o motocicletă de la 1000 de metri înălţime.
Luni, 30 Mai 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Mercedes SLS AMG Roadster se prezintă

Mercedes a publicat filmul oficial de prezentare al versiunii decapotabile a lui SLS AMG. Supercar-ul german aşteaptă acum vara cu uşile şi plafonul deschise.
Luni, 30 Mai 2011 | TV: Funny

VIDEO: Cel mai lung salt cu maşina din istorie: 101 metri

Hot Wheels a construit la Indianapolis o rampă de un milion de dolari pentru a doborî recordul mondial la salt cu maşina. tentativa a reuşit: maşina a stat în aer 101 metri!
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 29 Mai 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Cea mai nou reclamă la Nissan Leaf atacă direct Chevrolet Volt

Ce s-ar întâmpla dacă toate electronicele pe care le folosim ar fi alimentate cu brenzină? Aceasta este întrebarea pe care Nissan o pune în cel mai nou spot american pentru electrica Leaf.
Duminica, 29 Mai 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă a lui BMW i8

Oficialii constructorului german BMW au publicat prima reclamă cu sportiva electrică i8. Modelul va debuta undeva la finele lui 2013, urmând să fie comercializat din 2014
Sambata, 28 Mai 2011 | TV: Reclame

VIDEO: O zi din viaţa unui pilot Audi

Mai sunt doar două săptămâni până se va da startul în cea de-a 79-a ediţie a Cursei de anduranţă de la Le Mans, iar oficialii Audi au publicat o reclamă în care Allan McNish ne vorbeşte despre cele mai importante 24 de ore din viaţa sa de pilot.
Vineri, 27 Mai 2011 | TV: Comparative

Autocar se întreabă: Poate BMW Seria 1 M să bată Porsche Cayman R?

Fără îndoială, BMW Seria 1 M este cea mai testată maşină a momentului. Autocar pune mezinul gamei M faţă în faţă cu cel mai puternic Porsche Cayman al momentului.
Vineri, 27 Mai 2011 | Video

2xVIDEO: Alte două reclame Chrysler ale seriei "Imported from Detroit"

Chrysler profită din plin de noul slogan al campaniei sale, "Imported from Detroit". Americanii l-au folosit şi în cadrul celor două noi reclame emoţionante pentru modelele 200 şi Town&Country.
Vineri, 27 Mai 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Reportaj incredibil despre cel mai periculos drum din lume

O echipă de reporteri ai televiziunii Al Jazeera au realizat un reportaj despre misiunile sinucigaşe ale unor şoferi ce străbat probabil cel mai dificil drum din lume: Hell's Road din Pakistan.
Vineri, 27 Mai 2011 | TV: Comparative

VIDEO: BMW Seria 1 M, duel pe circuit cu Audi TT-RS

Seria testelor cu cel mai nou membru al familiei de performanţă M continuă. Astăzi, Seria 1 M Coupe dă piept pe circuit cu Audi TT-RS, într-un teaser video al celui mai nou număr al revistei franceze Motorsport.
Vineri, 27 Mai 2011 | TV: Funny

VIDEO FUN: Cea mai rapidă metodă de a încărca un Nissan Leaf

Un olandez pretinde că a inventat cea mai rapidă metodă de a încărca un Nissan Leaf: tractarea. Aparent, ideea sa funcţionează, cel puţin pe termen scurt.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru