Stiri Video

Joi, 24 Februarie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul film cu noul Saab 9-5 SportCombi

Saab a publicat astăzi primul film de prezentare al noului 9-5 SportCombi, derivatul break al sedanului de clasă medie, ce urmează a fi lansat luna viitoare, la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 24 Februarie 2011 | Video | 3 comentarii

2xVIDEO: Mini Cooper S echipat cu un motor de elicopter de 640 CP

Posesorul unui Mini Cooper S a decis să renunţe la propulsorul supraalimentat de 1.6 litri în favoarea unui turbine de elicopter. Aceasta oferă 640 CP şi a fost montată în partea din spate a modelului britanic.
Marti, 22 Februarie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: Război în clasa medie - VW Passat provoacă Mondeo şi Insignia

Britanicii de la AutoExpress au vrut să afle dacă noul Volkswagen Passat este capabil să depăşească rivalii săi din segmentul mediu: Opel Insignia şi Ford Mondeo facelift.
Marti, 22 Februarie 2011 | TV: Sfaturi utile

VIDEO: Cum ridici maşina pe cric cu ajutorul unei bormaşini

O minte inventivă face ca timpul petrecut la cric atunci când faci pană să scadă simţitor. Tot ce ai nevoie este o bormaşină.
Marti, 22 Februarie 2011 | Video | 8 comentarii

VIDEO: Reclame amuzante pentru Dacia Logan în Maroc

Dacia a ales să promoveze modelul Logan, pe piaţa din Maroc, cu două reclame amuzante. Spoturile au în prim-plan două accesorii speciale ale modelului românesc: senzorii de parcare şi alarma.
Marti, 22 Februarie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Top Gear testează modelele comuniste produse de Lada sau Moskvitch

Top Gear a pregătit un calup de teste mai puţin obişnuite, care au în prim plan modelele ruseşti şi europene din perioada comunismului: Lada Riva, Moskvitch 408, Niva, GAZ Chaika, Wartburg.
Duminica, 20 Februarie 2011 | TV: Reclame

Ce îi trebuie unei mașini să devină un Audi? - O reclamă superbă a germanilor

Audi ne prezintă, într-un film de trei minute și jumătate, toate probele prin care trece un model Audi înainte de a fi scos pe piață. (via zoso.ro)
Duminica, 20 Februarie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Când un supercar întâlneşte un supermodel

Oficialii Lexus au dat publicităţii un film în care supercar-ul LF-A pozează alături de un supermodel Sports Illustrated.
Sambata, 19 Februarie 2011 | TV: Trailere

VIDEO: Pagani Huayra, vedeta viitorului joc video NFS Shift 2 Unleashed

Oficialii EA Games au dat publicităţii un nou trailer cu viitorul joc video Need For Speed Shift 2 Unleashed. Vedeta acestui film este Pagani Huayra, înlocuitorul lui Zonda.
Sambata, 19 Februarie 2011 | TV: Tehnic

VIDEO: Cum să conduci maşina doar cu ajutorul minţii

Cercetătorii germani din cadrul laboratoarelor AutoNOMOS au dezvoltat un sistem de senzori prin care un vehicul poate fi condus doar prin intermediul semnalelor electromagnetice emise de creier.
Vineri, 18 Februarie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Lamborghini Aventador aleargă pe drumuri de munte

Lamborghini a publicat recent un clip care urmăreşte evoluţia noului său model, Aventador, de o şosea de munte. Supercarul este aşteptat oficial la Salonul de la Geneva.
Joi, 17 Februarie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează supercarul "absolut" - McLaren MP4-12C

Autocar testează noul McLaren MP4-12C, supercarul britanic care, potrivit jurnaliştilor, revoluţionează complet segmentul supercarurilor, depăşind uşor Ferrari 458 Italia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Februarie 2011 | TV: Curse auto

VIDEO: VW Golf24 - 440 de cai putere pe Nurburgring

Volkswagen a publicat un film de prezentare a exemplarului Golf de 440 de cai putere pe care constructorul german îl va alinia la startul cursei de 24 de ore de la Nurburgring.
Joi, 17 Februarie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: McLaren MP4-12C, liniuţa cu Ferrari 458 Italia şi Porsche 911 Turbo

McLaren MP4-12C vine să îşi demonstreze performanţele în faţa a doi competitori celebri în segmentul supercarurilor: Ferrari 458 Italia şi Porsche 911 Turbo.
Marti, 15 Februarie 2011 | TV: Underground

0-260 km/h cu Lexus LF-A, primul supercar al japonezilor

Cum arată acceleraţia 0-260 km/h cu noul Lexus LF-A? Nimic mai simplu. Launch control, un cadru strâns pe turometru şi rezultatul vine de la sine.
Luni, 14 Februarie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Pagani Zonda R spulberă recordul pe circuitul Top Gear

Jeremy Clarksonurcă la volanul celui mai rapid Zonda din istorie. Maşina spulberă recordul de timp pe circuitul Top Gear, depăşind chiar şi Ariel Atom V8.
Luni, 14 Februarie 2011 | TV: Reclame

Porsche le mulţumeşte celor 1.000.000 de fani de pe Facebook

Pentru a mulţumi într-un mod inedit celor 1.000.000 de fani de pe Facebook, Porsche a pregătit un Porsche 911 GT3 R Hybrid, colantat cu numele tuturor celor care urmăresc profilul său, în cadrul reţelei sociale.
Duminica, 13 Februarie 2011 | TV: Funny

VIDEO: Drift reuşit cu autobuzul

Soferii de autobuz din India reprezintă un pericol public pentru ceilalţi participanţi la trafic. În filmul următor puteţi vedea cum un motociclist scapă nevătămat "mulţumită" driftului pe care şoferul de autobuz îl reuşeşte.
Duminica, 13 Februarie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: O scurtă prezentare a conceptului BMW Vision Connected Drive

Oficialii BMW au dat publicităţii un film al cărui personaj principal este roadster-ul Vision Connected Drive. Conceptul va debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Sambata, 12 Februarie 2011 | TV: Tehnic

VIDEO: Ford ne arată diferenţele dintre maşinile ecologice

Oficialii Ford au publicat un film în care ne prezintă diferenţele dintre hibridele electrice, modelele electrice 100% şi hibridele cu tehnologie plug-in.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru